Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam
ufff przebrnelam przez cala galerie, zdjecia sa cudowne naprawde :lol:, musze przyznac ze straszni z was podroznicy :lol:
gratulacje sukcesow wystawowych :multi:

wygrzebalam te ktore mi sie najbardziej podobaja

jaaaakie kolory

Chili , fajnie ze dziewczyny sie tak zzyly ze soba, bezproblemowo

hehe kolo mnie tez mieszka jeden starutki wyzel wegierski, ma ciety ogonek , i baardzo lubi Birunie.
ps: wiesz ze tez kiedys mialam dready ? :eviltong:
pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
... hehe kolo mnie tez mieszka jeden starutki wyzel wegierski, ma ciety ogonek , i baardzo lubi Birunie.
ps: wiesz ze tez kiedys mialam dready ? :eviltong:
pozdrawiam

a masz możliwość zdobyć jego dane? co to za węgierek? jakiś kontakt mailowy może? na tegoroczny zlot nie da rady pewnie już go ściągnąć, ale może za rok

Posted

Shangri_la - bardzo dziękujemy :)
wczoraj wróciliśmy z 3 tygodniowego urlopu, więc jak znajdę chwilę to nadrobię zaległości we wklejaniu zdjęć.
pozdrawiam :)

Posted

I jak pakujecie sie na Zlot? Ja jeśli ośodek bedzie wolny w piątek to od piatku będe :multi: W piatek na czacie Kinga mówiła, że dzwoniła hodowczyni Czuszki i Fortka i wpadnie ze swoimi na jeden dzień zlotu :)

Posted

no oczywiście, żę się wybieramy :) co to terminu przyjazdu to nie wiem... niby mogłabym w piątek... chyba... muszę z szanownym małżonkiem porozmawiać :) a z obecności p.Agnieszki bardzo się cieszę :)

Posted

sylrwia napisał(a):
a masz możliwość zdobyć jego dane? co to za węgierek? jakiś kontakt mailowy może? na tegoroczny zlot nie da rady pewnie już go ściągnąć, ale może za rok

eee no pewnie mam:lol:, widuje go srednio okolo 2 x na tydzien, bo mieszka bardzo niedaleko, teraz moze byc problem bo caly czas leje i malo sie wychodzi, ale jak go spotkam to sie zapytam :p

Posted

no dobra, już wklajam!!! :)

Działka :cool3:
Chilunia :loveu:

Czuszka z Pańciem :loveu:

Mój kochany kulfon do całowania :loveu:

zzzzzzz.......

Posted

diabelkowa napisał(a):
Doczekalam sie :DDDD noo bosz jaka ona sliczna moglabym sie na nia godzinami wpatrywac i slinic na klawiature;]

diabelkowa uważaj żeby się spięcie nie zrobiło!!! :evil_lol: jak jutro znajdę czas to powklejam kolejne :)

Posted

Sorka, że tak nie w temacie, ale może byś przyszła na spacerek na Pola Mokotowskie w sobotę 12.08.2006 na godzinę 16?? Będę z wyżełką Tokaj (maleńką córcią Gretki).

Posted

[quote name='Imanca']Sorka, że tak nie w temacie, ale może byś przyszła na spacerek na Pola Mokotowskie w sobotę 12.08.2006 na godzinę 16?? Będę z wyżełką Tokaj (maleńką córcią Gretki).

od 12.08. do 15.08.będziemy całą rodziną na zlocie wyżłów węgierskich w Sulejowie koło Piotrkowa Trybunalskiego, więc niestety na spacer nie uda nam się przyjść ale z przyjemnością skorzystamy z zaproszenia w innym terminie!!!

Posted

Dziewczynki - zdjęcia domowe :loveu:

Sunia, którą Straż dla Zwierząt odebrała "hodowcy", który trzymał ją zamkniętą w bagażniku w 40 stopniowym upale na wystawie w Warszawie... :mad:

Chili dusi nową koleżankę :cool3:

a to jedno z głupszych zdjęć Czuszki :eviltong:

Posted

Spacer :loveu:

Biegaczki

Zapasy

Kąpiel błotna :-o - było gorąco, więc dziewczynki postanowiły się trochę schłodzić...

Uśmiechnięta Czuszka :p