alive Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Czuszka urodziła się 15.05.2004 roku niedaleko Jasła w hodowli Z Tałchejów. Zacznę od przedstawienia rodziny :) To jest babcia Czuszki - Nella z Pompejskie Kolonady:) Tu jest babcia (po której już widać, że jest babcią :)) i ciocie (ta z prawej strony jest identyczna jak moja Czuszka!): No i wreszcie mamusia - Barda z Panskych Lesu: Tu Barda z Czuszką w brzuchu :): A gdzieś tu jest nasza Czusia :) I wreszcie ona!!! :) Quote
kalina. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ale sliczny a dlaczego jedna fota tylko wiecej wiecej:diabloti: Quote
alive Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Czuszka (10 tygodni) już u nas w domu :loveu: Już od pierwszych tygodni życia ćwiczyła jogę :) : Ukochana zabawka: Zieeeeew Quote
alive Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Żagiel :) Czuszka 13 tygodni :loveu: Pierwsze spacery: Pierwsza kąpiel: Szczerbata :lol: Quote
Behemot Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PRZECUDOWNA[SIZE=2] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Czuszka 4 miesiące :loveu: Wakacje nad morzem: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:można się zakoffać :razz: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka ona jest cudowna piękna sliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ja nie moge chyba ogladac takich galerii, bo ja wszystkie takie pieski chcialabym miec !!! nie no zakochalam sie w niej, jest piekniutka !!!!!! powiedz, ze jestes z poludnia polski i ze bedziesz ją wystawiac na wystawach, na ktorych ja tez bede, bo chce sie przytulic do takiego cialka slyyyycznego :) hyhyhy nie no boska jest :) po prostu wiecej zdjec poprosze :) Quote
Cimi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 To spojrzenie i te oczy :iloveyou: :loveu: :loveu:. Quote
alive Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 panienkabubu napisał(a):powiedz, ze jestes z poludnia polski i ze bedziesz ją wystawiac na wystawach, na ktorych ja tez bede, bo chce sie przytulic do takiego cialka slyyyycznego :) hyhyhy Z południa Polski nie jestem a co do wystaw to wybieramy się do Łodzi :) Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 jakie ma fajne uszka jak biegnie :loveu: jak słonik Dumbo :razz: ale jest śliczna :loveu: Quote
alive Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Czuszka w górach :) Z opatrunkiem po usuwaniu krwiaka :-( Czuszka 6 miesięcy :loveu: Ekstaza :) W oczekiwaniu na rzut piłeczką: Czuszka 7 miesięcy :loveu: Prezent gwiazdkowy :) Czuszka 8 miesięcy :loveu: Spacer Czuszka poznaje miłość swojego życia - Bilba - aż jej szczęka opadła :D Czuszka i Bilbo Quote
alive Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Czuszka 9 miesięcy :loveu: Czuszka i Bilbo Czuszka 10 miesięcy :loveu: Czuszka w górach :) Czuszka i Bilbo Nietoperze - Czuszka i Bilbo Podróżniczka Czuszka z Pańcią Quote
alive Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 (edited) Czuszka 11 miesięcy :loveu: Kiedy wróci Pan? Taki widok zastałam kiedyś po powrocie z uczelni.... :angryy: A taką minę miała Czuszka... Całuski z ukochanym :loveu: Czuszka tańczy breakdancea :cool3: :P Czuszka i rodezjanek Z daleką rodziną :) Fru fru Czuszka z brodą :crazyeye: Edited May 9, 2013 by alive Quote
kalina. Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 no piekna świetna z niej pozerka do fot:razz: Quote
sylrwia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 No kurcze okazuje się, że Czuszka ma wiecej pięknych zdjęć niz do mnie dotarło.:lol: Pozdrowienia o młodszego braciszka :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']wszechstronnie uzdolniona ;) o jakie cudo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
alive Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Czuszka 12 miesięcy :loveu: Nasza pływaczka! Aniołek :lol: Przyjaciel Czuszki - Fred :) Czuszka i Fred Czuszka i miłość jej życia - Bilbo :loveu: Mazury :cool3: z pańcią... :loveu: Czego się nie zrobi za smakołyka od Pana... :) Przerażający stwór - trzeba było do niego podejść z obstawą :) Pierwsza cieczka... Quote
bigos Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Śliczna psinka!!!!!!!!!! A jaki ma charakter??? Zapraszam do galerii Bigoska-czekoladowego wyżła niemieckiego:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Oglaszam, ze nie bede juz tu wchodzic ;) bo jeszcze chwilka i pojade do hodowli i kupie taka Czuszke sobie :cool3: jejku ona jest piekna, cudowna!! opowiedz o jej charakterze, ile potrzebuje sie wybiegac :) moze powieksze stado ;) Quote
alive Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Czuszka jak to wyżeł węgierski jest baaardzo przyjazna dla wszystkiego co się rusza. Wszystkich ludzi kocha i z każdym (jak jest spuszczona ze smyczy) musi się przywitać :). Co do piesków to z założenia jest przyjazna ale jak jakaś suczka na nią warknie to umie pokazać ząbki :diabloti: . Jest straszną pieszczochą (najchętniej cały czas by się przytulała), uwielbia spać w łóżku pod kołderką i bawić się. Ma 2 lata i dopiero teraz pomalutku zaczyna dorośleć ale cały czas jest strasznym dzieciuchem. Jak to wyżeł jest bardzo żywiołowa i potrzebuje dużo ruchu. Spuszczona ze smyczy nie umie chodzić - cały czas biega - i nie ważne czy spacer trwa 1 czy 3 godziny :). Oprócz tego uwielbia biegać za piłeczką i jeść :). Quote
Recommended Posts