Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czuszka początkowo bardzo nieśmiało skakała z tego mini pomostu a po kilku skokach tak jej się spobobało, że wykonywała z niego piękne susy i było widać, że sprawia jej to dużo radości :)

Posted

Ale skacze tak sama z siebie czy coś jej wrzucacie? Mój kumple ma suczkę powiedzmy onke i ona np. wchodzi do wody i pływa dla samej frajdy pływania, nie musi mieć żadnych piłek, patyków rzucanych do wody. Włazi i płynie w lewo, potem w prawo, popływa w kółko tak bez niczego.

Posted

Czucha z pływaniem ma dokładnie tak samo!!! Ona ubóstwia wodę i pływa sobie dla relaksu! :) Ale z tego pomostu (ale hucznie napisane!!!) skakała po patyk! :)

Posted

[quote name='alive']a my wczoraj dostałyśmy dyplom Championa Polski!!! :multi:

GRATULACJE !!!:sweetCyb:

A ja jeszcze młodemu nie wysłałam wniosku na Młodzieżowego:cool1:

Posted

a teraz coś dla odmiany... :)
Ostatnio remontowano pas startowy na Okęciu i wszystkie samoloty podchodziły do lądowania od strony Ursynowa. Przez kilka dni, co 3 minuty miałam w domu straszny hałas ale za to pobawiłam się trochę aparatem. Wszystkie zdjęcia zrobione są z naszego balkonu :cool3: .

Posted

korzonki już dobrze :) następnego dnia zaraz po powrocie do Warszawy poszliśmy do weterynarza, Czuszka dostała zastrzyk przeciwzapalny i kolejnego dnia ogonek znów wesoło merdał!!! :)

Posted

Gorące pozdrowienia dla ostrych dziewczynek od koleżanki z pól koło lasu kabackiego:) Nie wiedzialam ze Czuszka i Chilii to takie wdzieczne modelki. Nelice jest bardzo ciezko namowic do sesji :) Za to na spacer jest zawsze chetna takze mamy nadzieje do szybkiego zobaczenia na polach.:)