panienkabubu Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Oglądam i nadziwić się nie mogę :loveu: :loveu: piękności :loveu: :loveu: i nadal podziwiam właścicieli za to, że potrafili odróżnić swojego psa/suczkę ;) jak dla mnie to oni są identyczni ;) No, ewentualnie Chili jest ciutkę inna ;) Quote
Nugatowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='alive']Zlot wyżłów węgierskich cd. Czuszka i Munio Czuszka, Greta i Munio Chili Foryś Folusz Czutka, Munio, Czuszka i Greta Czutka i Munio Ogladam te zdjęcia i przychodzi mi do głowy tylko jedno! Śliczne Marchewki pływające w wodzie :loveu: :evil_lol: Quote
alive Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Zlot wyżłów węgierskich cd. czyli pływających marchewek ciąg dalszy! :cool3: Chili chodząca po wodzie... Foryś i Czuszka a tu Czucha, Folusz i pupa Czutki Czuszka, Folusz i Czutka pupa Czuszki :) Quote
alive Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Brat Folusz Rodzeństwo - Foryś (z irokezem :)), Czuszka i Folusz Siostra Czutka :) Czuszka :loveu: Chili, Greta i Czuszka Szczurek :roll: Quote
sylrwia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='alive'] pupa Czuszki :) Skąd wiesz czyja to pupa?? Quote
alive Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 jak się przez 2 lata patrzy na pupę swojego psa to się ją rozpoznaje!!! :eviltong: poza tym jako autorka zdjęć pamiętam, że żadnych obcych pup nie fotografowałam! :) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 jeszcze jeszczejeszcze!! piękna psinka:loveu: Quote
bigos Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='alive']jak się przez 2 lata patrzy na pupę swojego psa to się ją rozpoznaje!!! :eviltong: poza tym jako autorka zdjęć pamiętam, że żadnych obcych pup nie fotografowałam! :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadzam się w całej rozciągłości-pupę swojego pupila zawsze się pozna:evil_lol::evil_lol:;););) Quote
sylrwia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 alive napisał(a):jak się przez 2 lata patrzy na pupę swojego psa to się ją rozpoznaje!!! :eviltong: poza tym jako autorka zdjęć pamiętam, że żadnych obcych pup nie fotografowałam! :) Była jeszcze obca pupa Munia :) Oj a skąd tu mam wiedzieć kto operował w tym czasie aparacikiem :):p Quote
alive Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 sylrwia napisał(a):Była jeszcze obca pupa Munia :) Oj a skąd tu mam wiedzieć kto operował w tym czasie aparacikiem :):p oj rzeczywiście była pupa Munia... ale mieszkaliśmy z nim wtedy pod jednym dachem, więc jego pupa nie była taka obca :) Quote
alive Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jeszcze jeszczejeszcze!! piękna psinka:loveu: bardzo dziękujemy!!! :) postaramy się wkrótce coś wkleić! Quote
panienkabubu Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ah ta Czuszka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bazylowa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 alive napisał(a):w sumie tylko jeden pies wygrał z nią na 6 wystaw, że tak nieskromnie napiszę... :cool3: A co to za cudo, że zdołało wygrać z panną Czuszką??:???: :???: Quote
panienkabubu Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 mamabazyla napisał(a):A co to za cudo, że zdołało wygrać z panną Czuszką??:???: :???: tez mnie to ciekawi :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
alive Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 z Czuszką wygrał niejaki Bony-Szolohegyi SOMA :roll: Quote
alive Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Chilunia po operacji (sterylizacja) :-( Opalanie :cool3: z wygolonym brzuszkiem Ploter i Billy :) dziewczynki z Ploterem Chiluszka :loveu: Quote
Imanca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Chciałam tylko skromnie powiedzieć, że CZUSZKA jest śliczna, ale rośnie jej konkurencja - moja maleńka ATENKA córcia GRETKI :evil_lol: Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 mmmmmmmmmmm.......tyle piękna w jednym miejscu:loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Imanca']Chciałam tylko skromnie powiedzieć, że CZUSZKA jest śliczna, ale rośnie jej konkurencja - moja maleńka ATENKA córcia GRETKI :evil_lol: Czuszka jest najśliczniejsza :loveu: zapraszamy kiedyś na wyżli spacer! najprawdopodobniej takowy odbędzie się w najbliższą niedzielę :D Quote
alive Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='bigos']mmmmmmmmmmm.......tyle piękna w jednym miejscu:loveu::loveu::loveu: tutaj to nic! w szczytowych momentach na zlocie biegało takich dwadzieścia kilka!!! :) Quote
alive Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Błotne kąpiele Bilba :lol: :) Podchmielona Chili :lol: Szczurek :loveu: Quote
bazylowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Imanca']Chciałam tylko skromnie powiedzieć, że CZUSZKA jest śliczna, ale rośnie jej konkurencja - moja maleńka ATENKA córcia GRETKI :evil_lol: Imanca, fajnie, że Atena do Was trafiła, bo wiem od Mirki, że lepiej nie mogła!! Czy jej łapka jest już całkowicie zdrowa?? Mój Bazyl jest kolegą Atlasa brata Waszej suni:) Zajrzyj na www.wyzly.pl tam spotkasz więcej rudych i koniecznie wpadnij dziś na wyżłowy czat o 21 (na tej samej stronie). Pozdrawiam Ania i Bazyl... PS A ponieważ to galeria paprykowych dziewczyn, to posyłam głaski dla Czuszki i Chili!!!!! Quote
Recommended Posts