Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oglądam i nadziwić się nie mogę :loveu: :loveu:
piękności :loveu: :loveu:
i nadal podziwiam właścicieli za to, że potrafili odróżnić swojego psa/suczkę ;)
jak dla mnie to oni są identyczni ;)
No, ewentualnie Chili jest ciutkę inna ;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alive']Zlot wyżłów węgierskich cd.

Czuszka i Munio

Czuszka, Greta i Munio

Chili

Foryś

Folusz

Czutka, Munio, Czuszka i Greta

Czutka i Munio

Ogladam te zdjęcia i przychodzi mi do głowy tylko jedno!

Śliczne Marchewki pływające w wodzie :loveu: :evil_lol:

Posted

Zlot wyżłów węgierskich cd.

czyli pływających marchewek ciąg dalszy! :cool3:

Chili

chodząca po wodzie...

Foryś i Czuszka

a tu Czucha, Folusz i pupa Czutki

Czuszka, Folusz i Czutka

pupa Czuszki :)

Posted

jak się przez 2 lata patrzy na pupę swojego psa to się ją rozpoznaje!!! :eviltong: poza tym jako autorka zdjęć pamiętam, że żadnych obcych pup nie fotografowałam! :)

Posted

[quote name='alive']jak się przez 2 lata patrzy na pupę swojego psa to się ją rozpoznaje!!! :eviltong: poza tym jako autorka zdjęć pamiętam, że żadnych obcych pup nie fotografowałam! :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zgadzam się w całej rozciągłości-pupę swojego pupila zawsze się pozna:evil_lol::evil_lol:;););)

Posted

alive napisał(a):
jak się przez 2 lata patrzy na pupę swojego psa to się ją rozpoznaje!!! :eviltong: poza tym jako autorka zdjęć pamiętam, że żadnych obcych pup nie fotografowałam! :)

Była jeszcze obca pupa Munia :) Oj a skąd tu mam wiedzieć kto operował w tym czasie aparacikiem :):p

Posted

sylrwia napisał(a):
Była jeszcze obca pupa Munia :) Oj a skąd tu mam wiedzieć kto operował w tym czasie aparacikiem :):p

oj rzeczywiście była pupa Munia... ale mieszkaliśmy z nim wtedy pod jednym dachem, więc jego pupa nie była taka obca :)

Posted

[quote name='Imanca']Chciałam tylko skromnie powiedzieć, że CZUSZKA jest śliczna, ale rośnie jej konkurencja - moja maleńka ATENKA córcia GRETKI :evil_lol:

Czuszka jest najśliczniejsza :loveu:
zapraszamy kiedyś na wyżli spacer! najprawdopodobniej takowy odbędzie się w najbliższą niedzielę :D

Posted

[quote name='bigos']mmmmmmmmmmm.......tyle piękna w jednym miejscu:loveu::loveu::loveu:

tutaj to nic! w szczytowych momentach na zlocie biegało takich dwadzieścia kilka!!! :)

Posted

[quote name='Imanca']Chciałam tylko skromnie powiedzieć, że CZUSZKA jest śliczna, ale rośnie jej konkurencja - moja maleńka ATENKA córcia GRETKI :evil_lol:

Imanca, fajnie, że Atena do Was trafiła, bo wiem od Mirki, że lepiej nie mogła!! Czy jej łapka jest już całkowicie zdrowa?? Mój Bazyl jest kolegą Atlasa brata Waszej suni:) Zajrzyj na www.wyzly.pl tam spotkasz więcej rudych i koniecznie wpadnij dziś na wyżłowy czat o 21 (na tej samej stronie).
Pozdrawiam Ania i Bazyl...

PS A ponieważ to galeria paprykowych dziewczyn, to posyłam głaski dla Czuszki i Chili!!!!!