alive Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Wczoraj na międzynarodowej wystawie w Warszawie Czuszka zdobyła zwycięstwo rasy i BOG2!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
alive Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Działkowe klimaty :loveu: Chili w Bugu Chili wystawia ptaszka :) Uśmiechnięta Chili :) Robal Quote
alive Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Lipiec 2006r :loveu: Krajowa wystawa psów - Olsztyn a kuku... zieeew... a to cudny wyżeł włoski :loveu: z Pańcią :loveu: i z Pańciem :loveu: nuuuuda i wreszcie nadeszła nasza kolej! uśmiechnięta Zwyciężczyni rasy :multi: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: PIEKNA:loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 nasze marzenie... :loveu: kaczuszka (dlaczego to zwierzątko od jakiegoś czasu tak źle mi się kojarzy???) :PROXY5: rodzina łabądków (jeden z nich straszliwie syczał na Czuszkę...) portreciki pani Championki :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No, no, no ! Jedna drugiej warta ! A czy Ty też dostałaś nagrodę ??? :p Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 alive napisał(a):ja w nagrodą poszłam na piwo :lol: Mało trochę ... :cool1: Zdjęcia białuch czyściutkich ( tak moje dziecko nazywało łabędzie ) - śliczne... Ciebie jeszcze nie pytałam - a może nieuważnie przeglądałam galerię , i gdzieś już to napisałaś - jakim aparatem robisz zdjęcia ? Quote
alive Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 a to zależy :) albo małpą Panasonic DMC-FX7, albo Sony Cybershot DSC-H1 a już lada moment będą Canonem 350D Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 portreciki pani Championki :loveu: A to moje marzenie:loveu::loveu::loveu: Quote
Jupi Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 przepiękna sunia:loveu: bardzo mi się podoba:lol: Grtuluję osiągnięć na wystawie! Quote
alive Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Międzynarodowa wystawa psów - Warszawa Czuszka zdobyła Zwycięstwo Rasy i BOG 2!!!!! :laola: Młodszy brat Czuszki - Foryś Z Tałchejów Czuszka i Foryś Foryś Bracia Czuszki - Chachar Z Tałchejów (z tego samego miotu) i starszy o 3 lata Denar Z Tałchejów Munio (Midnight of Skyrocket) nasza ocena... Czuszka i pupy braci :) BOG VII czekamy na naszą kolej w ringu przygotowawczym [SIZE=2]moja duma :loveu: Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Wszystkie fotki piękne!!!!!!!! A to dla Czuszki: :multi::multi::multi::multi: Quote
Gosia_i_Luka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Vizsla coraz bardziej łapią mnie za serce. :loveu: A Czuszka jest już po prostu olśniewająca! :multi: Quote
alive Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Czuszka z pucharem i z braćmi Forysiem, Chacharem, Denarem i z kolegą Bardem :) Quote
Nugatowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Czucha jesteś niesamowita :loveu: :laola: :laola: :cunao: :BIG: :cunao: :BIG: :cunao: :BIG: :cunao: Gosia jeszcze raz składam Gratulacje!!:lol: :BIG: Quote
sylrwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 alive napisał(a):Międzynarodowa wystawa psów - Warszawa Czuszka zdobyła Zwycięstwo Rasy i BOG 2!!!!! :laola: :sweetCyb:GRATULACJE DLA CZUSZKI:sweetCyb: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :sweetCyb: Warto było zostać :thumbs: Quote
anetta Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gratuluje :lol::lol::Cool!: Taaaa, a kogo my tam mamy...za plotkiem :razz::evil_lol::evil_lol: http://i6.tinypic.com/1zfinh3.jpg Quote
Recommended Posts