Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejny dzień wizyty Plotera :)

balkonowe opalanie...

Amant :razz:

Spacer :) i kąpiele błotne Bilba :cool3: proszę zwrócić uwagę na minę Czuszki :lol:

amerykanie znów zrzucili na nas stonkę... :mad:

Posted

alive napisał(a):

amerykanie znów zrzucili na nas stonkę... :mad:

:turn-l::turn-l::turn-l:

Wszystkie foteczki chilowo- czuszkowo-ploterkowe sa super:loveu::loveu::loveu:

Posted

alive napisał(a):

Amant :razz:

Ależ przystojniaczek Was odwiedził :loveu: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Gosia i co próbowąłas juz zrobiś smalec z Czuchy i chilli :evil_lol: :evil_lol: :-o

Posted

Nugatowa napisał(a):

Gosia i co próbowąłas juz zrobiś smalec z Czuchy i chilli :evil_lol: :evil_lol: :-o

jeszcze nie - póki co je tuczę :diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Alive, wybieracie się do Poznania prawda?
Widziałaś statystykę już?
Kiedy się wystawiacie?

ano wybieramy! statystykę widziałam... :-o :-o węgrów krótkowłosych jest 55!!!!!!!! a szorstkowłosych 15!!!!! 70 rudzielców w jednym miejscu!!!! :crazyeye:
Czuszka jest wystawiana w niedzielę ale jeszcze nie wiem jaki ring i od której... podejrzewam, że od 10-tej bo mają osobny ring.
a Wy będziecie??

Posted

alive napisał(a):
ano wybieramy! statystykę widziałam... :-o :-o węgrów krótkowłosych jest 55!!!!!!!! a szorstkowłosych 15!!!!! 70 rudzielców w jednym miejscu!!!! :crazyeye:
Czuszka jest wystawiana w niedzielę ale jeszcze nie wiem jaki ring i od której... podejrzewam, że od 10-tej bo mają osobny ring.
a Wy będziecie??

tak też myślałam, że wyzły to nie II grupa ;) chyba w końcu muszę nauczyć się podziału ras na grupy, bo to aż wstyd ;) A szkoda, bo myślałam, że wymiziam Czuszkę :)

Też widziałam statystyki, mnóstwo tych psiaków u Was, my się wystawiamy w sobotę, mamy juz potwierdzenie listowne i numerek :crazyeye: także mamy halę 9tą i ring 62 o ile dobrze pamiętam..

A ilość rudzielców w jednym miejscu... zaskakujące! Załóż coś charakterystycznego na głowę Czuszce, bo jak Ty ją tam w 'razie czego' rozpoznasz ;-)

Posted

alive napisał(a):
a Wy będziecie??

Węgry są na hali nr 2 ring nr 4. :lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Węgry są na hali nr 2 ring nr 4. :lol:

dzięki! ja jeszcze nie mam potwierdzenia w ręku bo poszło na adres moich rodziców :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Mój potwór dostał ostatnio taką sama ale pomarańczową :razz: i jest w niej zakochany:p

my mamy jeszcze zieloną i żółtą :cool3: piłeczka za niecałe 4 zł a tyle radości!! dziewczynki za nimi przepadają!!! :)