:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Maksio (*) :( Czy pies na zdjęciach to on?? :( Piekna bestia :( Quote
:: FiGa :: Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Szczerze współczuje straty przyjaciela :( Był cudowny :( Quote
panienkabubu Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: a to byl 13 piatek :placz: :placz: :placz: [*] Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 oj, oj, ale smutna wiadomość:-(:-(:-([']['][']['] Quote
alive Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Odwiedziny Plotera Sesja balkonowa buziaczki :buzi: biegaczka :Dog_run: przystojniak Ploter :cool: Billy :) Moja gwiazda :loveu: Quote
Patka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 świetna fota z przyjemnoscia oglądam takie rudosci + ;) Quote
alive Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 wizyty Plotera cd. Chili, Billy i kolega :) Ploterek moje dziewczynki :loveu: Billy Ploterek czekający pod drzwiami na Pańcię i Pańcia Quote
alive Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 kolejny dzień wizyty Plotera :) balkonowe opalanie... Amant :razz: Spacer :) i kąpiele błotne Bilba :cool3: proszę zwrócić uwagę na minę Czuszki :lol: amerykanie znów zrzucili na nas stonkę... :mad: Quote
bigos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 alive napisał(a): amerykanie znów zrzucili na nas stonkę... :mad: :turn-l::turn-l::turn-l: Wszystkie foteczki chilowo- czuszkowo-ploterkowe sa super:loveu::loveu::loveu: Quote
Nugatowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 alive napisał(a): Amant :razz: Ależ przystojniaczek Was odwiedził :loveu: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Gosia i co próbowąłas juz zrobiś smalec z Czuchy i chilli :evil_lol: :evil_lol: :-o Quote
alive Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Nugatowa napisał(a): Gosia i co próbowąłas juz zrobiś smalec z Czuchy i chilli :evil_lol: :evil_lol: :-o jeszcze nie - póki co je tuczę :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No figury pozazdrościłaby mu nie jedna dziewczyna :cool3: Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 oj tak!!! :cool3: a najlepsze, że Ploter może jeść i jeść a i tak taki chudzioch jest. Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Alive, wybieracie się do Poznania prawda? Widziałaś statystykę już? Kiedy się wystawiacie? Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Październikowa sesja salonowa!!! moja wstydzioszka :oops: Chili w swojej tajnej kryjówce Wyżeł japoński :cool3: :loveu: Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 panienkabubu napisał(a):Alive, wybieracie się do Poznania prawda? Widziałaś statystykę już? Kiedy się wystawiacie? ano wybieramy! statystykę widziałam... :-o :-o węgrów krótkowłosych jest 55!!!!!!!! a szorstkowłosych 15!!!!! 70 rudzielców w jednym miejscu!!!! :crazyeye: Czuszka jest wystawiana w niedzielę ale jeszcze nie wiem jaki ring i od której... podejrzewam, że od 10-tej bo mają osobny ring. a Wy będziecie?? Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 alive napisał(a):ano wybieramy! statystykę widziałam... :-o :-o węgrów krótkowłosych jest 55!!!!!!!! a szorstkowłosych 15!!!!! 70 rudzielców w jednym miejscu!!!! :crazyeye: Czuszka jest wystawiana w niedzielę ale jeszcze nie wiem jaki ring i od której... podejrzewam, że od 10-tej bo mają osobny ring. a Wy będziecie?? tak też myślałam, że wyzły to nie II grupa ;) chyba w końcu muszę nauczyć się podziału ras na grupy, bo to aż wstyd ;) A szkoda, bo myślałam, że wymiziam Czuszkę :) Też widziałam statystyki, mnóstwo tych psiaków u Was, my się wystawiamy w sobotę, mamy juz potwierdzenie listowne i numerek :crazyeye: także mamy halę 9tą i ring 62 o ile dobrze pamiętam.. A ilość rudzielców w jednym miejscu... zaskakujące! Załóż coś charakterystycznego na głowę Czuszce, bo jak Ty ją tam w 'razie czego' rozpoznasz ;-) Quote
sylrwia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 alive napisał(a):ano wybieramy! statystykę widziałam... :-o :-o węgrów krótkowłosych jest 55!!!!!!!! a szorstkowłosych 15!!!!! 70 rudzielców w jednym miejscu!!!! :crazyeye: Czuszka jest wystawiana w niedzielę ale jeszcze nie wiem jaki ring i od której... podejrzewam, że od 10-tej bo mają osobny ring. a Wy będziecie?? Węgry są na hali nr 2 ring nr 4. :lol: Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Chili frasobliwa zieeeew i Czuszka frasobliwa... Chili zabójca :eek2: Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 sylrwia napisał(a):Węgry są na hali nr 2 ring nr 4. :lol: dzięki! ja jeszcze nie mam potwierdzenia w ręku bo poszło na adres moich rodziców :) Quote
sylrwia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 alive napisał(a): Mój potwór dostał ostatnio taką sama ale pomarańczową :razz: i jest w niej zakochany:p Quote
alive Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 sylrwia napisał(a):Mój potwór dostał ostatnio taką sama ale pomarańczową :razz: i jest w niej zakochany:p my mamy jeszcze zieloną i żółtą :cool3: piłeczka za niecałe 4 zł a tyle radości!! dziewczynki za nimi przepadają!!! :) Quote
Recommended Posts