Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alive napisał(a):
no nam to ciężko się będzie wkręcić na wystawę molosów... :niedowia:

haha, z Czuszką na pewno, ale jako widz.... czemu nie ;-) Doping się sprzyda ;-)

Ale suuuuper, że na miedzynarodowej bedziecie :) a krajowa w Warszawie?

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli w lipcu uda nam się dokończyć championat to chyba darujemy już sobie wystawy bo na championa międzynarodowego raczej nie chce nam się pracować :shake:

Posted

alive napisał(a):
jeżeli w lipcu uda nam się dokończyć championat to chyba darujemy już sobie wystawy bo na championa międzynarodowego raczej nie chce nam się pracować :shake:

potem to zawsze mozna bawic sie w klase championow i zdobywac BOBy ;-)

Posted

Czuszka 2 lata, Chili rok :loveu:
Nareszcie dogoniłam czas rzeczywisty :cool3:

Dłuuugi weekend w Kotlinie Kłodzkiej...

Z Pańciem :loveu:

Rekin :lol: (miało być zdjęcie jak Czuszka skacze i łapie liście ale troszkę za wcześnie nacisnęło mi się spust :niedowia: )

Zabawy :loveu:

Skalne psy i Pańcia

Posted

Wystawa w Łodzi 7 maja 2006r.

Najpierw konkurencja Czuszki...

Munio (Midnight of Skyrocket)

Fuks z Karmazynowego Jaru

i wreszcie Czuszka z Tałchejów - zwyciężczyni rasy!!! :multi:

Posted

Rany co Ty jej dajesz przed wysatwą, że ona tak spokojnie stoi. :crazyeye: Nie ma zapedów do zabaw z innymi psami, które sie kręcą w okolicy? Dawaj mi tu szybko sposób na spokojnego węgra :mad: My planujemy spróbowac w czerwcu z wystawami ale coraz bardziej widze wszystko w czarnych kolorach.:shake: Jakiekolwiek trzymanie za głowę czy ogon w naszym wykonaniu odpada, nawet nie próbuję. Nie moge kucnąć przy psie bo on myśli że będzie ekstra zabawa. :angryy: Oczywiście stanie ale nie zawsze prosto bo się o mnie opiera i za żadne skarby go od nogi nie odkleje, bo przy próbie odsunięcia nogi reakcja jest natychmiastowa jakby kauczuk nas łączył i go za nogą ciągnie. A poza tym mój jest tak narwany, że albo będzie sie wyrywał do zabway z innymi psami, albo zaskacze sędziego:shake:

Posted

ILE ZDJĘĆ!!!!!!!! i to jakich!!!!!!!!!!!!!!:-o

jaka cudowna minka niewinnego psiaka:lol:

hahah ale ona ma spodoby:evil_lol:

Alive, masz dredy?

hihihi samochodowa panienka:diabloti:

wszystko na pomarańczowo:loveu:

jaki śpioch cudowny:loveu:

haha dobre!

oj dużo zdięć mi się podoba, aż za dużo! musiałabym wkleić wszystkie foty:loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A Chili to ja myslalam, ze taki do kostek jest :razz:

hmmm :knuje: już któraś osoba z forum mi to pisze...

Posted

sylrwia napisał(a):
Rany co Ty jej dajesz przed wysatwą, że ona tak spokojnie stoi. :crazyeye:

jak Czuszka była młodsza też miałam problemy z ustawieniem jej a teraz po drugiej cieczce zrobiła się aniołem! Potrafi stać kilka minut tak jak ją ustawię ale głową cały czas rusza :). Nie umiem jej tego odzwyczaić!! A jeśli chodzi o uwalanie się na nogę to ona też tak ma, tyle że jak ją lekko odepchnę to się ode mnie odkleja :). A wystawą się zbytnio nie martw bo młodzież nie musi jeszcze pieknie stać!!!

Posted

sylrwia napisał(a):
Wybieracie sie na "ZLOT"?:razz:

Chyba się wybieramy ale bez udziału w warsztatach i tylko na sobotę i niedzielę... jak mogłabym darować sobie spotkanie z tyloma rudzielcami??!! :cool3:
A Wy???

Posted

alive napisał(a):
Chyba się wybieramy ale bez udziału w warsztatach i tylko na sobotę i niedzielę... jak mogłabym darować sobie spotkanie z tyloma rudzielcami??!! :cool3:

i o czywiscie beda potem zdjecia? ;)

Posted

Alive,
musiałam Cię zmusić do tej odpowiedzi, bo dzięki temu złapałaś pierwszą łapkę na dogo :loveu: :loveu: :loveu:
A w takich chwilach zazwyczaj robi się tak:

:drinking::drinking: :evil_lol: :evil_lol:

no to oblewamy :diabloti: :diabloti:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: