Wiedźma Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No, pogadamy jak wyżeł z wyżłem: Bigos, gotuj się do nowego roku w zdrowiu i szczęściu! Kasiu, miliony uścisków! Ja i Łatka Quote
bigos Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Wszystkim Wam dziękuję kochani za życzenia:loveu::loveu::loveu: Świeta udane:pMieliśmy małe pobojowisko, ponieważ do naszej rodzinki dołączył mały, czarny labek:multi::multi::multi:(brat z bratową sprawili sobie prezent pod choinkę). Jest słodziakiem i rozrabianką (jak tylko foteczki wpadną w moje ręce to zaraz wstawiam te śliczności):loveu: Dodatkowo (prócz dwóch psów) na 47m2 znajdowało się 8 osób dorosłych i jedno małe słoneczko (Ulka:loveu::loveu::loveu:). Ona jest przekochana i słodka:loveu: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 czesc Bigosowa rodzino bigoslu jeszcze roche jest ale Twoje poszukiwania idą w złym kierunku ;) :cool3: :evil_lol: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):czesc Bigosowa rodzino bigoslu jeszcze roche jest ale Twoje poszukiwania idą w złym kierunku ;) :cool3: :evil_lol: Jak to????:crazyeye:Przecież znalazłam pyszne zdjęcia bigosu w "Galerii smaków":razz::razz::razz: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 bigos napisał(a):Jak to????:crazyeye:Przecież znalazłam pyszne zdjęcia bigosu w "Galerii smaków":razz::razz::razz: aaaaaa to przepraszam ja doczytałam tylko w szpilkowej galerii Twoich poszukiwań :oops: :oops: :oops: wybacz :placz: Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :multi::multi::multi:witajcie poświateczne Bigosiki Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześc :multi: Ja melduje, ze ja własnie zjadlam osttania lyzke swiatecznego bigosa i jutro będe dziergać bigos sylwestrowy :evil_lol: Quote
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jak tam Bigos na święta smaczny :cool3: Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 zaglądam i niema zdjęć! a ktoś obiecał! :mad: Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć :p Kasieńko - kiedy będą te obiecane zdjecia? Chętnie bym soie pbejrzała Bigoska wariującego z małym labusiem :cool3: Quote
bigos Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Witajcie:loveu: Zdjątka będą, ale z przyczyn ode mnie nie zależnych dopiero w przyszłym tygodniu-obiecuję:p PIKA- ja mam jeszcze pół słoiczka świątecznego bigosu mamusi:sabber: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='bigos']Witajcie:loveu: Zdjątka będą, ale z przyczyn ode mnie nie zależnych dopiero w przyszłym tygodniu-obiecuję:p PIKA- ja mam jeszcze pół słoiczka świątecznego bigosu mamusi:sabber: :shake:i tu mnie zmartwiłaś bo myślałam ze jeszcze w starym roku zobaczymy Bigosika , labciątko i Ulkę ;) A ja bigosa na święta nie robiłam;) Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] A ja bigosa na święta nie robiłam;) A ja będę jutro robić :cool3: Cześć BIgoski. Nie wymiękajcie za bardzo po tym wczorajszym treningu :evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a u nas sie już bigosek szykuje na sylwestra......:p Quote
samograj Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy nową butelkę wina!!! Razem wypijmy za nasze zdrowie, :huh::huh:aż się zakręci nam troszkę w głowie. :huh: :huh: Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 życzymy dużo szczęścia i radości, oraz dużo sylwestrowych gości Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gdy Nowy Rok staremu cyfrę zmienia, Wszyscy - wszystkim ślą życzenia! Przy tej pięknej sposobności, Życzę Ci dużo radości! Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a gdzie nowe fotki? nieładnie tak ukrywać ślicznego psiaczka :p Quote
beria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Co tam u Was słychać :cool3: Podobno w Sylwestra wszyscy ruszyli na Bigosy :razz: Quote
goldenka245 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej! Ale ze mnie gapa ja melokoppa nie przysłałam:oops: łojej... aż sie tu boje wejść;) dodam jeszcze w tym tygodniu... prosze o przebaczenie:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Bigulek Zabezpieczanie Bigoska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Zabezpieczanie Bigoska :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wow, byliście przygotowani na wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 beria napisał(a):Wow, byliście przygotowani na wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ba!:cool1: Jesteśmy przewidujący;) Quote
Recommended Posts