AgaCzips Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 bigos napisał(a):Ale obiecuję, że odrobimy te zaległości:lol::lol::lol: trzymam za słowo;) Quote
dbsst Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 jakie wnerwiające foty ze zlotu :mad: :mad: :mad: Quote
PaYooK Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ELO!! mam nadzieje ze Bigos mnie nie zje ;) ze wstawilem te fotki :roll: co do grzybkow byly jadalne :P Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :evil_lol::evil_lol:ale fajni ubabrany piaseczkiem Quote
Tośka_m Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A my czekamy na zdjecia:cool3: i czekamy... i czekamy... i czekamy... i czekamy.... :mad: Quote
beria Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Pozdrawiam Bigoski dwa :multi: [quote name='AnTu'] tzw. niezbednik Niezbędznik mi odpowiada :p Quote
bigos Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!! mam nadzieje ze Bigos mnie nie zje ;) ze wstawilem te fotki :roll: co do grzybkow byly jadalne :P Nie zje, nie zje:cool1: Dziękuje Pay za foteczki:p Tośka_m - narazie weny i sił brak:shake: beria - dziekuję i również pozdrawiam:multi::multi::multi: Quote
Ola&Kora Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Szukałam i szukałam i nareszcie znalazłam - innego psiego czekoladka! :eviltong: Jestem po prostu zakochana w psach o tym umaszczeniu. Jak widzę jakiegoś na ulicy to wzroku nie moge od niego oderwać :p . Zwłaszcza, jeśli to wyżeł i to tak piękny jak twój :loveu: . Sama mam mieszankę wyżła i mnie więcej wiem :eviltong: , jakie to kochane i wspaniałe psy, mimo że czasem umieją narozrabiać , szczególnie, gdy zobaczą zająca na polu :evil_lol: Quote
bigos Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Ola&Kora napisał(a):.... Zwłaszcza, jeśli to wyżeł i to tak piękny jak twój :loveu: . Dziękuje i witam w bigoskowej galerii:loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:ale fajni ubabrany piaseczkiem O jaka piękniuchna mordeczka:loveu: :loveu: no nie zaprzeczam, że Kora jest w 10% podobna do wyżła ( moim skromnym zdaniem ona bardziej przypomina labradora). Bigosik jest śliczny i słodziutki. Ciekawe jak smakuje :D Quote
bigos Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='madzia i medor']Ale Struś Pędziwiatr:cool3: :lol: Nio, nawet podobny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Haha faktycznie podobni sa do siebie jak dwie krople wody:lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='PaYooK'] co do grzybkow byly jadalne :P Ale ładne zdjęcie!!!! Tylko czemu ja dopiero teraz je zobaczyłam?:roll: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='KaRa_TC']Haha faktycznie podobni sa do siebie jak dwie krople wody:lol: Prawda???Bigoskowi tylko brakuje skrzydelek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale ładne zdjęcie!!!! Tylko czemu ja dopiero teraz je zobaczyłam?:roll: Niestety nie mojego autorstwa:placz::placz::placz:(foteczkę robił Pay lub AnTu-moje słoneczko:loveu::loveu::loveu:) Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 bigos napisał(a):Prawda???Bigoskowi tylko brakuje skrzydelek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i jeszcze ogonek:evil_lol: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 KaRa_TC napisał(a):no i jeszcze ogonek:evil_lol: Przecież ogonek jest:eviltong::eviltong::eviltong:Mniejszy co prawda, ale zawsze:razz::razz::razz::p:p:p Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='bigos'] Niestety nie mojego autorstwa:placz::placz::placz:(foteczkę robił Pay lub AnTu-moje słoneczko:loveu::loveu::loveu:) A czy to ważne kto robił? Śliczne i tyle:loveu: Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 O, jakie śliczne zdjęcie! :loveu: A co Bigos tak się spienił? proszku do prania się najadł? :evil_lol: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot'] O, jakie śliczne zdjęcie! :loveu: A co Bigos tak się spienił? proszku do prania się najadł? :evil_lol: Raczej piaseczku z boiska do siatkówki na plaży:lol::lol::lol: Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 bigos napisał(a):Raczej piaseczku z boiska do siatkówki na plaży:lol::lol::lol: Piaseczek też bardzo smaczny jest :evil_lol: Quote
PaYooK Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ELO!!!! trza sie umowic na sesje ;) wezme aparacik i natrzasakmy fotek a fotek synusiowi i zonce :cool3: [quote name='bigos']Prawda???Bigoskowi tylko brakuje skrzydelek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety nie mojego autorstwa:placz::placz::placz:(foteczkę robił Pay lub AnTu-moje słoneczko:loveu::loveu::loveu:) :-( Quote
AnTu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 bigos napisał(a):AnTu-moje słoneczko:loveu::loveu::loveu:) cukiereczq:loveu: :buzi: Quote
AgaCzips Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A ja dzisiaj widziałam Bigosika na wystawie:evil_lol: tylko że ten bigosik miał dłuższy ogon;) Quote
KaRa_ Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A ja znalazlam zdjecie Bigoska, ktorego jeszcze nie widzialas:eviltong: Quote
Recommended Posts