Aimez_moi Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 O bardzo zdrowo......zupelnie jak ja.... Maja.....:) uwazaj bo jak sie Ranias umowi z Toba za budka...to babo przepadlas.......:):) Uzaleznienie od przysmakow gotowe......:):) Quote
Iljova Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 tak, tak uważaj Maju z jedzonkiem. Szczególnie z tym za budką ;-) Quote
mari23 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Marinka napisał(a):Cafeanimal, z przecudownym zdjęciem Majeczki mojej ulubienicy:) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Maja-cudowna-madra-i-mloda-suczka,36869 spróbuję podmienić zdjęcia na allegro..... ma mało wejść..... :( Quote
Marinka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Majeczko pilnuj się, abyś nie wyglądała jak Marcelek :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Aimez_moi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Oj tam....:) oj tam....:). Marinka ... nie badz taka.... troszke cialka jeszcze nikomu nie zaszkodzilo..... Quote
ranias Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Aimez_moi napisał(a):Oj tam....:) oj tam....:). Marinka ... nie badz taka.... troszke cialka jeszcze nikomu nie zaszkodzilo..... No właśnie, można się tak toczyć z wdziękiem :razz: kości nie stukają :cool3: Quote
ranias Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Aimez_moi napisał(a):I wszyscy sie ogladaja........:) z zazdrości :lol: tyle ciała .......:crazyeye: Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Aimez_moi napisał(a):Oj tam....:) oj tam....:). Marinka ... nie badz taka.... troszke cialka jeszcze nikomu nie zaszkodzilo..... ********************************************************************************************** Troszkę !!!!!!!!!!!!!!! owszem :loveu:, ale lepiej jednak, żeby z Maji nie zrobiła się beczułka lub piłka :megagrin: Quote
Aimez_moi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 E tam..... Marinka Ja pilnuje....i za budke tez pobiegnie......:):) Quote
mari23 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 mam nadzieję, że zdążę podać wpłaty i koszty, zanim ta piekielna maszyna znów nagle się wyłączy.... :( wpłynęło: 10,- Beata K. z Zabrza (11.03.) wypłynęło: 248,- za hotelowanie - 31 dni marca Quote
Iljova Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Mari podążam Twoim śladem po wątkach ;-) Cześć Majuniu kochana, Wiem chciałabyś być do domku zabrana. Kiedy ktoś się pojawi u Ciebie Żeby zabrać Cię do siebie. Quote
Aimez_moi Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Alez jest ciekawa jazda z taki sprzetem......:):) A co tam u Piekniochy?......:):) Quote
Marinka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Majeczko, jak ci minął kolejny dzionek?....czy załapałaś się na sesję? Quote
Aimez_moi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pewnie jutro sie zalapie z Argusiem......:):) Quote
ranias Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Aimez_moi napisał(a):Pewnie jutro sie zalapie z Argusiem......:):) Niech jeszcze obfocą Marcelka :lol: Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Acha.....jak sie zmieaci w kadr.....:):) Maja.....:) masz juz fotki? Quote
Iljova Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Maja czeka do maja że może domek będzie I po sunie szybciutko przybędzie a jak nie będzie domku w maju to zajmiemy się Tobą Maju ;-) Nadzieje mieć nadal będziemy że jakiś domek powie po Maję jedziemy !!!! Quote
Aimez_moi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Iljova......:) Ty jestes niesamowita......:):) Quote
Marinka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Ilyova :loveu:, pozwoliłam sobie wykorzystać Twój wiersz do promocji wydarzenia Maki na fb :) Quote
Iljova Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Teraz czytałam Twój post i... szok pytanie w mojej głowie jaki wiersz ?!?!?!?!?!?! zaczełam przeglądać posty i już wiem. poprostu to było tak weszłam na wątek i niewiem skąd popłyneły myśli które zapisałam, dlatego umknęło mi że to pisałam :evil_lol: Quote
Marinka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Iljova napisał(a):Teraz czytałam Twój post i... szok pytanie w mojej głowie jaki wiersz ?!?!?!?!?!?! zaczełam przeglądać posty i już wiem. poprostu to było tak weszłam na wątek i niewiem skąd popłyneły myśli które zapisałam, dlatego umknęło mi że to pisałam :evil_lol: Hiiiii, czasem tak bywa.... Jutro spodziewam się telefonu w sprawie Kayko....i jeśli wszystko potoczy się dobrze może zaproponuję także Majeczkę Quote
ranias Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Czyli coś się tam kluje, niechby psiaki domki wreszcie miały :lol: Quote
Aimez_moi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ranias napisał(a):Czyli coś się tam kluje, niechby psiaki domki wreszcie miały :lol: Oj niech tak bedzie.....:) Quote
Recommended Posts