Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko układa się jak należy wyniki badania do bre, wizytę ma kto przeprowadzić tylko tak dalej.
A dalej musi być tak:
wizyta P/A - wspaniały domek kocha Maję i chce ją zabrać do siebie na zawsze. Wszyscy są szczęsliwi i zadowoleni a najbardziej MAJA

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Wszystko układa się jak należy wyniki badania do bre, wizytę ma kto przeprowadzić tylko tak dalej.
A dalej musi być tak:
wizyta P/A - wspaniały domek kocha Maję i chce ją zabrać do siebie na zawsze. Wszyscy są szczęsliwi i zadowoleni a najbardziej MAJA

Ty....::) Kochaniutka to wiesz co napisac......:):)

Posted

Iljova napisał(a):
Super! To pozostaje czekać :-)

Energy napisał(a):
Trzymam kciuki:lol:

Aimez_moi napisał(a):
Dolaczam sie do sciskania kciukow......:):)

Dziękuję :) Bardzo się przyda :) Tak bardzo chciałabym, aby to był ten dom :)
Zarówno Pan Sławek, jak i Pan Maciej (ojciec Pana Sławka) przez telefon zrobili na mnie pozytywne wrażenie :)

Posted

Ja poprostu uważam że warto takie rzeczy oglądać i pokazywać innym, bo poprzez muzykę mozna naprawdę wiele. Dodam jeszcze że ten zespół jest z Finlandii.(To muzyka której słucham - jeden z wielu zespołów)
Pewne informacje łatwiej trafiają poprzez muzykę. Słyszałyście o zespole SABATON ze Szwecji oni dzieki temu co robią uczą ludzi lubiących ten gatunek muzyki histori różnych krajów na dodatek historii mniej znanej.
Jak myślicie kiedy szczególnie dużo młodzież się nauczy na lekcjach historii czy słuchając swojej ukochanej muzyki mówiacej o histori ??? Muzyka ma ogromną siłę

Posted

W tym wideoklipie widać jak wielka jest przyjaźń psa i człowieka. Jak psiak na końcu próbuje go obudzić żeby zrobili to co zawsze. Bardzo smutny, ale są psiaki w takiej sytuacji też tu na dogo :(

Posted

Nie tylko Ty Ja tez i jeszcze pare osob. Chosiaż tu można sobie samemu dopowiedzieć szczęsliwe zakończenie np że jego dzieci zabrały psiaka do siebie i się nim opiekują

Posted

Kochani, już po wizycie :)
Wrażenia Kaji, której z tego miejsca serdecznie dziękuję :) :
Typowa polska wieś, drewniany dom z bali, obok budujący się nowy.
W domu malutka sunia w typie jamnika, bardzo przyjaźnie nastawiona do ludzi, z radością dała się Kaji pogłaskać i wymiziać :)
Ogrodzenie jest niedokończone - brak bramy.
W pobliżu nie ma ruchliwej szosy, dom jest pod lasem.
Ludzie mili, ale nie są zapaleńcami w stosunku do psów. Ich sunia nie jest wysterylizowana.
Rozmawiałam z Panem Maciejem - oczekuje suni u siebie w domu.

Posted

Majeczka w niedzielę wyrusza w drogę. Ania i ja jedziemy razem z nią, chcę sama, osobiście poznać ludzi i dom...jeśli coś się nam nie spodoba Majeczka wróci do Funi.
Mam nadzieję, że jednak nie będzie to konieczne.

Wyruszamy raniutko, bo będziemy mieć do pokonania prawie 1000 km

Posted

Marinka to gdzie wy z nią jedziecie?!?!?! Do Niemiec Hannover, czy gdzie ?!?!?! Myślałam że to w Polsce ale po ilości kilometrów to już poza Polską !!!!!!