Energy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Marinka']Planuję w przyszłym tygodniu :)[/QUOTE] To super, bo ja jestem strasznym niedowiarkiem, zwłaszcza jeśli chodzi o polską wieś:oops:przepraszam nie chcę nikogo urazić, wiem, że są też dobrzy ludzie. Quote
Energy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Majeczko bądź szczęśliwa:loveu: życzę ci tego baaaaardzo mocno. Takie cudne, a tak długo czekały na dom... Quote
Marinka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Możecie mi wierzyć, bądź nie, ale strasznie za nią tęsknię...te kilka godzin, które spędziłam z nią w podróży pozwoliło mi odkryć ją na nowo i pokochać bardzo :) Quote
funia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dlatego Jolu musisz trzymac ręke na pulsie i sprawdzać jak je się tam wiedzie .Ja miałam sen ,sniła mi się Maja .Nie pamietam jak ,ale wiem ze to ona na pewno .... Quote
Iljova Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Przetańcie już się zamartwiać i wymyślać cieszcie sie razem z nią trochę więcej optymizmu zamiast pesymizmu. Uwierzcie w Maję , a będzie dobrze :-) :loveu: Quote
funia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Iljova']Przetańcie już się zamartwiać i wymyślać cieszcie sie razem z nią trochę więcej optymizmu zamiast pesymizmu. Uwierzcie w Maję , a będzie dobrze :-) :loveu:[/QUOTE] Ale ja się potrafię cieszyć wtedy kiedy jestem pewna w 100 % .Iljova tu stu procentowej pewnosci nie było stad ta troska .Po prostu:roll: Quote
Energy Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='funia']Ale ja się potrafię cieszyć wtedy kiedy jestem pewna w 100 % .Iljova tu stu procentowej pewnosci nie było stad ta troska .Po prostu:roll:[/QUOTE] No tak:roll: Quote
Marinka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='funia']Ale ja się potrafię cieszyć wtedy kiedy jestem pewna w 100 % .Iljova tu stu procentowej pewnosci nie było stad ta troska .Po prostu:roll:[/QUOTE] Ale u mnie nigdy nie ma 100% pewności....jest tylko wówczas kiedy mam psiaka na oku. A to sugeruje, że powinna być u mnie :) Quote
Marinka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 W przyszłym tygodniu Majeczka będzie miała niezapowiedzianą wizytę,,, rozmawiałam z Karolinką :) Quote
funia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Marinka']W przyszłym tygodniu Majeczka będzie miała niezapowiedzianą wizytę,,, rozmawiałam z Karolinką :)[/QUOTE] Swietnie Marinka.!!!!!!!!!!! dzieki . Quote
Energy Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='funia']Swietnie Marinka.!!!!!!!!!!! dzieki .[/QUOTE] I ja bardzo dziękuję:loveu:super:multi: Quote
mari23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Marinka']Ale u mnie nigdy nie ma 100% pewności....jest tylko wówczas kiedy mam psiaka na oku. A to sugeruje, że powinna być u mnie :)[/QUOTE] i ja tak mam..... pewnie dlatego "dorobiłam się" 11 psów.... Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='mari23']i ja tak mam..... pewnie dlatego "dorobiłam się" 11 psów....[/QUOTE] Ładne stadko :-) coś rzadko Cię ostatnio widuje na dogo :) Quote
mari23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Iljova']Ładne stadko :-) coś rzadko Cię ostatnio widuje na dogo :)[/QUOTE] miałam awarię komputera, teraz już działa, ale wciąż jest "niepełnosprawny", czeka na nową "pamięć".... chciałam i do mojego mózgu nową, ale mają tylko do komputera ;) a nowy domek Majki wpłacił na zwierzęta SHA kwotę 20,- złotych Dziękujemy !!! chyba dołożymy do skarbonki Sabusi, co wciąż na domek czeka... Quote
santino Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Bardzo mi przykro, ale zmuszona jestem cofnąć swoją deklarację. Obecnie z przyczyn niezależnych jestem na urlopie bezpłatnym i niestety nie dam rady wpłacać na psiaki. Nie jestem na bierząco z wątkiem Majki, ale rozumiem, że pojechała do ds, czy tak? W związku z tym dalsze deklaracje nie są dla niej potrzebne? Wiem, że do tej pory nie wpłaciłam, ale wszystko co powinnam wpłacić do tej pory ureguluję, z tym, że ratami. Nie spodziewałam się, że te 10/20zł ma psiaki stanie się dla mnie problemem, ale psiaków jest kilka, więc robi się z tego większa kwota. Bardzo, bardzo przepraszam za kłopot. Quote
Marinka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Właśnie odebrałam telefon od Karolinki z Niechcianych Zapomnianych, która zrobiła niezapowiedzianą wizytę po adopcyjną w domu Majeczki. Kochani wygląda na to, że Majeczka jest szczęśliwa :) Kiedy Karolina podjechała pod dom Majeczka z Muszką były z panią Marią w ogródku. Natychmiast przybiegły obie, aby się przywitać:) Maja jest radosna, wesoła i już dogaduje się z kotami pod warunkiem, że nie zaglądają do jej miski. Muszka i Majka ustaliły też już swoje miejsca w stadzie. Dominuje Muszka z racji starszeństwa chyba, bo Maja jest większa. W każdym razie nie dochodzi między nimi do zgrzytów :) Państwo bardzo nam dziękują za Majeczkę:) Są z niej dumni :) Twierdzą, że jest nie tylko śliczna, ale bardzo mądra. Kiedy Pani Maria wychodzi na chwilę do sąsiadki, każe Majeczce zostać na własnym podwórku.... i ona to robi :) Czeka na panią i bardzo radośnie wita, kiedy ta wraca :) Wieczorem będę miała zdjęcia :) Quote
Energy Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Marinka strasznie się cieszę i dziękuję:lol: Majeczko bądź szczęśliwa:loveu: Quote
Marinka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Ja również bardzo się cieszę :) Zmieniłam tytuł wątku, ale to nie ostatnia nie zapowiedziana...tylko takie wizyty maja sens Quote
Iljova Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Marinka napisał(a):Ja również bardzo się cieszę :) Zmieniłam tytuł wątku, ale to nie ostatnia nie zapowiedziana...tylko takie wizyty maja sens Masz rację !!! I bardzo, ale to bardzo się cieszę że tak fantastycznie u Maji :-) Quote
mari23 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Marinka napisał(a):Ja również bardzo się cieszę :) Zmieniłam tytuł wątku, ale to nie ostatnia nie zapowiedziana...tylko takie wizyty maja sens podpisuje się pod tym - i bardzo, bardzo się cieszę!!!!! Quote
Marinka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Myślałam, że wkleję zdjęcia Majeczki, ale jeszcze ich nie mam :( Widocznie Kaja jest bardzo zajęta....niestety wciąż ma dużo interwencji :( Quote
Recommended Posts