Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']Planuję w przyszłym tygodniu :)[/QUOTE]

To super, bo ja jestem strasznym niedowiarkiem, zwłaszcza jeśli chodzi o polską wieś:oops:przepraszam nie chcę nikogo urazić, wiem, że są też dobrzy ludzie.

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możecie mi wierzyć, bądź nie, ale strasznie za nią tęsknię...te kilka godzin, które spędziłam z nią w podróży pozwoliło mi odkryć ją na nowo i pokochać bardzo :)

Posted

Dlatego Jolu musisz trzymac ręke na pulsie i sprawdzać jak je się tam wiedzie .Ja miałam sen ,sniła mi się Maja .Nie pamietam jak ,ale wiem ze to ona na pewno ....

Posted

Przetańcie już się zamartwiać i wymyślać cieszcie sie razem z nią trochę więcej optymizmu zamiast pesymizmu. Uwierzcie w Maję , a będzie dobrze :-) :loveu:

Posted

[quote name='Iljova']Przetańcie już się zamartwiać i wymyślać cieszcie sie razem z nią trochę więcej optymizmu zamiast pesymizmu. Uwierzcie w Maję , a będzie dobrze :-) :loveu:[/QUOTE]
Ale ja się potrafię cieszyć wtedy kiedy jestem pewna w 100 % .Iljova tu stu procentowej pewnosci nie było stad ta troska .Po prostu:roll:

Posted

[quote name='funia']Ale ja się potrafię cieszyć wtedy kiedy jestem pewna w 100 % .Iljova tu stu procentowej pewnosci nie było stad ta troska .Po prostu:roll:[/QUOTE]

No tak:roll:

Posted

[quote name='funia']Ale ja się potrafię cieszyć wtedy kiedy jestem pewna w 100 % .Iljova tu stu procentowej pewnosci nie było stad ta troska .Po prostu:roll:[/QUOTE]

Ale u mnie nigdy nie ma 100% pewności....jest tylko wówczas kiedy mam psiaka na oku. A to sugeruje, że powinna być u mnie :)

Posted

[quote name='Marinka']W przyszłym tygodniu Majeczka będzie miała niezapowiedzianą wizytę,,, rozmawiałam z Karolinką :)[/QUOTE]
Swietnie Marinka.!!!!!!!!!!! dzieki .

Posted

[quote name='Marinka']Ale u mnie nigdy nie ma 100% pewności....jest tylko wówczas kiedy mam psiaka na oku. A to sugeruje, że powinna być u mnie :)[/QUOTE]

i ja tak mam..... pewnie dlatego "dorobiłam się" 11 psów....

Posted

[quote name='mari23']i ja tak mam..... pewnie dlatego "dorobiłam się" 11 psów....[/QUOTE]

Ładne stadko :-) coś rzadko Cię ostatnio widuje na dogo :)

Posted

[quote name='Iljova']Ładne stadko :-) coś rzadko Cię ostatnio widuje na dogo :)[/QUOTE]

miałam awarię komputera, teraz już działa, ale wciąż jest "niepełnosprawny", czeka na nową "pamięć"....
chciałam i do mojego mózgu nową, ale mają tylko do komputera ;)

a nowy domek Majki wpłacił na zwierzęta SHA kwotę 20,- złotych
Dziękujemy !!!
chyba dołożymy do skarbonki Sabusi, co wciąż na domek czeka...

Posted

Bardzo mi przykro, ale zmuszona jestem cofnąć swoją deklarację. Obecnie z przyczyn niezależnych jestem na urlopie bezpłatnym i niestety nie dam rady wpłacać na psiaki. Nie jestem na bierząco z wątkiem Majki, ale rozumiem, że pojechała do ds, czy tak? W związku z tym dalsze deklaracje nie są dla niej potrzebne?

Wiem, że do tej pory nie wpłaciłam, ale wszystko co powinnam wpłacić do tej pory ureguluję, z tym, że ratami. Nie spodziewałam się, że te 10/20zł ma psiaki stanie się dla mnie problemem, ale psiaków jest kilka, więc robi się z tego większa kwota.

Bardzo, bardzo przepraszam za kłopot.

Posted

Właśnie odebrałam telefon od Karolinki z Niechcianych Zapomnianych, która zrobiła niezapowiedzianą wizytę po adopcyjną w domu Majeczki.
Kochani wygląda na to, że Majeczka jest szczęśliwa :)
Kiedy Karolina podjechała pod dom Majeczka z Muszką były z panią Marią w ogródku. Natychmiast przybiegły obie, aby się przywitać:)
Maja jest radosna, wesoła i już dogaduje się z kotami pod warunkiem, że nie zaglądają do jej miski.
Muszka i Majka ustaliły też już swoje miejsca w stadzie. Dominuje Muszka z racji starszeństwa chyba, bo Maja jest większa. W każdym razie nie dochodzi między nimi do zgrzytów :)
Państwo bardzo nam dziękują za Majeczkę:) Są z niej dumni :) Twierdzą, że jest nie tylko śliczna, ale bardzo mądra. Kiedy Pani Maria wychodzi na chwilę do sąsiadki, każe Majeczce zostać na własnym podwórku.... i ona to robi :) Czeka na panią i bardzo radośnie wita, kiedy ta wraca :)
Wieczorem będę miała zdjęcia :)

Posted

Marinka napisał(a):
Ja również bardzo się cieszę :)
Zmieniłam tytuł wątku, ale to nie ostatnia nie zapowiedziana...tylko takie wizyty maja sens

Masz rację !!! I bardzo, ale to bardzo się cieszę że tak fantastycznie u Maji :-)

Posted

Marinka napisał(a):
Ja również bardzo się cieszę :)
Zmieniłam tytuł wątku, ale to nie ostatnia nie zapowiedziana...tylko takie wizyty maja sens

podpisuje się pod tym - i bardzo, bardzo się cieszę!!!!!