Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']jest!
na wyciągu nr 13 jest wpłata:
10 zł - deklaracja od Energy za styczeń...

dzisiaj odnowiłam też Maji allegro - wyróżnione, podświetlone i pogrubioną czcionką - podałam namiary Marinki, bo nr do funi mam podany chyba o 1 cyferkę za krótki...

A ja wklejam tu link:

http://allegro.pl/owczarek-i-labrador-w-jednym-maja-prosi-o-dom-i1428936749.html

Oby w końcu jakiś wspaniały człowiek upatrzył sobie wspaniałą Maję :)

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']Maja ma zabieg w ten czwartek o godz 9 ....JUż mam stresa[/QUOTE]

Wiem...i bardzo Ci współczuję Kasiu.
Majeczko z całych sił trzymam kciuki :)

Posted

U nas w piatek profesjonalna sesja zdjęciowa .Nie wiem jak Maja bedzie się czuła ....Chciałabym aby równiez sie załapała .Ale to bedzie dopiero doba po ...No nic .Zobaczymy .

MAja kradnie serce z dnia na dzień .Kochana ,mądra i łagodna sunia .Jej dom musi byc wyjątkowy .

Posted

[quote name='funia']U nas w piatek profesjonalna sesja zdjęciowa .Nie wiem jak Maja bedzie się czuła ....Chciałabym aby równiez sie załapała .Ale to bedzie dopiero doba po ...No nic .Zobaczymy .

MAja kradnie serce z dnia na dzień .Kochana ,mądra i łagodna sunia .Jej dom musi byc wyjątkowy .[/QUOTE]

Funiu, Twoje słowa są tak ciepłe o Majeczce :)
Widziałam się z nią tylko raz, ale zawsze będę miała w pamięci jej opiekuńczość wobec siostry Kai :)
Już wówczas była bardzo dzielna i nad wyraz odpowiedzialna :)

Posted

wiesz Jolu na co ddzien walcze z soba .Bo mam etapy ,ze Toska jest moja i nie wiem jak dda rade gdzie indziej ,pózniej przychodzi refleksja nad nastepna np .Maja i tak etapami sobie we łbie sama mące i nie wiem czy ja nie zwariuje .
Tayka chwyta za serce .Pestka takze ,Patka za mna szaleje >Heniek nie moze wytrzymac jak tylko mnie usłyszy itd.Ciezko zyć w przekonaniu ze sa moje a nie są ....One mysla,ze sa i kazde rozstanie czy telefon jest dla mnie przezyciem .Im dłuzej pies jest tym gorzej dla nas obydwu .
Nigdy nie sądziłam ,ze to takie trudne .Nie wiem tak naprawde czy na dłuzszą mete dam rade psychicznie .Gdyby te psy były po 1 miesiac to dobra ok ,ale one sa długo z kazdym oddanym peka serce i nie potrafie sobie z tym radzić .Jestem chyba chora bo jak Poli pojechała to wyłam az mnie mąż juz uspokajal ,ze jak tak dalej bedę się zachowywać to on nie wiedzi sensu tego wszystkiego .....Pózniej wiedze ,ze jest ok ktos pisze ,dzwoni to jakoś zapominam .Sny mam tez snią mi sie te oddane ...
tak jak sni mi sie mój pierwszy pies ze schroniska ,którego musiałam uspic 10 lat temu ...sni mi sie ,ze nigdy nie chce do mnie podejsc jak go wołam ten sen mnie przesladuje do dzisiaj .......ale sie rozpisałam .
s

Posted

Maja dzisiaj rano miała sterylke .żadna ciotka nie trzymała kciuków .....
Odebrałam ją włąsnie przed 15 minutami .Czuje się dobrze chociaz zabieg ze wzgl..anatomicznych to najłatwiejszych nie należał
Musiałam kupić jej ubranko posterylkowe koszt 19,50 zł .Niestety z Kai sie nie nadało wydarte całę .PLus dwa dojazdy rano i wieczorem 20 zł .Razem 39 ,50 zł .

Posted

[quote name='funia']Maja dzisiaj rano miała sterylke .żadna ciotka nie trzymała kciuków .....[/QUOTE]

O przepraszam, ja trzymałam, no ale po cichu, fakt:oops:
Dobrze, że Majka już po zabiegu:lol:co tam się "anatomicznie zadziało"?

Posted

[quote name='funia']U nas w piatek profesjonalna sesja zdjęciowa .Nie wiem jak Maja bedzie się czuła ....Chciałabym aby równiez sie załapała .Ale to bedzie dopiero doba po ...No nic .Zobaczymy .

MAja kradnie serce z dnia na dzień .Kochana ,mądra i łagodna sunia .Jej dom musi byc wyjątkowy .[/QUOTE]
Majka zdąży się trochę wykurować, bo zdjęcia przenosimy na poniedziałek ze względu na brzydką i bezsłoneczną pogodę:)

Posted

[quote name='funia']Maja dzisiaj rano miała sterylke .żadna ciotka nie trzymała kciuków .....
ł .

Ja trzymałam, choć nie pisałam, bo w ogóle nie byłam na dogo...myślami byłam jednak przy Was :)

[quote name='handzia']Majka zdąży się trochę wykurować, bo zdjęcia przenosimy na poniedziałek ze względu na brzydką i bezsłoneczną pogodę:)

Fajnie nawet, bo może i Majeczka się załapie :)
Funiu masz może jakąś szafirową tkaninę....czarne psiaki na jej tle wyglądają bardzo ponętnie :)

Posted

Szarotka napisał(a):
Przyszlam w odwiedziny do Majki. Chodze po tylu watkach i stad nie zawsze tu zajrze ...........Jak sie Maja czuje ???

Majka nie lubi kołnierza :)
Poza tym małpeczka, próbuje skakać o nie bardzo chce leżeć....chodzi krok w krok za Funią :)

Posted

Szarotka napisał(a):
Marinko mamy 3 czarne psy i wszystkie siedza w dt. Nawet nam klub nie pomogl ...........

Nie mam pomysłu jak ten Klub rozkręcić :(
Ale Kaja siostra Majki (też czarna jest już we wspaniałym domu :)...może i im się uda !!!!

Posted

Mysle, o tym, zeby napisac jakis tekst. Nigdy nie robilam ogloszen, ale jak tak dalej pojdzie to chyba sie przelamie i sama zaczne robic, bo jakos nie moge Henia wyadoptowac. Lenka dopiero co pojechala do nowego dt., ale Henio jest gotowy...........

Posted

Szarotka napisał(a):
Mysle, o tym, zeby napisac jakis tekst. Nigdy nie robilam ogloszen, ale jak tak dalej pojdzie to chyba sie przelamie i sama zaczne robic, bo jakos nie moge Henia wyadoptowac. Lenka dopiero co pojechala do nowego dt., ale Henio jest gotowy...........

Spróbuj...zrobimy wówczas nowe wydarzenie, a może nawet uda nam sie rozbudować Klub?

Posted

Maja taka się zrobiła domowa suczka,ze na dwór jej nie wygoni .....Trzeba wypraszac na siusiu ....
Czuje się dobrze ,chociaz widze ze troszke jest spokojnijesza .No ale ma prawo

Posted

funia napisał(a):
Maja taka się zrobiła domowa suczka,ze na dwór jej nie wygoni .....Trzeba wypraszac na siusiu ....
Czuje się dobrze ,chociaz widze ze troszke jest spokojnijesza .No ale ma prawo

i kaskę Maja dostała:

50,- Daria J. – Zduńska Wola
100,- Adam Wiktor F. - Warszawa

Funiu, ucałuj ja ode mnie - kocham to imię, moja Maja była malutka i ruda, nie żyje od 9 lat, a ja wymawiając jej imię,,,, już ryczę...

Posted

mari23 napisał(a):
i kaskę Maja dostała:

50,- Daria J. – Zduńska Wola
100,- Adam Wiktor F. - Warszawa

Funiu, ucałuj ja ode mnie - kocham to imię, moja Maja była malutka i ruda, nie żyje od 9 lat, a ja wymawiając jej imię,,,, już ryczę...

Super :)...widzę, że Majeczka ma stałego darczyńcę :)