Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

handzia napisał(a):
Próbowałyśmy z Funią ściągnąć ubranko Majce, ale ona od razu bardzo interesowała się raną, więc ze względu na bezpieczeństwo, zostawiłyśmy kubraczek:)

Hihihi Funia wszystkim psiakom pożyczała apaszke?:D

Posted

Energy napisał(a):
Ech słodziak taki i nic:-(już tak długo:shake:

wpłat też niewiele:

10,- Beata K. z Zabrza (4.02.)
20,- Ilona O. z Warszawy (7.02.)

a Majeczka prześliczna z ta apaszką!!! cudna!!!!:loveu:

Posted

mari23 napisał(a):
wpłat też niewiele:

10,- Beata K. z Zabrza (4.02.)
20,- Ilona O. z Warszawy (7.02.)

a Majeczka prześliczna z ta apaszką!!! cudna!!!!:loveu:

Pewnie że cudna...czy ludziska oślepli, że tego nie widzą...
Maja jest cudnej urody !!!! :)

Posted

Marinka napisał(a):

Przepiękna sunieczka....dlaczego jeszcze nikt w jej sprawie nie dzwoni :( :(:(
Czy ludzie nie maja oczu???

i tę ślicznotkę chcieli do zaganiania bydła....

Posted

Marinka napisał(a):
Prawda?...ona i bydło...z jej łagodnością :(

Są ludzie i taborety. Dla niektórych ludzi pies to tylko zwierze , które powinno zapracować zeby dostać miskę jedzenia.
Albo zagania bydło , albo pilnuje domu na krótkim łancuchu. A dla mnie pies to najlepszy przyjaciel. Ile w życiu ludzi mnie zawiodło , zostawiło . A pies zawsze był.
Pies to najlepszy przyjaciel człowieka kocha za nic w przeciwieństwie do człowieka.

Nasza Lalunia Majunia w pięknej apaszce znajdzie wspaniały dom:) I tego życze Wszystkim Naszym psiakom-Samych kochających domów:)

A nam życze Siły:p

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Są ludzie i taborety. Dla niektórych ludzi pies to tylko zwierze , które powinno zapracować zeby dostać miskę jedzenia.
Albo zagania bydło , albo pilnuje domu na krótkim łancuchu. A dla mnie pies to najlepszy przyjaciel. Ile w życiu ludzi mnie zawiodło , zostawiło . A pies zawsze był.
Pies to najlepszy przyjaciel człowieka kocha za nic w przeciwieństwie do człowieka.

Nasza Lalunia Majunia w pięknej apaszce znajdzie wspaniały dom:) I tego życze Wszystkim Naszym psiakom-Samych kochających domów:)

A nam życze Siły:p

Moniu święte słowa...oprawię je sobie w ramkę i powieszę na ścianie :)

Posted

mari23 napisał(a):
a ja lecę na allegro - odnowić Majkowe ogłoszenie...

ogłoszenie odnowione, a teraz.... kasa...

15,- Hanna Ewa W. z Zabrza (15.02.) darowizna dla Mai

Posted

wysłałam dzisiaj rachunek za hotelowanie.Od 30 stycznia do 28 lutego . do zapłaty 240 zł .Teraz bedzie łatwiej od 1 do 1 kazdego miesiąca .PLus 10 zł dojzd do weta .Razem 250 zł
Maja dzisiaj pojedzie do weta bo zauważyłam ze troszke jakby saczy jej sie z miejsca po cięciu .

Posted

Jest mały problem z nicmi ,które powinny sie rozpuścic ale jeszcze sie nie rozpuściły i zrobił sie stana zapalny .....Dostała antybiotyk i przeciwzapalny .W sobote powtórka ,
Na razie wet nic nie wziął ale moze w sobote wezmie .

Posted

[quote name='funia']wysłałam dzisiaj rachunek za hotelowanie.Od 30 stycznia do 28 lutego . do zapłaty 240 zł .Teraz bedzie łatwiej od 1 do 1 kazdego miesiąca .PLus 10 zł dojzd do weta .Razem 250 zł
Maja dzisiaj pojedzie do weta bo zauważyłam ze troszke jakby saczy jej sie z miejsca po cięciu .

poszedł przelew dzisiaj, choć rachunek jeszcze w drodze :)