Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 775
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinka']Allegro adopcyjne Maji:

http://allegro.pl/owczarek-i-labrador-w-jednym-maja-prosi-o-dom-i1388066384.html

732 wejścia i domku nie widać....choć do Funi dzwoniła kobieta i chciała Maję do zaganiania bydła :(

ta kobieta dzwoniła też do mnie - ona niedaleko Zamościa mieszka, szuka psa w typie australijskiego psa pasterskiego (australian caatle dog), Maja troszeńkę jakby podobna ;)

Kasę dostała nasza dziewczynka:

150,- Adam Wiktor F. z Warszawy

:cool3::cool3::cool3:
Monia, na Twoje bezdomne koty wpłynęło 150 złotych od Hanny R. z Warszawy - podziękuj, gdzie trzeba, bo ja nie wiem, skąd Ty takiego bogatego sponsora wytrzasnęłaś ;):multi:

Posted

mari23 napisał(a):
ta kobieta dzwoniła też do mnie - ona niedaleko Zamościa mieszka, szuka psa w typie australijskiego psa pasterskiego (australian caatle dog), Maja troszeńkę jakby podobna ;)

Monia, na Twoje bezdomne koty wpłynęło 150 złotych od Hanny R. z Warszawy - podziękuj, gdzie trzeba, bo ja nie wiem, skąd Ty takiego bogatego sponsora wytrzasnęłaś ;):multi:

Hihihi;) Pani Marysiu pisze już do Pani e-maila
:)

Posted

[quote name='mari23']ta kobieta dzwoniła też do mnie - ona niedaleko Zamościa mieszka, szuka psa w typie australijskiego psa pasterskiego (australian caatle dog), Maja troszeńkę jakby podobna ;)

Wszystkim darczyńcom ślę gorące podziękowania:

Posted

[quote name='Marinka']

Wszystkim darczyńcom ślę gorące podziękowania:

wooooooooooooooooooow, Marinka, jakaś Ty laska gorąca!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:

dobrze, żem kobieta, bo bym się na umór zakochała....:diabloti:

Posted

Przesyłam jutro fakture za dziewczynki .Kaja za jeden dzień 8 zł i MAja za 31 dni do 29 stycznia właącznie .Razem do zapłaty 256 zł .Mozemy odliczyc 180 zł sterylke .Toi do zapłąty bedzie 76 zł .

Ale poproszę o wpłąte na sterylizacje kwoty 190 zł za sterylkę z dojazdem ( 10 zł dojazd)najpózniej w przyszlym tyg.bo bede umawiac zabieg

Posted

Majeczko...wkrótce i ty będziesz miała zabieg :)
Tęsknisz za siostrą i bardzo ci smutno, bo zostałaś całkiem sama...nawet ludziska do ciebie nie zaglądają :(

Posted

Kaja ma się bardzo dobrze .Domek jest z niej bardzo zadowolony ,Dzieci szaleją z nia na dworze .Zdjęcia bedą jak pojaadę a ja niestety mam niewiele czsu na wizyty .wiec pewnie przy jakiejs okazji .mam 2 z komórki .ale byle jakie .
Maja jest kochana ,spokojna ,grzeczna .Nadaje się do pilnowania noworodka .Muchy by nie skrzywdziała dobrota z niej wielka .
Nauczyłam ja ,ze koło 14 robimy wyjscie na smyczy do sadu .Uwielbia te chwile tylko we dwie ,Bedzie oddanym psem .
Niedlugo sterylka ,

Posted

funia napisał(a):
Przesyłam jutro fakture za dziewczynki .Kaja za jeden dzień 8 zł i MAja za 31 dni do 29 stycznia właącznie .Razem do zapłaty 256 zł .Mozemy odliczyc 180 zł sterylke .Toi do zapłąty bedzie 76 zł .

Ale poproszę o wpłąte na sterylizacje kwoty 190 zł za sterylkę z dojazdem ( 10 zł dojazd)najpózniej w przyszlym tyg.bo bede umawiac zabieg

nie będziemy nic odliczać, żeby potem znów dopłacać ;)

przelew pójdzie jutro i na kwotę 256zł brakujące + 10 na dojazd, żeby do sterylki nie brakowało...

i pójdą jutro pieniążki za Sabę z Reksem też, bo Marcelka i Argo mamy na razie "do przodu" ;)

ja jak zwykle o kasie, a zapomniałam napisać to, co chciałam, to, co najważniejsze:

CUDNE FOTKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Mari sprawdź proszę jeszcze raz wpłaty, bo robiłam przelew na Majunię-10 zł. :roll:

Cudne fotki:lol:

jest!
na wyciągu nr 13 jest wpłata:
10 zł - deklaracja od Energy za styczeń...

dzisiaj odnowiłam też Maji allegro - wyróżnione, podświetlone i pogrubioną czcionką - podałam namiary Marinki, bo nr do funi mam podany chyba o 1 cyferkę za krótki...