Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestescie cudowni, kocham was!! Jest tymczas dla dwoch moich koni, odezwal sie Artur inspektor OTOZ Animals i wezmie dwa zwierzaki, rozmawialismy, natomiast pan od transportu okazal sie byc moim dlugoletnim kolega i dobrym znajomym z Oswiecimia ktory nic nie wiedzial o moich klopotach, jak dostal do reki moje nazwisko i telefon to rozgoraczkowany dzwonil DOROTA RANY BOSKIE CO SIE DZIEJE MAM WIEZC TWOJE KONIE????

jestesmy umowieni na jutro, dla mnie to OGROMNA, powtarzam ogromna pomoc, BARDZO DZIEKUJE ORGANIZATOROM OWEJ POMOCY, ktorych to nie znam i na oczy nie widzialam!! Jestem niesamowicie wdzieczna i pelna radosci ze w trudnej chwili nagle ludzie mysla o mnie, zwykle to ja pomagam...
BARDZO DZIEKUJE
takze za kazdy grosz wplacony na konto fundacji, mamy ciezkie chwile i wiele pieniedzy potrzebnych jest ludziom w potrzebie, ja ogromnie dziekuje ze chcecie pomoc takze mi.
!!! wielkie serca!!

Posted

dziekuje :calus:
przyznaje, ze tak naprawde najbardziej pomocna jest swiadomosc, ze o mnie pamietacie, zagladacie... czlowiek nie czuje sie tak okropnie sam :-(
naprawde to BARDZO wazne. A juz ta dzisiejsza akcja z tymczasem dla koni - po prostu postawila mnie na nogi do pionu, zupelnie wlasciwie nieznane mi osoby zalatwily bez moich staran pomoc z transportem wlacznie do wykonania natychmiast.... to naprawde jest cos, co daje sile by przestac ryczec wstac i isc dalej.
Dziekuje Wam!!

Posted

[quote name='maciaszek']Ok :). Jutro/we wtorek wpłacę jakiś grosik (nie będzie tego wiele...) z tytułem "na szkody powodziowe, darowizna". Trzymaj się!

Ja też się postaram.

Dorothy, jesteśmy z Tobą!!! Ja nie wyobrażam sobie być na miejscu Ciebie i innych ludzi, którzy wszystko stracili, serce boli jak o tym myślę i łzy się cisną do oczów.... :( więc jak tu nie pomagać? myslę, że wszyscy czujemy z Wami solidarność.

Posted

dostałam odpowiedź od radiostajni::

"witam
mamy na razie kilka zgłoszeń o możliwości
zakwaterowania koni
ale niestety nic z pobliża
bielska-białej
wysłaliśmy wiadomość do wszystkich użytkowników
o tragedii Dorothy
zobaczymy jaki będzie odzew
tymczasem trzymajcie się
jak tylko coś się pojawi damy znać
radiostajnia.pl"

:)

Posted

spokojnie, jesli te dwa jutro pojada, z reszta dam rade, poupycham na czas remontu uszkodzonych miejsc pozostale w 2 boksach. Niestety szesciu upchnac nijak sie nie dalo....:-(
dzis splukiwalismy smierdzzace bloto, ohyda...:-( tak dla odmiany, przy niedzieli zamiast sumy
i tak mamy spoko jak patrzylam na domy zalane po dachy, ludzie naprawde przezywaja dramaty :-( a zwierzeta?
Kolo Oswiecimia zalalo jakies Budziejowice czy jakos tak, w ciagu 15 minut przyszlo 4 metry wody potonely konie krowy zwierzeta wszelkie gospodarskie ludzie cudem sie poratowali...:-( to dopiero dramat...

Posted

[quote name='Cajus JB']Doczytam w nocy. Dopiero wróciliśmy ze schronu. Dzięki wszystkim za odzew.[/QUOTE]

schron ewakuowany? Ponoc czesc Torunia ewakuowano, u was ok wszystko???