obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Ellig dziekuje za miłe słowa :oops: Owieczko, zapomniałaś dodać, że jestem również wyszczekana :diabloti: Quote
Owieczka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Ellig dziekuje za miłe słowa :oops: Owieczko, zapomniałaś dodać, że jestem również wyszczekana :diabloti: Nooo tego nie da się ukryć na forum :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):.... Owieczko, zapomniałaś dodać, że jestem również wyszczekana :diabloti: noo nie dziwne, jak duzo przebywasz z psami - KTo z kim przestaje takim sie staje:razz::evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Owieczka napisał(a):Nooo tego nie da się ukryć na forum :evil_lol: Hehehe dzieki za szczerość :diabloti: Lu_Gosiak napisał(a):noo nie dziwne, jak duzo przebywasz z psami - KTo z kim przestaje takim sie staje:razz::evil_lol::evil_lol: Co racja to racja :diabloti: Quote
Ewa Marta Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Owieczko, zapomniałaś dodać, że jestem również wyszczekana :diabloti: To akurat bardzo cenna cecha, zwłaszcza, kiedy jak w przypadku Obraczus jest wykorzystywana we właściwym celu:-) Quote
Aliszcze Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 pomiziajcie i przytulcie ode mnie Brutuska:) Jak by był dorosły to mojej suni by przypadł do gustu, bo ona uwielbia wysokie i jasne psy:) Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Ewa Marta napisał(a):To akurat bardzo cenna cecha, zwłaszcza, kiedy jak w przypadku Obraczus jest wykorzystywana we właściwym celu:-) No nie wiem czy mój TZ jest tego samego zdania :evil_lol: Quote
Nikus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):No nie wiem czy mój TZ jest tego samego zdania :evil_lol: teraz powinno być pytanie czy...gryziesz też?:evil_lol: ale go nie zadam:eviltong: Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Nikus napisał(a):teraz powinno być pytanie czy...gryziesz też?:evil_lol: ale go nie zadam:eviltong: W dążeniu do celu wszystkie chwyty dozwolone :evil_lol: Quote
Nikus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):W dążeniu do celu wszystkie chwyty dozwolone :evil_lol: :hmmmm: strach się bać:cool3: Quote
monika083 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 kochani ,Bella ma szanse jechac jutro do domu ...brakuje 110 zl na transport ..pomozecie? Quote
Ellig Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Aliszcze napisał(a):pomiziajcie i przytulcie ode mnie Brutuska:) Jak by był dorosły to mojej suni by przypadł do gustu, bo ona uwielbia wysokie i jasne psy:) On juz jest wysoki:) Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 BRUTUSKU Skarbie jutro jadę do Ciebie - wymiziam Cię i szepne Ci na uszko o tych wszystkich dobrych duszyczkach, które Ci pomagają :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='monika083']kochani ,Bella ma szanse jechac jutro do domu ...brakuje 110 zl na transport ..pomozecie? Gdzie Bella jedzie do domu? Quote
Tora&Faro Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kinia1984 napisał(a):tak tak Fredek jest u Astaroth, to ten przytojniak jamnik z mojego podpisu...wrocil po pol roku z adopcji:( a chlopaki u owieczki są:) Właśnie się zastanawiałam czy jamnior ma swój wątek na dogo...miałam okazję go poznać jak zawoziliśmy naszych chłopaków do Astaroth:) Quote
Lolalola Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 i ja Cie tak bardzo mocno sciskam duzy szczeniaczku:) Quote
Plicha Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='obraczus87']BRUTUSKU Skarbie jutro jadę do Ciebie - wymiziam Cię i szepne Ci na uszko o tych wszystkich dobrych duszyczkach, które Ci pomagają :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Uściskaj go od nas wszyskich :loveu: tylko żeby się nie udusił :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 RenW napisał(a):Witaj Brutusku, Cioteczki i Wujkowie!:):) Cioteczko gdzie Ty byłaś jak Cie nie było?? ;) Quote
RenW Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Cioteczko gdzie Ty byłaś jak Cie nie było?? ;) Oj... czekaj muszę odtworzyć, bo dzień długi...;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3:Część rzeczy było przyzwoitych, a część nieprzyzwoitych:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 __Lara napisał(a):Właśnie, wygłaszcz go od nas :) Wygłaszcze :) Mam nadzieje ze jutro jednak nie bedzie ani deszczu ani burzy..... Bo teraz to niezła burza przeszła mi nad blokiem ;/ RenW napisał(a):Oj... czekaj muszę odtworzyć, bo dzień długi...;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: To może lepiej nie :D aż taka ciekawska nie jestem ;) Quote
Ingrid44 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wreszcie sie dobilam na Dogo i nawet udaje sie cos napisac. Maluch jest sliczny ,teraz zachowuje sie jak prawdziwy szczeniorek. On napewno ma cos z Doga Niemieckiego. Babcia Brutuska chyba sie z Dogiem puscila:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Kamila28 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cioteczki,czy znacie kogoś kto by pojechał trasę Wrocław-Kraków???? pilnie potrzebny transport dla psiaka, wcześniej wklejałam watek Quote
Recommended Posts