obraczus87 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 BRUTUSEK wygląda cudownie :loveu: kilka dni i znowu chłopaka nie poznamy :) wyprostował sie, to od razu widac, że kawał chłopa z Niego :loveu: Quote
phase Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 `. Fotki rewelacyjne !!. :loveu::loveu: Jaki z niego kawał chłopa. :evil_lol::razz: Quote
Guest Madziadalena Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Widok Brutuska na tych fotkach dosłownie serce raduje :loveu::loveu: Przelew dla chłopaka poszedł :) Quote
RenW Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dzisiaj wpłynęły pieniążki od następujących osób: Lu _Gosiak - 50,00 Malwina Kuba - 100,00 (zaskoczyła mnie ta wpłata, nie znam osoby, nie wiem kto to jest, czy jest to osoba z dogo? - bardzo dziękujemy!:loveu:) NiJaSe - 5,00 Seredeczne dzięki Ciotki!:loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 RenW Malwina to moja tajna broń :) Cioteczka wiele razy mnie ratowała. Jej nick na dogo to malvaaa :) Malvaa bardzo dziekuję !!!!!!!!!! :) Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Cioteczka ELLIG podarowała Brutuskowi --> UWAGA!!! 25 kg karmy :loveu: plus uszko i kosteczkę do gryzienia :) Dzisiaj TORA&Faro zawiezie karmę do Natalii, a ja jutro będę zapewne w odwiedzinach u Brutuska :loveu: ELLIG Bardzo Ci dziekuję za karmę - to ogromna pomoc :loveu::loveu::loveu: Tora&Faro - dziękuję za transport :) u mnie w aucie już by się nie zmieściła karma dla Brutuska :lol: Quote
Nikus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):..... u mnie w aucie już by się nie zmieściła karma dla Brutuska :lol: cioteczko przytyłaś tak?:evil_lol: nie bij Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Nikus napisał(a):cioteczko przytyłaś tak?:evil_lol: nie bij Akurat nie tym razem :diabloti: mam cały bagażnik karmy od ELLIG dla innych piesków :loveu: Quote
Nikus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):Akurat nie tym razem :diabloti: mam cały bagażnik karmy od ELLIG dla innych piesków :loveu: uuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffff hihi;) bo lato idzie...;) fakt,że coś pomału Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Nikus napisał(a):uuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffff hihi;) bo lato idzie...;) fakt,że coś pomału A czy Ty uważałeś, że ja gruba jestem ?? :diabloti: :evil_lol: :mad: Quote
Nikus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 obraczus87 napisał(a):A czy Ty uważałeś, że ja gruba jestem ?? :diabloti: :evil_lol: :mad: :crazyeye:ja?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no coś Ty nic nie mówiłem takiego:diabloti: no jeszcze mi życie miłe:) martwiłem się:eviltong: Quote
mala_czarna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kinia1984 napisał(a):a ja tez poznam jutro Brutuska:D Ciotka, to co Ty chłopaków pchnęłaś do Astaroth???? Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Nikus napisał(a)::crazyeye:ja?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no coś Ty nic nie mówiłem takiego:diabloti: no jeszcze mi życie miłe:) martwiłem się:eviltong: Dokładnie :) lepiej sie mnie bać :diabloti: Kinia1984 napisał(a):a ja tez poznam jutro Brutuska:D Super :D mala_czarna napisał(a):Ciotka, to co Ty chłopaków pchnęłaś do Astaroth???? Fredek jest u Natalii ;) Quote
Kinia1984 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 tak tak Fredek jest u Astaroth, to ten przytojniak jamnik z mojego podpisu...wrocil po pol roku z adopcji:( a chlopaki u owieczki są:) Quote
Ellig Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Powoli wszystko sie ladnie uklada, oby tak dalej....Brutus jest pieknym psem:) Nikus ja widzialam na wlasne oczy Obraczus :) Nie bede wyjawiac szczegolow ale to sliczna, zgrabna, szczupla, przemila , inteligentna kobieta:) Quote
Owieczka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ellig napisał(a):Powoli wszystko sie ladnie uklada, oby tak dalej....Brutus jest pieknym psem:) Nikus ja widzialam na wlasne oczy Obraczus :) Nie bede wyjawiac szczegolow ale to sliczna, zgrabna, szczupla, przemila , inteligentna kobieta:) Potwierdzam, tak skromnie ciut to ujęłaś ;) Quote
Recommended Posts