Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha :)

OWieczka opiekowala sie Guaro. Psiak w stanie fatalnym dotarl do Niej pod brame i tak oto zaczela sie z Nim historia.... Guaro jednak (nie pamietam jak to bylo) wypuscil sie na panienki - przez te panienki byl wlasnie tak pogryziony...... Owieczka pisala wtedy na watku ze jeden maluch to czysty tatuś. Zrobila fotki :) i tak oto mamy foteczki malutkiego Brutuska :D

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Hahaha :)

OWieczka opiekowala sie Guaro. Psiak w stanie fatalnym dotarl do Niej pod brame i tak oto zaczela sie z Nim historia.... Guaro jednak (nie pamietam jak to bylo) wypuscil sie na panienki - przez te panienki byl wlasnie tak pogryziony...... Owieczka pisala wtedy na watku ze jeden maluch to czysty tatuś. Zrobila fotki :) i tak oto mamy foteczki malutkiego Brutuska :D

Guarcik na początku sie tylko u mnie dożywiał , potem poszedł na panienki i wrócił strasznie pogryziony. Wtedy własnie wzięłam go pod opiekę i założyłam watek na dogo. Potem sie dowiedziałam że ma potomka i jego poświęcenie nie posżło na marne. Ale mało nie stracił życia...

Posted

Moze cioteczka Ossa tu wpadnie i poda ile teraz Guarcik wazy

Witajcie cioteczki:-), tata Guarek to "kawał chłopa";). Znacznie większy i masywniejszy od boksera, budzi postrach w okolicy swoim wyglądem...Z usposobienia to najbardziej kochający, oddany psiak, jakiego znam. Łagodny, zrównoważony. Waży już ponad 37 kg. Ale pewnie jeszcze mu masy przybędzie:evil_lol:. Apetyt ma wilczy.

Posted

ossa98 napisał(a):
Witajcie cioteczki:-), tata Guarek to "kawał chłopa";). Znacznie większy i masywniejszy od boksera, budzi postrach w okolicy swoim wyglądem...Z usposobienia to najbardziej kochający, oddany psiak, jakiego znam. Łagodny, zrównoważony. Waży już ponad 37 kg. Ale pewnie jeszcze mu masy przybędzie:evil_lol:. Apetyt ma wilczy.

Po fotkach widać że grzeczny chłopak :) z małymi dziećmi przebywa :)

Posted

Zobaczcie Ciotki i Wujku - jaki jestem dużyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu: a jaki mam długiii jęzor... ziewwwww :D

Tak sie zachowuje psiak po 3 dniach pobytu u Natalii :) :loveu:

POTRAFIĘ LATAĆ :crazyeye: :loveu:

Posted

No prosze zupelnie inny pies:)Jaki szczesliwy, to wspaniale!!!!!!!!!!!!Warto ratowac psy jak sie widzi taki cuda:)
Cudowne zdjecia!!!!!!!!!!!!

Posted

mala_czarna napisał(a):
ossa, a może rozważysz pomysł adopcji Brutuska? No wiesz, rodzina powinna trzymać się razem, a i tatuś miałby synka na oku :evil_lol::evil_lol:

Ossa co Ty na to?? :p

Posted

Dziewczyny, możecie być pewne, że gdybym miała dom (w sensie "bryły" oczywiście) i lepsze warunki do trzymania większej ilości psiaków, Brutusek już grzałby doopkę u mnie, u boku swojego tatusia:-).
Póki co rozsyłam wieści o szczeniaczku wśród swoich znajomych. Guarka już poznali i są nim zachwyceni. Może, któryś z nich skusi się na małego dziubaska. Pomoc z mojej strony gwarantowana, a i Guaro pewnie wielu pożytecznych rzeczy nauczyłby synalka.

Posted

Super zdjęcia! Ale on sie zmienił w tak ktrótkim czasie. Cudownie jest patrzeć na tak szczęśliwego psiaka. Chłopak nadrabia zaległości w bieganiu i zabawie z innymi psami:loveu: