obraczus87 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Hahaha :) OWieczka opiekowala sie Guaro. Psiak w stanie fatalnym dotarl do Niej pod brame i tak oto zaczela sie z Nim historia.... Guaro jednak (nie pamietam jak to bylo) wypuscil sie na panienki - przez te panienki byl wlasnie tak pogryziony...... Owieczka pisala wtedy na watku ze jeden maluch to czysty tatuś. Zrobila fotki :) i tak oto mamy foteczki malutkiego Brutuska :D Quote
Owieczka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 obraczus87 napisał(a):Hahaha :) OWieczka opiekowala sie Guaro. Psiak w stanie fatalnym dotarl do Niej pod brame i tak oto zaczela sie z Nim historia.... Guaro jednak (nie pamietam jak to bylo) wypuscil sie na panienki - przez te panienki byl wlasnie tak pogryziony...... Owieczka pisala wtedy na watku ze jeden maluch to czysty tatuś. Zrobila fotki :) i tak oto mamy foteczki malutkiego Brutuska :D Guarcik na początku sie tylko u mnie dożywiał , potem poszedł na panienki i wrócił strasznie pogryziony. Wtedy własnie wzięłam go pod opiekę i założyłam watek na dogo. Potem sie dowiedziałam że ma potomka i jego poświęcenie nie posżło na marne. Ale mało nie stracił życia... Quote
Plicha Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 obraczus87 napisał(a): przez te panienki byl wlasnie tak pogryziony...... To jakieś agresywne panienki musiały być :evil_lol: Quote
RenW Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Oj, jaka urocza mega klucha..:):loveu::loveu:Tatulek też ogromniasty..:D:D:D Quote
obraczus87 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 RenW napisał(a):Oj, jaka urocza mega klucha..:):loveu::loveu:Tatulek też ogromniasty..:D:D:D Kluseczka kochana :) Quote
ossa98 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Moze cioteczka Ossa tu wpadnie i poda ile teraz Guarcik wazy Witajcie cioteczki:-), tata Guarek to "kawał chłopa";). Znacznie większy i masywniejszy od boksera, budzi postrach w okolicy swoim wyglądem...Z usposobienia to najbardziej kochający, oddany psiak, jakiego znam. Łagodny, zrównoważony. Waży już ponad 37 kg. Ale pewnie jeszcze mu masy przybędzie:evil_lol:. Apetyt ma wilczy. Quote
Wisełka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ossa98 napisał(a):Witajcie cioteczki:-), tata Guarek to "kawał chłopa";). Znacznie większy i masywniejszy od boksera, budzi postrach w okolicy swoim wyglądem...Z usposobienia to najbardziej kochający, oddany psiak, jakiego znam. Łagodny, zrównoważony. Waży już ponad 37 kg. Ale pewnie jeszcze mu masy przybędzie:evil_lol:. Apetyt ma wilczy. Po fotkach widać że grzeczny chłopak :) z małymi dziećmi przebywa :) Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Kochani, rozliczenie za maj (wypłaty) 1. obraczus87 - 38zł 2. Astaroth - 55zł (Advantix - 17 zł, tabl. odrobaczenie - 5 zł, 3 dni w maju - 33zł ) Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 A teraz najnowsze zdjęcia naszego przystojniaka :loveu: Prawda, że Brutuska nie można nie kochać?? :loveu: Quote
ossa98 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Przepiękny! i w końcu zajmuje się tym, czym szczeniak zajmować się powinien - kontakty z innymi szczeniakami i zabawa, zabawa, zabawa!:-) Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Zobaczcie Ciotki i Wujku - jaki jestem dużyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu: a jaki mam długiii jęzor... ziewwwww :D Tak sie zachowuje psiak po 3 dniach pobytu u Natalii :) :loveu: POTRAFIĘ LATAĆ :crazyeye: :loveu: Quote
mala_czarna Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Cudne fotki :) Nie do uwierzenia, że takiego pieska na łańcuchu trzymali :shake: Quote
Ellig Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No prosze zupelnie inny pies:)Jaki szczesliwy, to wspaniale!!!!!!!!!!!!Warto ratowac psy jak sie widzi taki cuda:) Cudowne zdjecia!!!!!!!!!!!! Quote
Kinia1984 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 super:) mam nadzieje ze znajdzie taki dom jak jego tatuś:) Quote
Owieczka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Kinia1984 napisał(a):super:) mam nadzieje ze znajdzie taki dom jak jego tatuś:) To był by szczyt marzeń !!! :) Quote
mala_czarna Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ossa, a może rozważysz pomysł adopcji Brutuska? No wiesz, rodzina powinna trzymać się razem, a i tatuś miałby synka na oku :evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 mala_czarna napisał(a):ossa, a może rozważysz pomysł adopcji Brutuska? No wiesz, rodzina powinna trzymać się razem, a i tatuś miałby synka na oku :evil_lol::evil_lol: Ossa co Ty na to?? :p Quote
ossa98 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dziewczyny, możecie być pewne, że gdybym miała dom (w sensie "bryły" oczywiście) i lepsze warunki do trzymania większej ilości psiaków, Brutusek już grzałby doopkę u mnie, u boku swojego tatusia:-). Póki co rozsyłam wieści o szczeniaczku wśród swoich znajomych. Guarka już poznali i są nim zachwyceni. Może, któryś z nich skusi się na małego dziubaska. Pomoc z mojej strony gwarantowana, a i Guaro pewnie wielu pożytecznych rzeczy nauczyłby synalka. Quote
Lolalola Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 witaj Szczeniaczku:)))ale piekne fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczegolnie te ze szeptaniem sobie do uszka:)wyjatkowy z Ciebie piesek i taki happy;) Quote
Ewa Marta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Super zdjęcia! Ale on sie zmienił w tak ktrótkim czasie. Cudownie jest patrzeć na tak szczęśliwego psiaka. Chłopak nadrabia zaległości w bieganiu i zabawie z innymi psami:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 matko jakie cudooo:loveu::loveu::loveu: przepiekne fotki Quote
Recommended Posts