Dzika_Figa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zrobię Patynce trochę ogłoszeń. Tylko napiszmy najpierw wspólnie powalający na kolana tekst Quote
Ulaa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nadrabiając wiadomości weekendowe doznałam na zmianę euforii i łez... Patynko i Salbinko, nie poddawajcie się! Domek się znajdzie, napewno!!!!! Quote
figa33 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Florentynka zareklamowała Patynkę do ogłoszenia w allegro śliczna sunia , smutna troszkę i z tego co czytałam już właściwie miała dom.. Quote
salibinka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Dziękuję, że jesteście. Nie poddamy się, nie ma takiej opcji. Dzika Figo - wersja tekstu (na szybko) jest na pierwszej stronie. Jeśli masz sugestie, propozycje - napisz mi, proszę. Stwórzmy dobry tekst. Quote
hop! Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Patynka ma allegro wyróżnione i zwykłe. Oprócz tego zrobiłam jej takie ogłoszenia: alegratka (wyróżniona) cafeanimal gumtree kupiepsa adopcje.org przygarnijzwierzaka adopcjapsa psy.pl kupsprzedaj doadopcji aukcjezwierzat kokosy adsy pajeczyna e-zwierzak krakusik wybierzmiska psiamania petsy pies.onet.pl Quote
ewaal1982 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 O kurczę to Was spotkało rozczarowanie...nie poddawajcie się dziewczyny, nie tym razem to następnym się uda.Może tak lepiej...może lepiej ,że teraz niż za pare dni miałoby się to wydarzyć.Patynka się jeszcze nie zdązyła przywiązać do nowego miejsca, znajdzie dom dziewczyna. Quote
salibinka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 figa33 napisał(a):Florentynka zareklamowała Patynkę do ogłoszenia w allegro śliczna sunia , smutna troszkę i z tego co czytałam już właściwie miała dom.. Dzięki serdeczne :) - Patynka ma wyróżnione allegro od hop! po Sarze - jeszcze ok. tygodnia. Jest też na zbiorowym allegro wśród utopców. Quote
bakteriakoli Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mam taka starsza pania sasiadke, kt widuje na spacerach z psem, chodzi a Patynko-podobnym pikiem... zastanawiam się, czy nie udałoby sie jej przekonać do dziewczynki. dzis wyszłam na łowy nawet z suka, ale akurat spadł deszcz wiec jej nie spotkałam, ale sprobuje jutro... Zastanawiam sie, czy nie byłoby fajnie zrobic Patynce jakiegos wesolego dla odmiany ogloszenia, pokazac, ze to dziarska babka jeszcze jest i cieszy sie zyciem. Smutny tekst w polaczeniu z jej smutna mordka chwyta za serce ale moze potrzebujemy inne strategii reklamowej skoro te na razie zawodzą, jak myślicie? W sumie, mozemy równiez zastosowac obydwie strategie równocześnie... Quote
salibinka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 bakteriakoli napisał(a):mam taka starsza pania sasiadke, kt widuje na spacerach z psem, chodzi a Patynko-podobnym pikiem... zastanawiam się, czy nie udałoby sie jej przekonać do dziewczynki. dzis wyszłam na łowy nawet z suka, ale akurat spadł deszcz wiec jej nie spotkałam, ale sprobuje jutro... Zastanawiam sie, czy nie byłoby fajnie zrobic Patynce jakiegos wesolego dla odmiany ogloszenia, pokazac, ze to dziarska babka jeszcze jest i cieszy sie zyciem. Smutny tekst w polaczeniu z jej smutna mordka chwyta za serce ale moze potrzebujemy inne strategii reklamowej skoro te na razie zawodzą, jak myślicie? W sumie, mozemy równiez zastosowac obydwie strategie równocześnie... Bakteriokoli, Patynka jest smutna... ma błyski radości, na spacerach po znanej trasie, w łóżku, które jest jedynym miejscem, gdzie potrafi wyłożyć się na plecy. Kiedy rzucam piłeczkę, widzę, że miałaby ochotę podbiec, ale rezygnuje. Podbiega czasem podskakując, kiedy coś ją zainteresuje. Odważyła się już włożyć sama łapki na kolana, ale do radości życia jeszcze daleka droga. Quote
Szarotka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Przyszlam od Utopcow do Patynki :):) zycze super domku :):) Quote
bakteriakoli Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 jest smutaskiem, ale moze sie rozkreci jeszcze... szukam domu dla niej intensywnie, chyba najlepszy jest fb strzele jej również mikro-plakacik, bo w mojej okolicy duzo starszych osob mieszka nie martw sie o nia, proszę... cos sie znajdzie salibinka napisał(a):Bakteriokoli, Patynka jest smutna... ma błyski radości, na spacerach po znanej trasie, w łóżku, które jest jedynym miejscem, gdzie potrafi wyłożyć się na plecy. Kiedy rzucam piłeczkę, widzę, że miałaby ochotę podbiec, ale rezygnuje. Podbiega czasem podskakując, kiedy coś ją zainteresuje. Odważyła się już włożyć sama łapki na kolana, ale do radości życia jeszcze daleka droga. Quote
salibinka Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 bakteriakoli napisał(a):jest smutaskiem, ale moze sie rozkreci jeszcze... szukam domu dla niej intensywnie, chyba najlepszy jest fb strzele jej również mikro-plakacik, bo w mojej okolicy duzo starszych osob mieszka nie martw sie o nia, proszę... cos sie znajdzie Dzięki serdeczne :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 patynka tak jak moj Misiu i Beatkidz Awusia nie miały szczęscia ale moze dlatego ze my mamy troche zaduze wymagania? Quote
bakteriakoli Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 nie macie za dużych wymagań. przeciez nie oczekujecie od wszystkich domu z ogrodem tylko tego, zeby psa kochal po prostu i nie wsadzil go do budy. to nie wydaje sie zbyt duzo CZY PATYNKA MA PLAKACIK? JUZ MI SIĘ WSZYSTKO POMIESZAŁO NIE WIEM JAKIE WIESZAŁAM A JAKIE NIE Quote
salibinka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Foksia i Dżekuś napisał(a):patynka tak jak moj Misiu i Beatkidz Awusia nie miały szczęscia ale moze dlatego ze my mamy troche zaduze wymagania? Rozmawiałam z Bożenką przed chwilą i wiem, że Misiu ma wspaniały dom u tych ludzi, którzy byli z nim na aukcji :). Zdjęcia Awy już mam od Florentynki - dziękuję Florentynko :). Quote
salibinka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 bakteriakoli napisał(a):nie macie za dużych wymagań. przeciez nie oczekujecie od wszystkich domu z ogrodem tylko tego, zeby psa kochal po prostu i nie wsadzil go do budy. to nie wydaje sie zbyt duzo CZY PATYNKA MA PLAKACIK? JUZ MI SIĘ WSZYSTKO POMIESZAŁO NIE WIEM JAKIE WIESZAŁAM A JAKIE NIE Patynka nie ma jeszcze plakatu. Quote
j3nny Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 salibinka napisał(a):Rozmawiałam z Bożenką przed chwilą i wiem, że Misiu ma wspaniały dom u tych ludzi, którzy byli z nim na aukcji :). Misiu Kozak? zostaje u pani Eli i jej wspanialego meza na stale? Quote
salibinka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='bakteriakoli']to trzeba zrobic, dzis wieczorem zrobie Super, bardzo, bardzo dziękuję:loveu: i proszę o wstawienie tutaj lub wysłanie mi na [email protected] - do druku. Będziemy drukować i wieszać. Quote
salibinka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 j3nny napisał(a):Misiu Kozak? zostaje u pani Eli i jej wspanialego meza na stale? Nie będzie w hotelu tylko u Nich - ale ja źle zrozumiałam - będzie to dom tymczasowy. Quote
Florentynka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Salibinko - ja jestem chętna do robieni zdjęć wszystkim tym pieskom, które wczoraj miałam obfotografować. Pytanie tylko gdzie, kiedy, z kim mam się skontaktować. Tej pogryzionej sunieczce przydało by się zrobić więcej fotek, warunki nie były najlepsze - ludzkie nogi wokoło i paskudne światło ( czyt. burzowa ciemność). Od jutra jestem do dyspozycji jako psi fotograf. Quote
salibinka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Florentynka napisał(a):Salibinko - ja jestem chętna do robieni zdjęć wszystkim tym pieskom, które wczoraj miałam obfotografować. Pytanie tylko gdzie, kiedy, z kim mam się skontaktować. Tej pogryzionej sunieczce przydało by się zrobić więcej fotek, warunki nie były najlepsze - ludzkie nogi wokoło i paskudne światło ( czyt. burzowa ciemność). Od jutra jestem do dyspozycji jako psi fotograf. Florentynko, Misiu Ma dom tymczasowy u p. Eli, nie zostanie w hotelu - kontaktuj się z Foksia i Dżekuś, bo psiak jest pod jej opieką. Awa jest w hotelu w Niepołomicach. Jest pod opieką BeataDz. Obiecałam założyć jej watek tutaj. Ja chciałabym się tam wybrać w najbliższą sobotę, bo mam trochę rzeczy dla psiaków. Jeśli masz czas na sobotnią sesję, super, jeśli nie, mogę podać Ci telefon do hotelu, umówisz się jak będzie Ci wygodniej :). Quote
j3nny Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 gdyby ktoś robił zdjęcia Awie mógłby też coś pstryknąć Giguni? Quote
Recommended Posts