Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewkaa']A przepraszam co tu jest pięknego:razz: krajobraz czy no właśnie czy co :evil_lol:[/quote]
Jaki krajobraz, nawet go nie zauważyłam :siara::diabloti::diabloti: O psie mówię:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jaki krajobraz, nawet go nie zauważyłam :siara::diabloti::diabloti: O psie mówię:loveu:[/quote]

No taaaaa jasne, ładnie wyszedł bo go wcale nie widać :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']No taaaaa jasne, ładnie wyszedł bo go wcale nie widać :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ściemniasz:diabloti::diabloti::cool1:Ja go widzę:cool1:

Posted

witamy się:multi:

buhahahaha:diabloti::evil_lol: cuuuudny Imbiruś:loveu::loveu::loveu:, moj poprzedni Imbir też miał taki rozpaczliwy styl pływacki

pozdrawiamy Imbira vel Bimbar i Moirę:lol:
u nas Imbir był od samego początku jako imię, a właściwie, najpierw było imię a później pies:cool3::evil_lol: dopiero nasi znajomi przemianowali go na Bimbra:diabloti:. nawet 5-letnia wtedy córka naszych znajomych darła się na ulicy za psem - Bimber:diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Gdzie się schowaliście:razz::razz:

:grin: pewnie babany zrywają:diabloti: :evil_lol:
halloooo witamy :multi:

Posted

evaxon napisał(a):
:grin: pewnie babany zrywają:diabloti: :evil_lol:
halloooo witamy :multi:

Te niskokaloryczne:diabloti::diabloti::diabloti:

Kaj jezdeście:mad:

Posted

Nigdzie nie zawieruszyliśmy się:razz: Żyliśmy meczem, bo zaliczyliśmy Spodek i mecz Polska Bułgaria:evil_lol::evil_lol:
Z pamiętnika kibica:

Zmęczony kibic

Czerwony kapturek!

Biały kieł

Posted

Helloł:p noooooo nareszcie jesteście:multi::multi::multi:

fotki rewelacja, ale się uśmiałam:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...