Lolalola Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ojjjj.........no,ale on biedak nie znal wczesniej innych psow a jako straszy piesio nie moze sie przyzwyczaic.....:(co innego sunie,kobiety sa zawsze mile widziane;) a jak do Ciebie??????chce sie przytulac???glaskac itd??? Quote
Alexandra29 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Myślę że musi minąć trochę czasu i Lisiu przyzwyczai się do obecności innych mężczyzn. Lolalola ma rację! Teraz jego zycie odmieniło się diametralnie- wszystko nowe. Lisiu co u Ciebie? Quote
aka_nina Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/189738-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Liska-do-31.07-psychologia-parapsychologia-duchowo%C5%9B%C4%87-psychodietetyka[/url] Jest i bazar. Może z 5 PLN wpadnie :) Quote
protzlav Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [B]Oj Lisku, łobuzie, nie gryziemy koleżków !!! Pozdrowionka i bądź grzeczny, wszystko będzie dobrze !!! (D.)[/B] Quote
bela51 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/189688-Wyj%C4%85tkowa-bizuteria-i-kosmetyki-na-bazarku-dla-Lisia-do-31-lipca-br[/url]. Zaglądajcie kochani na piekny bazarek dla Lisia Quote
zuzia_kuzik Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Cioteczki a co myslicie o tym konkursie?? Quote
ossa98 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Konkurs jest ciekawy, tylko ktoś uzdolniony musiałby Lisiowi zrobić jakieś wystrzałowe, powalające pięknem zdjęcie...co by Lisiu miał szanse jakoweś... Pozdrówka i mizianki wieczorne dla chłopaka! Quote
giselle4 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Lisienku ,podniose Ciebie wczoraj nie mialam neta i pozdrawiam od wszystkich cioteczek-urlopowiczek:) Quote
bela51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='ossa98']Konkurs jest ciekawy, tylko ktoś uzdolniony musiałby Lisiowi zrobić jakieś wystrzałowe, powalające pięknem zdjęcie...co by Lisiu miał szanse jakoweś... Pozdrówka i mizianki wieczorne dla chłopaka![/QUOTE] A co myslicie o zdjeciu całusnym z Saszenka? [IMG]http://lh4.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TEYbXhHX7SI/AAAAAAAABgA/NiiQuXj91Sk/DSC03529.JPG[/IMG] Quote
ossa98 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Samo ujęcie jest rozbrajające, tylko sceneria mało romantyczna:-). Zdjęcie musi opowiadać jakąć historię, wsztystkie detale powinny do siebie pasować... Quote
Ania i Kajber Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='ossa98']Samo ujęcie jest rozbrajające, tylko sceneria mało romantyczna:-). Zdjęcie musi opowiadać jakąć historię, wsztystkie detale powinny do siebie pasować...[/QUOTE] Zdjęcia rzeczywiście piękne, a tło można zmienić komputerowo. Może to w ogóle pierwszy pocałunek w życiu Lisia- na łańcuchu nie miał okazji poznać żadnej atrakcyjnej suni:-). Quote
fiorsteinbock Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']Gdybys mogla to umiesc tam takze wzmianke o moim bazarku- cegielkowym :)pozostalo jeszcez 20 puszek wirtualnego jedzonka :) ktopre mam nadzieje przeznaczymy na lisia jedzenie :)[/QUOTE] Zuziu, o ile sie nie myle regulamin bazarkowy nie zezwala na reklamowanie na bazarku innego, nie mozna wklejac linkow. Chyba, ze sie cos zmienilo? Wiecie moze? Quote
zuzia_kuzik Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Zuziu, o ile sie nie myle regulamin bazarkowy nie zezwala na reklamowanie na bazarku innego, nie mozna wklejac linkow. Chyba, ze sie cos zmienilo? Wiecie moze?[/QUOTE] Ale bazarek cegielkowy jest tutaj na dogomanii, wiec chyba takie bazarki mozna reklamowac. Zreszta nie wiem .:) Quote
ossa98 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 A jak się sprawuje nasz "dominant" Lisiu w dniu dzisiejszym? Quote
Lolalola Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ale amoryy:loveu::loveu:co za buziak:)Lisiu zaczyna wiosne swego zycia a nie jesien:evil_lol::cool3: zdjecie jest pieknie i jakby go fajnie obrobic ,zmienic tlo itd to bedzie perfect:multi: Quote
dorota k. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja tam się nie znam na obrabianiu zdjęć, ale jeśli tylko możecie , pokazujcie Chłopaka wszędzie. Niech domek dobry go wypatrzy. Trzymaj się Lisiu :) Quote
giselle4 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Niestety kochane ciotki Lisio musi opuscic progi naszej kochanej kikou.... po pierwsze jest niegrzeczny i zaczepia inne psiaki a po drugie wszedł w konflikt z pieskiem z sąsiedztwa i na to nie moze sobie nikt pozwolic aby kikou i jej reputacja albo hotelik cierpial a sasiedzi sie skarzyli.....i moze doniesli na naszego psiaka.... Kasia to kobieta z sercem i jzu nam pomogla wszystko zalatwic bez ruszanai sie z domku Jutro zawiezie Lisia do odległego 0 20km hoteliku i bedzie czuwac nad LISIEM spisze umowe i bardzo jej za to dziekuejmy...mogla postąpic ineczej.... Nadal beda fotki nooo moze nie tak często jak teraz :( Lisio ma osobny wybieg i jest sam w swoim krolestwiwe..... u kikou koszt -300zł w hoteliku -450 zamowiłam na 2 miesiace roznic duza ale inne hoteliki tez tyle chciały 350 i worek karmy,400 i worek karmy a nawet 500zl Czy jestesci zgodne aby jutro tam jego zawiezc? Czy nic sie nie zmeni w relacjach naszych i Lisia..... Tak decyzje musiałam podjac i to szybko a Kasia mi duzo pomogla... dlatego wybaczcie ze nie onformowałam 3 godziny wstecz...ale szukałam numeru do tego hoteliku i dogadywałam sie z kikou na temet pomocy i przy Lisiu i przy dogladaniu jego..... Lisio pojedzie rano do Lwowka Slaskiego a zawiezie jego kikou:) Quote
ossa98 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Hmmm, no to nieciekawie - 300 zł a 450 zł - to dużą różnica. Jak to się mogło stać? w czym przejawiało się to niegrzeczne zachowanie Lisia? A ten piesek z sąsiedztwa nie był poza ogrodzeniem? Lisiu całe życie spędził w samotności i trudno mu się przyzwyczaić do towarzystwa, do konkurencji...Zasługuje na szansę. Tylko musiałby z nim ktoś zacząć "pracować" nad socjalizacją. Trudno się pogodzić ze zmianą miejsca dla Lisia. Quote
bela51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Szkoda, ze tak szybko trzeba było podjac decyzje, na pewno znalazłby sie tanszy hotelik. Ale to prawda, u kikou sa same potulne staruszki., nasza Sonieczka, tez musiała stamtad zabierac walizki i jechac do Lwowka. Bo złosnica z niej jest niemała. Quote
Ajula Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Lisiu był całe życie samotny i przykuty do budy, ani z psami nie miał kontaktu, ani z ludźmi nie dziwię się, że nie umie się zachowywać trzeba zrozumieć, że kikou nie może go u siebie trzymać Quote
kikou Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='ossa98']Hmmm, no to nieciekawie - 300 zł a 450 zł - to dużą różnica. Jak to się mogło stać? w czym przejawiało się to niegrzeczne zachowanie Lisia? A ten piesek z sąsiedztwa nie był poza ogrodzeniem? Lisiu całe życie spędził w samotności i trudno mu się przyzwyczaić do towarzystwa, do konkurencji...Zasługuje na szansę. Tylko musiałby z nim ktoś zacząć "pracować" nad socjalizacją. Trudno się pogodzić ze zmianą miejsca dla Lisia.[/QUOTE] niestety Lisio zaatakował kolejnego pieska u mnie i to naprawde poważnie... nie jakies tam ostrzegawcze pomruki tylko naprawde złapał żeby zadusić.... Lisio oczywiście jak najbardziej zasługuje na świetny dom, niestety kiedy poczuł sie pewnie moją krótką nieobecność natychmiast wykorzystał walcząc o pozycje... Lisio jest wielkim przytulakiem dla ludzi i na pewno sprawdzi sie u spokojnych osób, zaliże ich na całego, świetnie też obroni posesje, przy płocie tak sie rzuca, że właśnie sąsiedzi zaczęli już marudzić.... ale choć serce pęka nie moge narażać życia tych pozostałych kilkunastu ciapowatych staruszków... Quote
margaret Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ja to rozumiem kikou , nie można wylac dziecka z kąpielą.... szkoda, że jest jak jest, ale tzreba przyjąć gorzką prawdę - Lisiu to nie tyle romantyczny cud, co starszy psiak, ze swoimi ograniczeniami i szczególnymi potrzebami, na hotelikach się nie znam więc się nie będę wymądrzać, ja pozostaję ze swoją deklaracją finansową, niestety nie jestem w stanie jej zwiększyć, ale może znowu jakiś bazarek we wrześniu... Quote
Recommended Posts