Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojjjj.........no,ale on biedak nie znal wczesniej innych psow a jako straszy piesio nie moze sie przyzwyczaic.....:(co innego sunie,kobiety sa zawsze mile widziane;)
a jak do Ciebie??????chce sie przytulac???glaskac itd???

Posted

Myślę że musi minąć trochę czasu i Lisiu przyzwyczai się do obecności innych mężczyzn. Lolalola ma rację!
Teraz jego zycie odmieniło się diametralnie- wszystko nowe.
Lisiu co u Ciebie?

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/189738-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Liska-do-31.07-psychologia-parapsychologia-duchowo%C5%9B%C4%87-psychodietetyka[/url]
Jest i bazar. Może z 5 PLN wpadnie :)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/189688-Wyj%C4%85tkowa-bizuteria-i-kosmetyki-na-bazarku-dla-Lisia-do-31-lipca-br[/url].
Zaglądajcie kochani na piekny bazarek dla Lisia

Posted

Konkurs jest ciekawy, tylko ktoś uzdolniony musiałby Lisiowi zrobić jakieś wystrzałowe, powalające pięknem zdjęcie...co by Lisiu miał szanse jakoweś...

Pozdrówka i mizianki wieczorne dla chłopaka!

Posted

[quote name='ossa98']Konkurs jest ciekawy, tylko ktoś uzdolniony musiałby Lisiowi zrobić jakieś wystrzałowe, powalające pięknem zdjęcie...co by Lisiu miał szanse jakoweś...

Pozdrówka i mizianki wieczorne dla chłopaka![/QUOTE]
A co myslicie o zdjeciu całusnym z Saszenka?

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TEYbXhHX7SI/AAAAAAAABgA/NiiQuXj91Sk/DSC03529.JPG[/IMG]

Posted

Samo ujęcie jest rozbrajające, tylko sceneria mało romantyczna:-). Zdjęcie musi opowiadać jakąć historię, wsztystkie detale powinny do siebie pasować...

Posted

[quote name='ossa98']Samo ujęcie jest rozbrajające, tylko sceneria mało romantyczna:-). Zdjęcie musi opowiadać jakąć historię, wsztystkie detale powinny do siebie pasować...[/QUOTE]

Zdjęcia rzeczywiście piękne, a tło można zmienić komputerowo.

Może to w ogóle pierwszy pocałunek w życiu Lisia- na łańcuchu nie miał okazji poznać żadnej atrakcyjnej suni:-).

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']Gdybys mogla to umiesc tam takze wzmianke o moim bazarku- cegielkowym :)pozostalo jeszcez 20 puszek wirtualnego jedzonka :) ktopre mam nadzieje przeznaczymy na lisia jedzenie :)[/QUOTE]

Zuziu, o ile sie nie myle regulamin bazarkowy nie zezwala na reklamowanie na bazarku innego, nie mozna wklejac linkow. Chyba, ze sie cos zmienilo? Wiecie moze?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zuziu, o ile sie nie myle regulamin bazarkowy nie zezwala na reklamowanie na bazarku innego, nie mozna wklejac linkow. Chyba, ze sie cos zmienilo? Wiecie moze?[/QUOTE]

Ale bazarek cegielkowy jest tutaj na dogomanii, wiec chyba takie bazarki mozna reklamowac. Zreszta nie wiem .:)

Posted

ale amoryy:loveu::loveu:co za buziak:)Lisiu zaczyna wiosne swego zycia a nie jesien:evil_lol::cool3:
zdjecie jest pieknie i jakby go fajnie obrobic ,zmienic tlo itd to bedzie perfect:multi:

Posted

Niestety kochane ciotki
Lisio musi opuscic progi naszej kochanej kikou....
po pierwsze jest niegrzeczny i zaczepia inne psiaki a po drugie wszedł w konflikt z pieskiem z sąsiedztwa i na to nie moze sobie nikt pozwolic
aby kikou i jej reputacja albo hotelik cierpial a sasiedzi sie skarzyli.....i moze doniesli na naszego psiaka....
Kasia to kobieta z sercem i jzu nam pomogla wszystko zalatwic bez ruszanai sie z domku
Jutro zawiezie Lisia do odległego 0 20km hoteliku i bedzie czuwac nad LISIEM
spisze umowe i bardzo jej za to dziekuejmy...mogla postąpic ineczej....
Nadal beda fotki
nooo moze nie tak często jak teraz :(
Lisio ma osobny wybieg i jest sam w swoim krolestwiwe.....
u kikou koszt -300zł
w hoteliku -450
zamowiłam na 2 miesiace
roznic duza
ale inne hoteliki tez tyle chciały
350 i worek karmy,400 i worek karmy a nawet 500zl
Czy jestesci zgodne aby jutro tam jego zawiezc?
Czy nic sie nie zmeni w relacjach naszych i Lisia.....
Tak decyzje musiałam podjac i to szybko
a Kasia mi duzo pomogla...
dlatego wybaczcie ze nie onformowałam 3 godziny wstecz...ale szukałam numeru do tego hoteliku i dogadywałam sie z kikou
na temet pomocy i przy Lisiu i przy dogladaniu jego.....
Lisio pojedzie rano do Lwowka Slaskiego
a zawiezie jego kikou:)

Posted

Hmmm, no to nieciekawie - 300 zł a 450 zł - to dużą różnica.
Jak to się mogło stać? w czym przejawiało się to niegrzeczne zachowanie Lisia? A ten piesek z sąsiedztwa nie był poza ogrodzeniem?
Lisiu całe życie spędził w samotności i trudno mu się przyzwyczaić do towarzystwa, do konkurencji...Zasługuje na szansę. Tylko musiałby z nim ktoś zacząć "pracować" nad socjalizacją.

Trudno się pogodzić ze zmianą miejsca dla Lisia.

Posted

Szkoda, ze tak szybko trzeba było podjac decyzje, na pewno znalazłby sie tanszy hotelik. Ale to prawda, u kikou sa same potulne staruszki., nasza Sonieczka, tez musiała stamtad zabierac walizki i jechac do Lwowka. Bo złosnica z niej jest niemała.

Posted

Lisiu był całe życie samotny i przykuty do budy, ani z psami nie miał kontaktu, ani z ludźmi
nie dziwię się, że nie umie się zachowywać
trzeba zrozumieć, że kikou nie może go u siebie trzymać

Posted

[quote name='ossa98']Hmmm, no to nieciekawie - 300 zł a 450 zł - to dużą różnica.
Jak to się mogło stać? w czym przejawiało się to niegrzeczne zachowanie Lisia? A ten piesek z sąsiedztwa nie był poza ogrodzeniem?
Lisiu całe życie spędził w samotności i trudno mu się przyzwyczaić do towarzystwa, do konkurencji...Zasługuje na szansę. Tylko musiałby z nim ktoś zacząć "pracować" nad socjalizacją.

Trudno się pogodzić ze zmianą miejsca dla Lisia.[/QUOTE]

niestety Lisio zaatakował kolejnego pieska u mnie i to naprawde poważnie... nie jakies tam ostrzegawcze pomruki tylko naprawde złapał żeby zadusić.... Lisio oczywiście jak najbardziej zasługuje na świetny dom, niestety kiedy poczuł sie pewnie moją krótką nieobecność natychmiast wykorzystał walcząc o pozycje... Lisio jest wielkim przytulakiem dla ludzi i na pewno sprawdzi sie u spokojnych osób, zaliże ich na całego, świetnie też obroni posesje, przy płocie tak sie rzuca, że właśnie sąsiedzi zaczęli już marudzić.... ale choć serce pęka nie moge narażać życia tych pozostałych kilkunastu ciapowatych staruszków...

Posted

ja to rozumiem kikou , nie można wylac dziecka z kąpielą....

szkoda, że jest jak jest, ale tzreba przyjąć gorzką prawdę - Lisiu to nie tyle romantyczny cud, co starszy psiak, ze swoimi ograniczeniami i szczególnymi potrzebami,
na hotelikach się nie znam więc się nie będę wymądrzać, ja pozostaję ze swoją deklaracją finansową, niestety nie jestem w stanie jej zwiększyć, ale może znowu jakiś bazarek we wrześniu...