giselle4 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Mysza2 napisał(a):Zaglądam ze strachem że nasz biedaczysko znowu coś narozrabiał, ale na szczęście nic nie słychać. Cioteczki jak myślicie , czy Lisiowi trzeba by robić już ogłoszenia czy dopiero jak będzie po jajuniach? witaj cioteczko ukochana,wypoczta ,rozesmiana Robimy juz ,rozbimy ogłoszenia...zawsze trzeba duzo czasu czekac na domek:( Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 giselle4 napisał(a):witaj cioteczko ukochana,wypoczta ,rozesmiana Robimy juz ,rozbimy ogłoszenia...zawsze trzeba duzo czasu czekac na domek:( Cioteczki na posterunku cały czas a ja się tu wcinam;);););) Nie do poznania ten nasz Lisio w porównaniu ze zdjęciami z pierwszej strony. TYlko niech on kurcze przestanie rozrabiać. Gdzie mu będzie tak jak u Kikou. Moja suńka to też taki dominant. Też miałam nadzieję że po sterylce wyluzuje, ale niestety nie. Każdy spacer z nią to oczy na 4 strony świata i zawracanie jak tylko coś na 4 łapach jest w okolicy, a malutka waży niewiele mniej ode mnie. Quote
giselle4 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/190233-Bynio-duzy-mix-po-przejsciach-błaga-o-szanse-i-dobry-dom...pomozcie-mi-pomagac podniescie ciotki jego tez...:) Quote
brzośka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 mogę dać na bazarek kilka książek z serii "Literatura w spódnicy", tylko musicie mi napisać co, gdzie i jak, bo nie mam pojęcia o bazarkach Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 brzośka napisał(a):mogę dać na bazarek kilka książek z serii "Literatura w spódnicy", tylko musicie mi napisać co, gdzie i jak, bo nie mam pojęcia o bazarkach Możesz sama założyć wątek na forum bazarkowym. W tytule musisz podać do kiedy bazarek trwa. Ekspertem od bazarków dla Lisia jest Zuzia_kuzik. My do niej wysyłałyśmy zdjęcia fantów a zuzia robiła bazarek. Ale możesz zrobić też sama Quote
brzośka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 o, to ja też bym chętnie skorzystała z pomocy Zuzi i przesłała fotki :) Quote
zuzia_kuzik Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Mysza2']Możesz sama założyć wątek na forum bazarkowym. W tytule musisz podać do kiedy bazarek trwa. Ekspertem od bazarków dla Lisia jest Zuzia_kuzik. My do niej wysyłałyśmy zdjęcia fantów a zuzia robiła bazarek. Ale możesz zrobić też sama Dziekuje Myszko za reklame :P Quote
Mysza2 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']Dziekuje Myszko za reklame :P Zuziu mam nadzieję że się nie obrazisz:):):) Quote
Lolalola Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 dobranoc Lisiu:) oby kolejny dzien przyniosl cos fajnego;) Quote
giselle4 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Lolalola napisał(a):dobranoc Lisiu:) oby kolejny dzien przyniosl cos fajnego;) masz racje Amen......:evil_lol: Quote
zuzia_kuzik Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Mysza2 napisał(a):Zuziu mam nadzieję że się nie obrazisz:):):) Alez skad , jest mi bardzo milo . Z gory mowie ze chetnie sie tego podejme , za wszelkie utrudnienia zwiazane z moja osoba przepraszam :( Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):Alez skad , jest mi bardzo milo . Z gory mowie ze chetnie sie tego podejme , za wszelkie utrudnienia zwiazane z moja osoba przepraszam :( :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lolalola Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 czesc Lisiuniu:)to dzis ma sie zdarzyc cos fajnego;)pamietaj:) Quote
alice midnight Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 fanty poszły do zuzi. mam nadzieje ze skarboneczka Lisia sie napełni! Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Zagladam do Lisia, czasem tylko czytam i ciesze serce. Zwlaszcza, ze dostal jeszcze jedna szanse od Kikou - gdzie bedzie mu lepiej :) Cioteczki, wyjezdzam na kilka dni, wroce w piatek wieczorem. Gdyby potrzebny byl natychmiastowy przelew gotowki piszcie badz dzwoncie, Gisella i Zuzia maja numer. Tymczasem uciekam i trzymam kciuki za chlopaka! Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 alice midnight napisał(a):fanty poszły do zuzi. mam nadzieje ze skarboneczka Lisia sie napełni! Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
alice midnight Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 bede czekala na bazarek i wiesci o Lisiu :) nie poddamy się! tyle juz dla Niego zrobiliscie, nie zmarnujemy tego! Quote
zuzia_kuzik Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 wkrotce bedzie bazarek , tylko sie troszke ogarne:) Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zapraszam serdecznie na nowy bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/1902...9#post15128169 Quote
zuzia_kuzik Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='kamilqax95x']zapraszam serdecznie na nowy bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/1902...9#post15128169 mi link nie dziala :( Quote
brzośka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zuzia_kuzik napisał(a):mi link nie dziala :( mnie też nie Quote
Mysza2 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='kamilqax95x']zapraszam serdecznie na nowy bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/1902...9#post15128169 Kamilko, zrób coś bo link nadal nie dziala:):) Ciekawe jak tam nasz podopieczny sie miewa:) Quote
zuzia_kuzik Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 zapraszamy , mega bazar dla Lisia :) http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00?p=15128815#post15128815 Quote
protzlav Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='kamilqax95x']zapraszam serdecznie na nowy bazarek : U mnie niestety też lineczka nie działa ...:-(:shake: (D.) Quote
Recommended Posts