basia34 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Kamila Proc']i przywitam sie ze wszystkimi[/QUOTE] No to i Ja witam Lisia i wszystkie cioteczki. Quote
Nadziejka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Odwiedzam i trzymam kciuki za zdrowenko Lisiowe:thumbs::thumbs::iloveyou: Quote
margaret Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 ja też sie przywitam , dziś poślę deklaracje [B]a przy okazji proszę o pomoc w nakarmieniu innych psich brzuszków - ekspresowy bazarek w moim podpisie - potrzebuję ekipy wspierającej do promocji podbijania, help :modla:[/B] Quote
kikou Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 u Lisieńka wszystko w porządku ale umawiac sie u doktora jeszcze nie byliśmy... dopiero po świetach na spokojnie skoczymy... Quote
margaret Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 wpłacona przez mnie 2 marca dekalracja była za lutyy, przed chwilą posłałam i to jest za marzec, zawsze poślizg mam :) Quote
Mysza2 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='kikou']u Lisieńka wszystko w porządku ale umawiac sie u doktora jeszcze nie byliśmy... dopiero po świetach na spokojnie skoczymy...[/QUOTE] to będziemy czekac na wiadomości Quote
andegawenka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Asiaczek']Niech się rozdzwonią te telefony! pzdr.[/QUOTE] Koniecznie.... Quote
Recommended Posts