Igiełka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Cioteczki jak długo Lisiu już jest w hoteliku? :) Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 W czerwcu trafil chyba do schroniska i po kwarantannie pojechal do Kikou. Latem miną 2 lata. Quote
kizimizi Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ehh nasz parufffczak tez juz staly rezydent u Lilu ;( Quote
ossa98 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Lisiu, czujesz zbliżającą się wiosnę? Może ona przyniesie zmiany.. Quote
Mysza2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 fiorsteinbock napisał(a):W czerwcu trafil chyba do schroniska i po kwarantannie pojechal do Kikou. Latem miną 2 lata. Tak , w lipcu miną 2 lata, pamiętam dobrze bo miałam wtedy urlop jak Lisio jechał i męczyłam Grazię telefonami:) Quote
Igiełka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 o jejku jak to zleciało i przez ten czas Lisio nie znalazł swojego człowieka- smutne to wszystko taki fajny psiak ehh ludzie nie umieją patrzeć czy jak Quote
margaret Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 podrapię Liska, toś się rozgościł chłopaku, Peggi i Meggi minął roczek w hoteliku u Ulki, a myślałyśmy że szybka znajdą domy, tymczasem kilka dni temu - w dzień kobiet - Meggi musiała wrócic po 2 miesiącach z domu który ja adoptował, dom juz jej nie chciał :( a sprawdzony na wszelkie sposoby, załamka czasem mam ochote powiedzieć że jak się mają takie ludzie zgłaszać to niech się lepiej żadne nie zgłaszają... Quote
brzośka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='margaret']podrapię Liska, toś się rozgościł chłopaku, Peggi i Meggi minął roczek w hoteliku u Ulki, a myślałyśmy że szybka znajdą domy, tymczasem kilka dni temu - w dzień kobiet - Meggi musiała wrócic po 2 miesiącach z domu który ja adoptował, dom juz jej nie chciał :( a sprawdzony na wszelkie sposoby, załamka czasem mam ochote powiedzieć że jak się mają takie ludzie zgłaszać to niech się lepiej żadne nie zgłaszają... masakra jakaś!!! :angryy: Quote
Mysza2 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 A może to jego imię jakieś pechowe i nie przyciąga. Sama już nie wiem. Quote
Recommended Posts