giselle4 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 podnios eLisia renkiem bo pozniej upaly i nie dam rady:) Quote
Lolalola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 giselle4 napisał(a):podnios eLisia renkiem bo pozniej upaly i nie dam rady:) chcialabym Wasze upaly,oj chciala:( Quote
Lolalola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 nie mam!mam lodowaty wiatr i max czasami 10 stopni:( Quote
adkoci Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Lolalola napisał(a):nie mam!mam lodowaty wiatr i max czasami 10 stopni:( To ja sie chetnie zamienie :) bardzo chetnie:) w ostani weekend w pracy na zabezpieczeniu imprez masowych troche czasu w sloncu i w burzy spedzilam.. od zawsze burze wybieram :D fiorsteinbock napisał(a):Ja mam w "posiadaniu" taki odkurzacz, któy wszystko je :) Nawet karme specjalna na odchudzania pałaszowała z apatytem. Nie ważne co, ważne aby żuchwa pracowała ;) Ja dostalam od.. no milego pana kocia karme ktorej jego kot jest nie chcial wiec myslalam ze piwniczniaki zasmakuja, ale nie za bardzo.. Podejmiecie takie wyzwanie ?? :D /zart oczywiscie, tyle kotow nie tknelo (bardzo glodnych kotow) - widocznie z karma cos nie tak jest.. Pamietam o Lisiu oczywiscie i mu ogloszonka zrobie nowiutkie jak tylko bede miala mozliwosc zasiasc przed kompem, ogolnie teraz mam urwanie...... w pracy - pol godz temu wrocilam i mam na jutro w poludnie zbiorke nastepna, a juz wszystkie i kazdy miesien z osobna mi posluszenstwa odmawia.. Trzymaj sie Lisiu kochany, pamietamy o Tobie Quote
adkoci Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ja tez podrzucam i pamietam.. moze macie 15zl wolne na ogloszenia Lisia? Jest osoba ktora za tyle ponad 100 ogloszen zrobi, a kasa na piwniczniaki bezdomniaki pojdzie? Bo ja czas bede miala w nastepnym tyg.- i raczej w mniejszej ilosci.. Quote
fiorsteinbock Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 adkoci napisał(a):ja tez podrzucam i pamietam.. moze macie 15zl wolne na ogloszenia Lisia? Jest osoba ktora za tyle ponad 100 ogloszen zrobi, a kasa na piwniczniaki bezdomniaki pojdzie? Bo ja czas bede miala w nastepnym tyg.- i raczej w mniejszej ilosci.. Ja bardzo chętnie, cioteczko wysyłam PW, żeby nie umkneła nam wiadomość. Quote
fiorsteinbock Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Zaksiegowano wpłaty od: 03.05. Aneta K - 50zł 04.05. brzośka - 10zł Serdecznie dziękujemy! :) Quote
Lolalola Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ciotki drogie:)czy jest tu ktos kto moglby przyjac moja deklaracje dla Lisia na konto paypalowe??? Quote
protzlav Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Poniedziałkowe pozdrowionka dla Lisia i Jego Przyjaciół !!!!! Quote
fiorsteinbock Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Możemy, możemy - kolega mi udostępnia. Juz posyłam dane :) Quote
Recommended Posts