adkoci Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Takie totalne nic z ogloszen takiego fajnego psa..? Quote
Kasiass Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Ja też odwiedzam, tylko szkoda , że nikt nie dzwoni ...:( Quote
fiorsteinbock Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Cioteczki, 23 kwietnia zapłaciłam za kolejny miesiąc Lisia i uregulowałam wizytę u weta. Wstawiam zdjecie r-ku: Dziękuję za wsparcie dla Lisia :) Quote
Lolalola Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 cioteczki prosze jeszcze raz konto Lisia na pw,po awarii dogo wiele rzeczy mi zginelo......:( Liseczku wybacz,ze zginelam na tak dlugoo...... Quote
fiorsteinbock Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Lolalola napisał(a):cioteczki prosze jeszcze raz konto Lisia na pw,po awarii dogo wiele rzeczy mi zginelo......:( Liseczku wybacz,ze zginelam na tak dlugoo...... Najważniejsze, że wróciłaś :) Witamy ponownie :) Quote
Lolalola Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 i ja rowniez witam ponownie Lisia i cioteczki!!!!!!:) Quote
kikou Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 u Lisia w porządku, na pleckach po tym kaszaku jest jakieś takie lekkie zgrubienie ale to chyba potrzebuje troche czasu żeby porządnie sie zgoic... mam troche karmy nerkowej i tak mieszam Lisiowi pół na pól z normalnym jedzeniem - troche jest rozczarowany chłopak bo to nerkowe jedzenie jest niskobiałkowe i kiepsko smakuje psiakom... ale Lisiowi ogólnie apetyt dopisuje wiec ostatecznie daje sie przekonac... ;) to bardzo mądry i pogodny psiak Quote
fiorsteinbock Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Ja mam w "posiadaniu" taki odkurzacz, któy wszystko je :) Nawet karme specjalna na odchudzania pałaszowała z apatytem. Nie ważne co, ważne aby żuchwa pracowała ;) Quote
Recommended Posts