Romas Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 To zdrowka dla Noraska ,my tez własnie przeszlismy babeszje.Wet mi powiedziała,ze co bym nie robił a nie ma 100% zabezpieczenia przed kelszczem.No chyba ,ze owine psa folia ,szczelnie.
ayshe Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='monisieczka']przepraszamy za nieobecnosci ale najpierw ja mialam grypase a teraz Noras na 90% ma bebeszioze... załamka....[/quote] pamietaj zeby porzadnei wet przeplukal norrraskowi nerki-kroplowka przez velflon ze 4 dni.zdrowka zycze. romas-w niedziele tropimy w pecicach-na 11.jak i co to do shidy bo ja nie bardzo wiem gdzie bylam:roll: .
ayshe Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [B]shida-podjedz po mnie o 17.30.[/B] [B]justyna-BARDZO bym cie prosila zebys dzisiaj wpadla tez na posluszenstwo przed obrona,tak na pol godzinki z ta franca[znaczy sie chilli:roll: ].[/B] i to tyle,spadam na cwiczak ..jak dojade do domu to padne i juz nei wstane...:cool1: .
Ivonna70 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzien dobry. Z mojej strony rowniez duzo zdrowia dla Nory. Na cwiczaku dzieja sie sceny jak z horroru.Dlatego ,pod pozorem WC udalam sie do domu.Obawiam sie,ze nasi chlopcy za bardzo odpoczeli w gorach. I teraz maja ADHD. Z Ayshe postanowilysmy,ze Uwe bedzie dostawal cos na uspokojenie do swojej zielonej herbatki.Inaczej nasz zywot bedzie krotki i meczacy.:p Swoja droga zawsze mialam okreslone zdanie o instytucji malzenstwa. Zwlaszcza z Niemcem. :p
Wojenka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Właśnie obejrzałam sobie filmiki z Manhartem(ja to mam zapłon :lol: :evil_lol: ) i...:question: :placz: :sadCyber: :modla: :chaos: ...
ayshe Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='Wojenka']Właśnie obejrzałam sobie filmiki z Manhartem(ja to mam zapłon :lol: :evil_lol: ) i...:question: :placz: :sadCyber: :modla: :chaos: ...[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wojenka...no zaplon rzecz wazna:razz: :diabloti: .a co te emotionki robia ?Manhart nie robi nic dziwnego ani nie iwem...hmmm.... ivonka-kurna za dlugo se w tym ekhem kiblu nei posiedzialas:diabloti: .ja siem zbiesilam i ......jestem w domciu:multi: .trzy godziny styknie:cool1: . co to znaczy [I]zwlaszcza z niemcem?:mad: [/I].ivonka-wez juz sobie daruj z tym patriotyzmem itd bo i tak mam zupelnie odmienne podejscie do tych spraw.caaaalkiem.juz ty lepiej daj spokoj:cool1: . shida-rrrany mam nadzieje ze bedziesz po mnie o 17.30?bo komorke zostawilam kurcze chyba w hali i uwe mi ja podrzuci jak wroci z reszta. ja gotuje obiad.tylko dlatego udalo mi sie zmyc wczesniej:roll: .
Glonek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Ivonna70']Dzien dobry. Na cwiczaku dzieja sie sceny jak z horroru.Dlatego ,pod pozorem WC udalam sie do domu.Obawiam sie,ze nasi chlopcy za bardzo odpoczeli w gorach. I teraz maja ADHD. Z Ayshe postanowilysmy,ze Uwe bedzie dostawal cos na uspokojenie do swojej zielonej herbatki.Inaczej nasz zywot bedzie krotki i meczacy.:p [/quote] Coś uspakajającego powiadasz. Całkiem ciekawy pomysł, może go zaadaptujemy.:razz: [quote name='Ivonna70'] Swoja droga zawsze mialam okreslone zdanie o instytucji malzenstwa. Zwlaszcza z Niemcem. :p[/quote] :evil_lol::diabloti::cool3:
Romas Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 O rany w Pecicach !? Matko,ja to mam pecha.To ja jeszcze zawiadomie osobnym zawiadomieniem czy nalezy mnei oczekiwac ,bo mamtez pomysl wyprawy rowerowej po Kampinosie (oczywiscie z psami ) .Tylko nie wiem jak Zuzia bedzie sie czuła. Ale w Pecicach ....ludzie ..... A jak moje psy juz wyzdrowiały to moja corka zachorowała ,zemdlała jadac do szkoły i tak w koło Macieju.Tak wiec zgadzam sie z Ivonka ,ze instytucja małzenstwa to cos nie tego jest ,same problemy .
agis Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='monisieczka']przepraszamy za nieobecnosci ale najpierw ja mialam grypase a teraz Noras na 90% ma bebeszioze... załamka....[/quote] Rany, cholerne kleszcze :angryy: Noras sie nie wyglupiaj i zdrowiej szybko :kciuki:
Waldek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 monisieczka, wyjdzie tylko szybko reaguj .... mój Foks => patrz wątek obok ....miał ponad 20 kleszczy jak go znalazłem i początki babeszjozy ....wyszedł z tego ... trzymam kciuki za Norasa ..
Wojenka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='ayshe']a co te emotionki robia ?Manhart nie robi nic dziwnego ani nie iwem...hmmm.... [/quote] Te emoty to mój stres poszkoleniowy :cool3: :evil_lol: .
monisieczka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Waldek']monisieczka, wyjdzie tylko szybko reaguj .... mój Foks => patrz wątek obok ....miał ponad 20 kleszczy jak go znalazłem i początki babeszjozy ....wyszedł z tego ... trzymam kciuki za Norasa ..[/quote] dzieki wszystkim za troskę. bedzie ok bo bardzo wczesnie złapane :cool1:
shida Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 nio to wysciskaj morderce borderow ;) trzymamy kciuki a bordek-kiler ogonek za pogromce noraska ;) ps czy to nie twoj gryzaczek jest u mnie - taki duzy nowiutki z gappaya? tak sie tylko upewniam bo nie jestem pewna czyj a ze fajny to moze moj moglby byc ;) szkoda tylko ze taki duuuzy ;)
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 poniewaz leje to grupa emerycka&rodzynek nie ma dzisiaj zajec:roll: .jest to jedyna grupa szkoleniowa ,ktora nei ma zajec jak pada:roll: :mad: .ech zycie...:cool1: .wczoraj balto patrzyl sie na ,patrzyl,ale jak juz zlapal poduche to potem :uaaa moje,daj,daj,nigdzie nie ide,do jakiego domciu mamcia?,aaaa pozorant,daaawaj poduche:evil_lol: . reszcie proponuje wypic red bulla przed zajeciami bo snieci byli.:mad: .co udzielilo sie rowneiz psom.na szczescie mniej ale pierwsze dwa razy zlapaly rekaw jak ciemniaki:mad: :mad: :mad: .ja wiem ze ciezko bylo. a dzisiaj chilli ma pierwszy raz awersje na kolcach:diabloti: hihihi.juz wystarczy 4miechy nakrecania.teraz trzeba troche ....ordnungu wprowadzic:diabloti: .bo naprawde dojscie z nia do pozoranta to jest przezycie:cool3: :evil_lol: .a chilli na bezdechu:roll: :evil_lol: . pogoda wczoraj byla....no mokra:evil_lol: .faaajnie sie pracowalo:lol: .slisko jak diabli.
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Wojenka']Te emoty to mój stres poszkoleniowy :cool3: :evil_lol: .[/quote]:evil_lol: aha.a w zwiazku z czym ten stres?:cool3: monisieczka-pamietaj tylko o plukaniu nerek.a kolo mnie facet mial piszpan niufa i niuf zszedl na babeszje:shake: .swoje lata mial. i byl koszmarnie agresywny.ale szkoda psiura.babeszja straszna nie jest ale trzeba pilnowac leczenia bo weci robia po lebkach kroplowki.z tego co slysze.
Wojenka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='ayshe']:evil_lol: aha.a w zwiazku z czym ten stres?:cool3: [/quote] A tak ogólnie :placz: .Te moje ciule...:mad: :placz: ...i ja kolejna...:diabloti: :placz: :mad: . Ech...,życie jest ciężkie :angryy: .
ayshe Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [quote name='Wojenka']A tak ogólnie :placz: .Te moje ciule...:mad: :placz: ...i ja kolejna...:diabloti: :placz: :mad: . Ech...,życie jest ciężkie :angryy: .[/quote]a co ma z tym wspolnego Manhart?:cool3: :evil_lol: .a zycie.no coz ciezkie jest to fakt.....wlasnie dlatego zaraz jade na cwiczak:placz: a dzisiaj pogoda tylko do spania sie nadaje.:roll: .
Wojenka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='ayshe']a co ma z tym wspolnego Manhart?:cool3: :evil_lol: .[/quote] Uświadomił mi,ze jesteśmy sto lat za murzynami :diabloti: No,trudno :cool1: . A Wojenka ze swoim zamiłowaniem do wszelakich metali :cool3: , odnajduje mi zaginione moniaki :cool3: .Chyba muszę w niej jeszcze zaszczepić miłość do papierków...:evil_lol: Może się przydać w godziny nędzy...:evil_lol:
shida Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 jeszcze nic bo nie dotarlam do hurtowni :( ostatnio byly po 14-15zl..wiec cos kolo tego bedzie :) do soboty musze jakos sie tam dotelepac :) ale mam nadzieje ze szybciej sie uda :)
Szira/Gosia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='shida']jeszcze nic bo nie dotarlam do hurtowni :( ostatnio byly po 14-15zl..wiec cos kolo tego bedzie :) do soboty musze jakos sie tam dotelepac :) ale mam nadzieje ze szybciej sie uda :)[/QUOTE] OKs dzięki:lol:
Eddiii Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 moze sie tak zdarzyc ze nie bedzie mnie dzis. mam spotkanie o 18 i nie wiem czy sie wyrobie.
agis Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='ayshe']reszcie proponuje wypic red bulla przed zajeciami bo snieci byli.:mad: .co udzielilo sie rowneiz psom.na szczescie mniej ale pierwsze dwa razy zlapaly rekaw jak ciemniaki:mad: :mad: :mad: .ja wiem ze ciezko bylo.[/quote] Przy takiej pogodzie, to nawet red bull nie pomoze :placz: Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsza pogoda :roll:
Recommended Posts