zachary Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Gonia66, Ty Tz-ów lepiej nie wspominaj...:cool3::evil_lol: W naszej działalności lepsza błoga nieświadomość Tz-ów o tym, jak daleko ona sięga...:crazyeye:;).... Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zachary napisał(a):Gonia66, Ty Tz-ów lepiej nie wspominaj...:cool3::evil_lol: W naszej działalności lepsza błoga nieświadomość Tz-ów o tym, jak daleko ona sięga...:crazyeye:;).... Hehehhe..tak własnie myślałam...tak myślałam:);) No coz...te nasze "chopy" to takie pierdoły muszą być..i zaraz przypomina mi sie kawał: Żona mówi do męża: - ALe z ciebie to jest pierdoła..taka pierdoła, że wiekszej pierdoły nie znajdziesz na swiecie...No taki z ciebie pierdoła, że jakby był konmkurs na najwieksza pierdołę roku..to normalnie zająłbys drugie miejsce!! - Drugie..???JAk to drugie?? DLaczego drugie..??pyta zdziwiony mąż. - A..no bo własnie dlatego, że z ciebie taka pierdoła jest!!!:D:D:D Hihihihihi... .sory, że na takim dośc smutnym wątku pozwoliłam sobie na chwilkę wesołości...ale "poniosło mnie":D A na bazarek nie wchodźcie...no mówie Wam..nie wchodźcie za zadne skarby:p Quote
pumcia02 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 my tu gadu gadu, a deklaracji sta łych jest 80zł. to troche za mało na hotel...:( Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mariolka napisał(a):my tu gadu gadu, a deklaracji sta łych jest 80zł. to troche za mało na hotel...:( NO tak zdecydowanie za mało..ale z bazarku troche sie raczej uzbiera:) Moze nawet wiecej niz trochę...:D Quote
Ukryty Smok Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Aha, zapomniałabym... Oczywiście, deklaruję też stałą sumę na pieska w wysokości 50 zł. Pzdr, Ukryty Smok Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ukryty Smok napisał(a):Aha, zapomniałabym... Oczywiście, deklaruję też stałą sumę na pieska w wysokości 50 zł. Pzdr, Ukryty SmokOoo.....Smoczku Kochany:):) To znaczyłoby, ze deklaracji stałych mamy "juz" 130 zł:):) Wielkie, ogromne, przeogromne dzieki!!!!!:):):) Quote
idusiek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zapraszamy na bazarek dla Masterka który funduje nam zachary ! Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='idusiek']zapraszamy na bazarek dla Masterka który funduje nam zachary ! EEeeee tam zaraz zapraszamy;)...nieeeeeee....nie idźcie tam;):):):):)hihiihih(więcej dla mnie:D);) Quote
Vlk Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 nie, zdecydowanie nie idźcie tam, same cuda. Ups wygadałam się. Ale ja zaglądać mogę bom bidna :P Quote
Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Podrzucam Mastera na dobranoc.Spij chlopaku,jutro tez jest dzien... Quote
zachary Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witamy w pięknym Dniu Matki!!!! Zapraszamy do Masterka i na niesamowity bazarek na niego, aby przeczytać, co tam się wyprawia?????!!!!!!! Quote
gonia66 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 zachary napisał(a):Witamy w pięknym Dniu Matki!!!! Zapraszamy do Masterka i na niesamowity bazarek na niego, aby przeczytać, co tam się wyprawia?????!!!!!!! Nie nie nie!!!Nikogo tam nie zaparszamy!!juz dośc tam amatorów na moje bransoletki i łyżeczki cudne..wystarczy:D;):):) Quote
idusiek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 gonia66 napisał(a):Nie nie nie!!!Nikogo tam nie zaparszamy!!juz dośc tam amatorów na moje bransoletki i łyżeczki cudne..wystarczy:D;):):) nie idzcie, bo gonia sie zapłacze !;) Quote
gonia66 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 idusiek napisał(a):nie idzcie, bo gonia sie zapłacze !;) JAsne, ze nie idźcie!!Absolutnie nie wolno wchodzic na ten cuuuuuuudny bazarek:D Quote
gonia66 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 NO własnie właśnie..co u Masterka..??Trzeba go juz szykowac do wyjscia, bo bazarek "gra i buczy" coraz głosniej...:) WArto wiec jak najszybciej wyciagac chłopaka w celu zdiagnozowania... Quote
idusiek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dzwoniłam dzis do schronu w sprawie kłebka strachu- Lilki, która prawdopodobnie przyjedzie do Wawy. Pytałam tez o Mastera- JEST. i tyle... Quote
LadyBell Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 jak na razie z bazarku wyjdzie ponad 500 zł. Stałych deklaracji mamy 130 zł + jednorazowo 330zł na diagnostykę. hotelik kosztowałby 450 zł, więc pierwszy miesiąc byłby opłacony i zostałoby jeszcze ok. 180zł. + te na diagnostykę. Przez miesiąc myślę że udałoby się uzbierać resztę deklaracji. Ludzi bardziej pomogą, jak będą wiedzieć na co dokładnie idą pieniądze i w jakim stanie jest pies. W międzyczasie wystawi się cegiełkowe allegro - zawsze jakiś grosz z tego będzie. Nie można go trzymać w nieskończoność w tym schronie bo jeżeli ta łapa jest opuchnięta a co gorzej jeżeli jest ostry stan zapalny to ten pies cierpi z każdym dniem. A skoro będzie transport Lilki ze schronu do Wawy to może by i Master się zabrał?? Idusiek czy za hotelik płacicie z góry czy można jak już pies będzie albo pod koniec miesiąca?? Quote
idusiek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Fela wie, bo ona płaci ;) Tak, transport by był ( jeżeli nic sie nie zmieni). Tylko ktoś się musi zając organizacją tego dalej, bo pewnie jak znam życie psiaki zostanią dostarczone w okolice Marek Ja się w Masterka nie mieszam, zeby nie powstało zamieszanie na zasadzie- "Gdzie kucharek sześć - tam żadnemu psu się nie pomoże". Mariola i Fela- do nich trzeba uderzać;) Quote
Fela Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Za hotel płacimy z dołu co 2 tygodnie. Ida, proszę o szczegóły dotyczące załatwianego przez Ciebie transportu. Dziwnie będzie wyglądać, jak każda z nas zacznie załatwiać ze schronem na własną rękę, nie wiedząc, co robi druga :-/ Czy jest tu ktoś, kto może się zadeklarować, że będzie „pilotował” tego psa (zbieranie pieniędzy, ogłoszenia etc.)? Quote
gonia66 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 LadyBell napisał(a):jak na razie z bazarku wyjdzie ponad 500 zł. Stałych deklaracji mamy 130 zł + jednorazowo 330zł na diagnostykę. hotelik kosztowałby 450 zł, więc pierwszy miesiąc byłby opłacony i zostałoby jeszcze ok. 180zł. + te na diagnostykę. Przez miesiąc myślę że udałoby się uzbierać resztę deklaracji. Ludzi bardziej pomogą, jak będą wiedzieć na co dokładnie idą pieniądze i w jakim stanie jest pies. W międzyczasie wystawi się cegiełkowe allegro - zawsze jakiś grosz z tego będzie. Nie można go trzymać w nieskończoność w tym schronie bo jeżeli ta łapa jest opuchnięta a co gorzej jeżeli jest ostry stan zapalny to ten pies cierpi z każdym dniem. A skoro będzie transport Lilki ze schronu do Wawy to może by i Master się zabrał?? Idusiek czy za hotelik płacicie z góry czy można jak już pies będzie albo pod koniec miesiąca??Dokładnie , myśle tak samo...:) Juz z bazarku jest 500 zł, a mysle, ze bedzie więcej...skarby tam zgromadzone sa naparwde cenne:) Fela napisał(a):Za hotel płacimy z dołu co 2 tygodnie. Ida, proszę o szczegóły dotyczące załatwianego przez Ciebie transportu. Dziwnie będzie wyglądać, jak każda z nas zacznie załatwiać ze schronem na własną rękę, nie wiedząc, co robi druga :-/ Czy jest tu ktoś, kto może się zadeklarować, że będzie „pilotował” tego psa (zbieranie pieniędzy, ogłoszenia etc.)?No, to skoro płacimy z dołu i co 2 tygodnie- tym lepiej i bezpieczniej:) Felu...czy to znaczy, ze mozemy liczyc na zabranie Masterka z najblizszym transportem? Miejsce w hoteliku na niego czeka?? Mozesz nam tutaj przesłac jakies namiary na ten hotelik? Gdzie dokładnie jest i u kogo..?? Quote
Fela Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 [quote name='gonia66']Dokładnie , myśle tak samo...:) Juz z bazarku jest 500 zł, a mysle, ze bedzie więcej...skarby tam zgromadzone sa naparwde cenne:) No, to skoro płacimy z dołu i co 2 tygodnie- tym lepiej i bezpieczniej:) Felu...czy to znaczy, ze mozemy liczyc na zabranie Masterka z najblizszym transportem? Miejsce w hoteliku na niego czeka?? Mozesz nam tutaj przesłac jakies namiary na ten hotelik? Gdzie dokładnie jest i u kogo..?? Miejsce jest w Otrębusach u Grażyny, wszystkie ostrowskie ciotki doskonale znają (po ostatnich aferach zapewniam - zaufane, sprawdzone przeze mnie chyba od 5 lat). Jeśli chodzi o transport, nic nie wiem, Ida coś ustala z właścicielem schroniska, więc ja już nie chcę do niego dzwonić „na straczkę”, jej pytajcie. Mam jeszcze pytania następujące, ważne: 1. kto może zająć się pilotowaniem leczenia, zbierania kasy i adopcji psa? (pls... zmieńmy mu imię, jemu Master nie pasuje, jest nieduży, delikatny, wycofany, kompletnie nie masterowaty). pamiętając o tym, że nie będzie to szybka piłka, bo pies jest kaleka :-( 2. kto może pomóc transportowo? 3. i pytanie do Ukrytego Smoka: wspominałaś o załatwieniu konsultacji ortopedycznej. U kogo i gdzie? Z prześwietleniem? Quote
zachary Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Felu, piszesz,że Masterek jest niedużym psem.To dlaczego ten hotelik taki drogi, jak za wielkiego psa? Jejku, 450 zł ...W innych, bardzo dobrych hotelikach za niedużego pieska biorą 300zł/lub koło tego/.Rozumiem,że nie ma miejsc w tych biorących rozsądne kwoty???.Co innego, jeśli osoba prywatna chce hotelować swojego psa, a co innego, jak dogomaniaczki wyciągają z własnych, "podziurawionych" do granic możliwości kieszeni i prawie pustych portfeli pieniądze na kolejnego ,rannego, bezdomnego psiaka.Ciężko będzie nazbierać deklaracji na 450 zł.Mamy 130zł, czyli brakuje 320zł!!! Jestem niepoprawną optymistką, ale śledząc dogo, nie będzie łatwo...A jak bedzie dłużej w hoteliku, niż miesiąc, dwa... Quote
Recommended Posts