Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dorzucam na diagnostykę lub leczenie 200 zł.Mogę komuś chętnemu i umiejącemu robić bazarki przesłać zdjęcia kilkunastu przedmiotów na bazarek/ biżuteria złota, srebrna nowa i zabytkowa z dalekich stron/.Jak jest ktoś chętny, dajcie znać na pw.

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LadyBell napisał(a):
z moich obliczeń wychodzi że 110 zł jest na hotel przeznaczone..
a reszta tj. 200zł na diagnostykę.

To nawet polowy nie ma na ten hotelik dla psiaka,wiec on nie moze jeszcze tam isc?

Posted

ja się mogę wypowiedzieć w kwestii bazarków. Znaczy się, chętnie wystawię fanty od zachary jak dostanę foty. Tylko nie w terminie na już ale w ciągu tygodnia powinnam się wyrobić;) I potrzebowałabym pomocy w bazarkach, bo w najbliższym czasie będę miała tylko w pracy dostęp do netu. Nieco ograniczony...Muszę oddać swojego kompa do serwisu zanim upłynie mi gwarancja:)

Posted

Jeśli uda nam się zebrać wszystko to, co deklarowane, to i tak dużo. Gorzej tylko, jeśli okaże się, że pie musi mieć łapę amputowaną. Wtedy to będzie masakra z adopcją i majątek na hotel.
Ale w schronisku to on szans nie ma w ogóle...

Posted

[quote name='iwka100']sory nie doczytałam o tym koncie.W kazdym razie jak będzie coś wiadomo to ja deklaruje te 30 jednorazowej[/QUOTE]Ale cudnie- dziękujemy:):)

[quote name='zachary']Ja dorzucam na diagnostykę lub leczenie 200 zł.Mogę komuś chętnemu i umiejącemu robić bazarki przesłać zdjęcia kilkunastu przedmiotów na bazarek/ biżuteria złota, srebrna nowa i zabytkowa z dalekich stron/.Jak jest ktoś chętny, dajcie znać na pw.[/QUOTE]
Iwonko!!!!Kochana jestes:):) To kupa kaski- na pewno bardzo się przyda chłpakowi:):)
[quote name='LadyBell']w imieniu Masterka serdecznie dziękujemy za pomoc!!

Obecnie zdeklarowanych jest 410 zł.[/QUOTE]

[quote name='LadyBell']z moich obliczeń wychodzi że 110 zł jest na hotel przeznaczone..
a reszta tj. 200zł na diagnostykę.[/QUOTE]CHyba 300 zł na diagnostyke i, leczenie, jesli 110 deklaracji stalych:)
A moze zabierzcie go na ta diagnostyke poki nie znjadziemy deklaracji stalych...??? Dla Masterka każdy dzień zwłoki moze sie okazac zgubny...nie wime, jak daleko macie do W-wy i do tej ewentualnej kliniki, ktora proponowal Ukryty Smok..???Moze warto zając się łapka , jak sa na to pieniązki...??A moze glupio mysle...sama nie wiem...mysle po prostu głośno..

Posted

[quote name='gonia66']Ale cudnie- dziękujemy:):)

Iwonko!!!!Kochana jestes:):) To kupa kaski- na pewno bardzo się przyda chłpakowi:):)

CHyba 300 zł na diagnostyke i, leczenie, jesli 110 deklaracji stalych:)
A moze zabierzcie go na ta diagnostyke poki nie znjadziemy deklaracji stalych...??? Dla Masterka każdy dzień zwłoki moze sie okazac zgubny...nie wime, jak daleko macie do W-wy i do tej ewentualnej kliniki, ktora proponowal Ukryty Smok..???Moze warto zając się łapka , jak sa na to pieniązki...??A moze glupio mysle...sama nie wiem...mysle po prostu głośno..[/QUOTE]

Moze Gonia66 ma racje..?! Skoro juz jest czesc pieniedzy ,to na co czekac?!

Posted

nie bylo mnie jeden dzien, a tu tyyle wiecej :) mamy tyle:

Deklaracje stałe:
mysza1 - 30zł
Niebieska713 - 50zł

Deklaracje wpłat:
Ukryty Smok - 100zł
iwka100 - 30zł
zachary - 200zł na diagnostykę/leczenie

czyli 330zł na leczenie i 80zł deklaracji stałych.

Nie mozna psa zabrać tylko na diagnostykę, bo nikt nie będzie "w stanie" odwieźć go z powrotem do schronu. Poza tym tam w boksie z innymi psami, żadne leczenie mu nie pomoze.

Jeszcze dojdzie bazarek. moze udaloby sie zrobic ta aukcje cegielkowa.
Noooo mozemy zacząc myślec :D cudownie!!! bardzo bardzo dziekuje!

Posted

Nie wiem, jaką klinikę proponowała Ukryty Smok, ale sądzę że w Warszawie. A schronisko jest od Warszawy o100 km. Jak już go przywieziemy, to nie zawieziemy spowrotem do schronu :-( Więc od razu do hoteliku trzeba go dać.

Kto z Wawy lub okolic będzie mógł wspomóc nas transportowo?

Posted

ale makabra z tą amputacją :(;( czasem lekarze idą na łatwiznę i obcinją to czego im się nie chce leczyć.Mojemu męzowi lekarz amputowal palec bo jak powiedział"żle mu się szyje" moj mąz do dzis żałuje ze się zgodził a to już dawno temu bylo. Taka obcieta kość jest nadwrażliwa palec boli i puchnie gdy np. przemarznie albo się uderzy.Dlatego ratujcie łapkę za wszeką cenę choćby nie mógł na niej chodzić zawsze lepsza cała niż ucięta.Chyba że jakaś gangrena czy inne paskudne zakażenie i na prawdę nie będzie wyjścia. Trzymam mocmo kciuki za "całość" psiuńkowej łapeczki i pozdrawiam pomagaczy i Masterka :))

Posted

[quote name='ludwa']Zapraszamy na bazarek dla Masterka z rzeczami od Cioteczki zachary:), którą prosimy aby sprawdziła, czy Ciotka ludwa czegoś nie pokićkała;)

http://www.dogomania.pl/threads/186337-Na-Mastera-)-rzeczy-zabytkowe-biżuteria-srebrna-i-złota-do-04.06
Ale bazar!!!!!!!!!!!!!Ale bazar!!!!!!!!!!!!!Normalnie cudeńka same..a mnie bankrucja czeka na 100%...
Iwonko..........ukłony..pewnie to były..co ja pisze są dla Ciebie cenne pamiatki...wielki szacun za te fanty...:):) Ciekawe tylko, co na to Twoj Tzcik;):D