zachary Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja dorzucam na diagnostykę lub leczenie 200 zł.Mogę komuś chętnemu i umiejącemu robić bazarki przesłać zdjęcia kilkunastu przedmiotów na bazarek/ biżuteria złota, srebrna nowa i zabytkowa z dalekich stron/.Jak jest ktoś chętny, dajcie znać na pw. Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja oferuje na Morusa deklaracje stala comiesiaczna w wysokosci 50 zl na oplacanie tego hoteliku,na czas jego pobytu tam. Quote
LadyBell Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 w imieniu Masterka serdecznie dziękujemy za pomoc!! Obecnie zdeklarowanych jest 410 zł. Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 LadyBell napisał(a):w imieniu Masterka serdecznie dziękujemy za pomoc!! Obecnie zdeklarowanych jest 410 zł. A ile z tego jest na hotelik? Quote
LadyBell Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 z moich obliczeń wychodzi że 110 zł jest na hotel przeznaczone.. a reszta tj. 200zł na diagnostykę. Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 LadyBell napisał(a):z moich obliczeń wychodzi że 110 zł jest na hotel przeznaczone.. a reszta tj. 200zł na diagnostykę. To nawet polowy nie ma na ten hotelik dla psiaka,wiec on nie moze jeszcze tam isc? Quote
LadyBell Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Niebieska, nie mam pojęcia. Nie wiem jak dysponowane będą pieniądze. W tej kwestii musi się wypowiedzieć Idusiek, Fela, Mariolka i ludwa. Quote
ludwa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ja się mogę wypowiedzieć w kwestii bazarków. Znaczy się, chętnie wystawię fanty od zachary jak dostanę foty. Tylko nie w terminie na już ale w ciągu tygodnia powinnam się wyrobić;) I potrzebowałabym pomocy w bazarkach, bo w najbliższym czasie będę miała tylko w pracy dostęp do netu. Nieco ograniczony...Muszę oddać swojego kompa do serwisu zanim upłynie mi gwarancja:) Quote
zachary Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Bazarek codziennie mogę podrzucić, tylko tyle umiem... Quote
ludwa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 eto plus ew. uspokoić osoby, że chwilowo nie ma aktualizacji w zupełniści wystarczy:) Poprosze więc foty, jeśli oferta aktualna na: [email protected]. Dizekujemy:) Quote
mysza 1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Podrzucam Masterka z nadzieją, że wkrótce będzie w hotelu. Może ktoś zadeklaruje jeszcze grosik? Quote
Fela Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jeśli uda nam się zebrać wszystko to, co deklarowane, to i tak dużo. Gorzej tylko, jeśli okaże się, że pie musi mieć łapę amputowaną. Wtedy to będzie masakra z adopcją i majątek na hotel. Ale w schronisku to on szans nie ma w ogóle... Quote
gonia66 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='iwka100']sory nie doczytałam o tym koncie.W kazdym razie jak będzie coś wiadomo to ja deklaruje te 30 jednorazowej[/QUOTE]Ale cudnie- dziękujemy:):) [quote name='zachary']Ja dorzucam na diagnostykę lub leczenie 200 zł.Mogę komuś chętnemu i umiejącemu robić bazarki przesłać zdjęcia kilkunastu przedmiotów na bazarek/ biżuteria złota, srebrna nowa i zabytkowa z dalekich stron/.Jak jest ktoś chętny, dajcie znać na pw.[/QUOTE] Iwonko!!!!Kochana jestes:):) To kupa kaski- na pewno bardzo się przyda chłpakowi:):) [quote name='LadyBell']w imieniu Masterka serdecznie dziękujemy za pomoc!! Obecnie zdeklarowanych jest 410 zł.[/QUOTE] [quote name='LadyBell']z moich obliczeń wychodzi że 110 zł jest na hotel przeznaczone.. a reszta tj. 200zł na diagnostykę.[/QUOTE]CHyba 300 zł na diagnostyke i, leczenie, jesli 110 deklaracji stalych:) A moze zabierzcie go na ta diagnostyke poki nie znjadziemy deklaracji stalych...??? Dla Masterka każdy dzień zwłoki moze sie okazac zgubny...nie wime, jak daleko macie do W-wy i do tej ewentualnej kliniki, ktora proponowal Ukryty Smok..???Moze warto zając się łapka , jak sa na to pieniązki...??A moze glupio mysle...sama nie wiem...mysle po prostu głośno.. Quote
ludwa Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 zdjęcia na bazarek już do mnie schodzą:) Cacuszka:) Quote
gonia66 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='ludwa']zdjęcia na bazarek już do mnie schodzą:) Cacuszka:)[/QUOTE]OJ..no to będzie się dzialo:) ;) czekamy niecierplwiie na bazarek:D Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='gonia66']Ale cudnie- dziękujemy:):) Iwonko!!!!Kochana jestes:):) To kupa kaski- na pewno bardzo się przyda chłpakowi:):) CHyba 300 zł na diagnostyke i, leczenie, jesli 110 deklaracji stalych:) A moze zabierzcie go na ta diagnostyke poki nie znjadziemy deklaracji stalych...??? Dla Masterka każdy dzień zwłoki moze sie okazac zgubny...nie wime, jak daleko macie do W-wy i do tej ewentualnej kliniki, ktora proponowal Ukryty Smok..???Moze warto zając się łapka , jak sa na to pieniązki...??A moze glupio mysle...sama nie wiem...mysle po prostu głośno..[/QUOTE] Moze Gonia66 ma racje..?! Skoro juz jest czesc pieniedzy ,to na co czekac?! Quote
pumcia02 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 nie bylo mnie jeden dzien, a tu tyyle wiecej :) mamy tyle: Deklaracje stałe: mysza1 - 30zł Niebieska713 - 50zł Deklaracje wpłat: Ukryty Smok - 100zł iwka100 - 30zł zachary - 200zł na diagnostykę/leczenie czyli 330zł na leczenie i 80zł deklaracji stałych. Nie mozna psa zabrać tylko na diagnostykę, bo nikt nie będzie "w stanie" odwieźć go z powrotem do schronu. Poza tym tam w boksie z innymi psami, żadne leczenie mu nie pomoze. Jeszcze dojdzie bazarek. moze udaloby sie zrobic ta aukcje cegielkowa. Noooo mozemy zacząc myślec :D cudownie!!! bardzo bardzo dziekuje! Quote
Fela Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie wiem, jaką klinikę proponowała Ukryty Smok, ale sądzę że w Warszawie. A schronisko jest od Warszawy o100 km. Jak już go przywieziemy, to nie zawieziemy spowrotem do schronu :-( Więc od razu do hoteliku trzeba go dać. Kto z Wawy lub okolic będzie mógł wspomóc nas transportowo? Quote
iwka100 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ale makabra z tą amputacją :(;( czasem lekarze idą na łatwiznę i obcinją to czego im się nie chce leczyć.Mojemu męzowi lekarz amputowal palec bo jak powiedział"żle mu się szyje" moj mąz do dzis żałuje ze się zgodził a to już dawno temu bylo. Taka obcieta kość jest nadwrażliwa palec boli i puchnie gdy np. przemarznie albo się uderzy.Dlatego ratujcie łapkę za wszeką cenę choćby nie mógł na niej chodzić zawsze lepsza cała niż ucięta.Chyba że jakaś gangrena czy inne paskudne zakażenie i na prawdę nie będzie wyjścia. Trzymam mocmo kciuki za "całość" psiuńkowej łapeczki i pozdrawiam pomagaczy i Masterka :)) Quote
gonia66 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ja tez bardzo mocno zaciskam piąstki za powodzenie akcji dla Masterka...oby amputacja nie byla potrzebna, a diagnostyka jak najszybsza... Quote
ludwa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zapraszamy na bazarek dla Masterka z rzeczami od Cioteczki zachary:), którą prosimy aby sprawdziła, czy Ciotka ludwa czegoś nie pokićkała;) http://www.dogomania.pl/threads/186337-Na-Mastera-)-rzeczy-zabytkowe-biżuteria-srebrna-i-złota-do-04.06 Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='ludwa']Zapraszamy na bazarek dla Masterka z rzeczami od Cioteczki zachary:), którą prosimy aby sprawdziła, czy Ciotka ludwa czegoś nie pokićkała;) http://www.dogomania.pl/threads/186337-Na-Mastera-)-rzeczy-zabytkowe-biżuteria-srebrna-i-złota-do-04.06 Ale bazar!!!!!!!!!!!!!Ale bazar!!!!!!!!!!!!!Normalnie cudeńka same..a mnie bankrucja czeka na 100%... Iwonko..........ukłony..pewnie to były..co ja pisze są dla Ciebie cenne pamiatki...wielki szacun za te fanty...:):) Ciekawe tylko, co na to Twoj Tzcik;):D Quote
Niebieska713 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Podnosze Mastera....;) Moze kogos ujmie za serce...:shake: Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='ludwa']Zapraszamy na bazarek dla Masterka z rzeczami od Cioteczki zachary:), którą prosimy aby sprawdziła, czy Ciotka ludwa czegoś nie pokićkała;) http://www.dogomania.pl/threads/186337-Na-Mastera-)-rzeczy-zabytkowe-biżuteria-srebrna-i-złota-do-04.06 Niech już nikt lepiej na ten "okropny" bazarek nie zagląda;):p...mówie Wam- nie patrzcie tam nawet, nie warto:D;) Quote
Recommended Posts