Murka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bambo czuje się super, jakby nigdy nie chorował :lol: Nie ma też już biegunki :multi: Chcieliśmy dzisiaj spotkać go z kotem, ale gdzieś sobie nasze kocurzysko polazło przed południem i jeszcze go nie ma :mad: jak zawsze gdy jest potrzebny :mad: Jak wróci to będziemy działać. Quote
malawaszka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 hahaha koty mają to do siebie, że nigdy ich nie ma jak są potrzebne :lol: albo jak podsłuchają, że mają jechać do weterynarza :lol: Quote
rita60 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No mały super,ze wszystko juz w porzadku:loveu:troche nas nastraszyłes:cool3: Quote
Energy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cudownie:multi::multi::multi: Myślę, że jednak Bambo złapał zwykłą infekcję, zbyt szybko jak na nawet bardzo łagodną postać nosówki mu przeszło:lol: Ale okoliczności spowodowały, że spanikowałam, przepraszam Kasiu, że Cię tak telefonami męczyłam:oops:ale miło się z Tobą rozmawia:lol: Kociak przewidujący jest i może dlatego zniknął:evil_lol: Quote
agada Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha koty mają to do siebie, że nigdy ich nie ma jak są potrzebne :lol: albo jak podsłuchają, że mają jechać do weterynarza :lol: Tak jak byś mówiła o mojej kocicy :diabloti:, już od dwu tygodni z nią jadę do weta, ostatnio już była odłowiona..., TZ otworzył balkon i tyle ją widziałam...:evil_lol: Quote
Murka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No przylazł w końcu ten nasz wędrownik :multi: Bambo jest zdecydowanie niejedzący kotów. Powąchał tylko ostrożnie i na tym się skończyło jego zainteresowanie kotem. Ciekawiło go za to wszystko inne w domu :evil_lol: Quote
Energy Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dzięki Kasiu:lol: Czyli Bambo to psiak przyjacielski do wszystkich:loveu:i ciekawski:evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Super wiesci!!! Czy zainteresowany domek wypelnil jakas nakiete? Chcialabym rzucic okiem, albo mozecie napisac cos o domku? Nie bylo mnie ostatnio i sie pogubilam nieco. Quote
Equus Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Super wieści - Bambo zdrowieje :) Czy dobrze zrozumiałam, że Bambo ma już zapewniony dom tylko czekamy aż się znajdzie transport do Krakowa? Quote
drmonka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Witam Panie :) Jestem mam nadzieję nową właścicielka Bambo. Dopiero teraz przeczytałam cały wątek od początku do końca. Bardzo się cieszę ze Bambo ma się już lepiej. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze, ze to nie nosówka. Ja swojego zdania nie mam w zwyczaju zmieniać i nadal czekam na niego, a raczej czekamy :). no cóż pozostało mi uzbroić się w cierpliwość i czekać dalej. Proszę o info na bieżąco. Monka Quote
jambi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 no jak rany, człowiek wujeżdza na tydzień a tu takie zmiany :) pourlopowo nadrabiam zaległości i gdzie nie zajrzę to wszędzie psiaki jadą do nowych domów! ja nie mówię że to jest źle! NIE! super się czyta takie wieści! :) :) :) drmonka napisał(a):Witam Panie :) Jestem mam nadzieję nową właścicielka Bambo. Witamy :) a co do: drmonka napisał(a):Proszę o info na bieżąco. i vice versa :cool1: Quote
Equus Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Witamy serdecznie! Skoro już po wizycie przedadopcyjnej, która wypadła bardzo pomyślnie, Państwo są zdecydowani i chętni przyjąć psiaka, to na co teraz czekamy? Chodzi o transport? Do Krakowa, ale skąd? Quote
drmonka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dokładnie, wygląda na to że tylko został transport. Ja niestety auta nie mam, nie dorobiłam się jeszcze :), bo pojechałabym sama. Quote
Equus Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A jesteś gotowa pokryć koszty transportu? bo wtedy łatwiej się szuka ;) Quote
furciaczek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Darmonka po pierwsze witam serdecznie na forum :) Pirania (Lidka) bardzo prosi o tel, chcialaby z Toba porozmawiac chwilke 502040293 , ona odcieta od neta teraz. Quote
drmonka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dzwonię do Lidki ale jest poza zasięgiem, no chyba tak wątek na transportowym , ja się średnio znam na tym wszystkim także liczę na pomoc. Quote
Energy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Drmonka witaj serdecznie na dogo:lol: Bambo jest w hotelu w Janowie Lubelskim, dość daleko, dlatego troszkę może potrwać zanim znajdziemy transport. Quote
drmonka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dobrze, to nic, ja poczekam. Rozmawiałam już dzisiaj z Lidką, mamy mniej więcej wszystko ustalone. W takim razie czekam na jakieś info i Bambo :) Quote
Energy Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Equus napisał(a):no to szukamy, założyć wątek na transportowym? Tak, bardzo Cię o to proszę:lol: Quote
Recommended Posts