Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Wiem ,że skarpeta utrzymuje się z datków dogomaniackich, bo sama jestem jednym ze stałych deklarowiczów. Niestety nie ogarniam prowadzenia wątków zarówno na facebooku jak i na dogomianii :( Na szczęście znalazła się dobra duszą , która założyła Marcelkowi wątek, na który Was serdecznie zapraszam:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 28.01.2017 o 20:56, mar.gajko napisał:

Drogie Panie,  bardzo prosze o wsparcie 200 zł dla tego staruszka On-ka, pogryzionego, zastraszonego ze schroniska w Zamościu. Ma szanse opuścić schron. Jeżeli przyznacie nam wsparcie, będzie na początek na badania i przetrzymanie w Gabinecie weterynaryjnym.

W końcu udało się wyciągnąć go ze schroniska. Dziękuję za przyznane wsparcie i posyłam pw do Asikowskiej z kontem skarbnika Owczusia.

Posted

bardzo proszę o wsparcie psiaczka z wianuszka staruszków u kwiaciarenki - Appoloniusza, psiak prawie bez zębów, potrzebuje mokrej karmy, będę wdzięczna za przyznanie zapomogi w kwocie 150 zł

Posted
Dnia ‎2017‎-‎03‎-‎26 o 21:26, asiuniab napisał:

bardzo proszę o wsparcie psiaczka z wianuszka staruszków u kwiaciarenki - Appoloniusza, psiak prawie bez zębów, potrzebuje mokrej karmy, będę wdzięczna za przyznanie zapomogi w kwocie 150 zł

Podrzuć link do wątku

Posted
Dnia 29.03.2017 o 11:24, Kejciu napisał:

podaję link do wątku Kwiaciarenki:

i zdjęcie Appoloniuszka

IMAG2531.jpg

dziękuję, za wstawienie Appoloniusza, i przepraszam, że od razu nie wstawiłam, mam dużo za dużo na głowie i popełniam takie błędy:(

Posted
Dnia ‎2017‎-‎04‎-‎02 o 19:25, asikowska napisał:

ja też jestem za, proszę o wysłanie danych na pw

Bardzo dziękuję w imieniu Kwiaciarenki i Appoloniusza już wysyłam dane na PW

Posted

Kochane, kolejna zmaltretowana stara Owczusia, 5 lat w schronisku, ma ok. 10 lat. W końcu znalazła wolność i jest w hoteliku, robimy porządki ze zdrowiem i sierścią i wszytskim, prosimy o wsparcie 200 zł dla niej

P1270125.JPG

Tu wątek

Posted
Dnia 1.04.2017 o 14:30, Jolanta08 napisał:

Jestem za pomocą dla Appoloniusza we wnioskowanej kwocie 150 zł

Bardzo dziękujemy za przyznaną pomoc dla Appoloniuszka 

Puszeczki są ogrmnym zapasem dla niego - zawiozłam jeszcze przed Świętami

poniżej rozliczenie i zdjęcie sprzed bramy Marzenki :-)

kwiaciarenka.jpg

kwiaciarenka1.jpg

kwiaciarenka2.jpg

marzena.jpg

• Upvote 1
Posted
Dnia 14.04.2017 o 13:15, Jolanta08 napisał:

Jestem za udzieleniem Julci pomocy w kwocie 200 zł

23 godziny temu, Monika z Katowic napisał:

Ja takze jestem za udzieleniem pomocy Julci w kwocie 200 zl.

2 minuty temu, asikowska napisał:

proszę o dane dla Juleczki

Kochane Dizewczyny, bardzo dziękuję. I zerknijcie na watek - ostatnie posty - jak Babcia Julka odżyła - jak korzysta z wolności.

Dane skarbnika już posyłam :)