Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Czyli udało się - to dobrze, ja niestety mimo czyszczenia skrzynki nie mogę nic wyslac - wyskakuje mi komunikat Error iles tam nie daje rady tez podlinkowac watkow - nie mogew  zw. z tym zaprosić na bazarek - makabra po prostu.

Posted

Mój bazarek z którego jest 15% dla Was jest zupełnie pusty. Nikt nie zagląda.

Nie mogę wklejać linków , nie mogę edytować podpisu a baner nie odsyła

na bazarek. Koszmar po prostu. 

Posted

Prosiłam, abyście nie wysyłali na stare konto pieniędzy!!! Oczywiscie bez rezultatu,a ja teraz niestety nie mogę tych pieniędzy przelać, bo zmieniłam numer telefonu komórkowego. Telefonicznie nie da się tego zrobic, a oddziału getin banku w Mielcu nie ma! Zatem 100 zł nie wiem jak odzyskać.

Informuję też, że z miesiącem wrześniem rezygnuję z bycia członkiem Skarpety i w związku z tym moje wpłaty na konto Skarpety ustają!

Posted

Prosiłam, abyście nie wysyłali na stare konto pieniędzy!!! Oczywiscie bez rezultatu,a ja teraz niestety nie mogę tych pieniędzy przelać, bo zmieniłam numer telefonu komórkowego. Telefonicznie nie da się tego zrobic, a oddziału getin banku w Mielcu nie ma! Zatem 100 zł nie wiem jak odzyskać.

Informuję też, że z miesiącem wrześniem rezygnuję z bycia członkiem Skarpety i w związku z tym moje wpłaty na konto Skarpety ustają!

Nie rozstawaj się z nami w złości - przecież tyle dobrego zrobiłaś dla Skarpety im. Talcott. :loveu:

Serdecznie proszę - postaraj się jakoś przelać te pieniądze na nasze nowe skarpetkowe konto.

I najlepiej zamknij już swój stary rachunek (wtedy źle wysłane pieniądze będą wracać do nadawcy).

W sierpniu i na początku września (ja albo asikowska) rozsyłałyśmy nowe konto na pw wszystkim członkom Skarpety.

Może przez częste awarie Dogo nie wszyscy go otrzymali?

Nie wiem, jak to tłumaczyć?  :look3:

Niestety są sygnały, że ciągle ktoś wysyła pieniądze na stare konto Skarpety.

Oprócz agaty51 nie wiem, jak jest z Ukrytym Smokiem...

Posted

Z info w internecie wynika, że w Mielcu jest oddział Getin Banku -  Al. Niepodległości 14. Jest też w Mielcu OpenFinance - ul. Jagiellończyka 13/21 (obok PKO BP), a to ta sama "stajnia" i powinni też przyjmować dokumenty związane z Getin.

A przez stronę internetową www.getinonline też nie możesz zrobić przelewu?

Posted

z osób których nie widzę na przelewach które do mnie przychodzą wysłałam jeszcze raz nr nowego konta do  pikola, arim, ukryty smok, kasiakia

nie mogę wysłać  bo pewnie mają pełne skrzynki :do agat51, Bea100,dexterka (chyba ma już nowe konto ale nie jestem pewna), obieżyświat75 (może jakoś inaczej pisze się tego nicka i nie mogę znaleźć)

Posted

Z info w internecie wynika, że w Mielcu jest oddział Getin Banku -  Al. Niepodległości 14. Jest też w Mielcu OpenFinance - ul. Jagiellończyka 13/21 (obok PKO BP), a to ta sama "stajnia" i powinni też przyjmować dokumenty związane z Getin.

A przez stronę internetową www.getinonline też nie możesz zrobić przelewu?

To ważne info dla agusiazet :loveu:

Posted

Jest oddział banku, który nie zajmuje się kontami zakładanymi przez Internet, ale może wypłacą mi kasę, chociaż nie mam karty, bo jej nie zamawiałam:( Do open finance mogę podejść. Przez Internet nie mogę wpypłacic, jak już pisałam, zmieniłam numer komórki, a tam są kody potwierdzające operację, którego nie otrzymam.

Posted

Widzę, że coś nieprzyjemnie tu się zrobiło.

Mam konto w banku spółdzielczym gdzie przychodzą kody za pomoca sms. Na koncie jest  funkcja -metody autoryzacji. Można tutaj zmienić numer telefonu. Mając konto internetowe wszystko można robić bez chodzenia do banku. Jak coś nie wychodzi to jest infolinia do pomocy.

Chcę prosić o pomoc dla Szarika. Pies jest stary. Ma problemy z chodzeniem. Opłata za hotelik to 370 zł a deklaracji stałych 200 zł.

Trzeba też kupować suplementy na poprawę komfortu życia.  Proszę o pomoc w opłaceniu rentgena bioder i kręgosłupa który kosztował 160 zł.

Wątek Szarika.

http://www.dogomania.com/forum/topic/80340-staruszek-szarik-sypi%C4%85-si%C4%99-deklaracje-brak-og%C5%82osze%C5%84-pomocy/page-167

Posted

też niestety nie mogę wysłać zapchana skrzynka

mam obiezyswiat75 w znajomych na FB, dam jej znać, a w razie czego można zostawiać wiadomość w profilu - że zapchana skrzynka albo że konto Skarpety się zmieniło (oczywiście bez podawania danych ) :]

Posted

Chcę prosić o pomoc dla Szarika. Pies jest stary. Ma problemy z chodzeniem. Opłata za hotelik to 370 zł a deklaracji stałych 200 zł.

Trzeba też kupować suplementy na poprawę komfortu życia.  Proszę o pomoc w opłaceniu rentgena bioder i kręgosłupa który kosztował 160 zł.

Wątek Szarika.

http://www.dogomania.com/forum/topic/80340-staruszek-szarik-sypi%C4%85-si%C4%99-deklaracje-brak-og%C5%82osze%C5%84-pomocy/page-167

Jestem za udzieleniem pomocy Szarikowi w kwocie 120 złotych.

Posted

Bardzo proszę o zagłosowanie w konkursie krakvetu na fundację Nero z Sochaczewa. Do walki o karmę podchodzą już po raz trzeci. Może teraz uda się dzięki Waszej pomocy. Nero nie jest bogatą fundacją a ma wielu podopiecznych którym trzeba napełnić brzuszki.

Po zalogowaniu trzeba napisać jeden post. Może być w dziale powitalnym.Po zagłosowaniu przyjdzie kod weryfikacyjny który należy wpisać. Dopiero wtedy głos bedzie ważny.

Link do głosowania

http://www.krakvet.p...wforum.php?f=18

Posted

bardzo proszę o pomoc dla Karlosa (w kwocie 120 zł), staruszka wyciągniętego ze schronu, który zamiast korzystać z uroków życia bez krat, strasznie się pochorował, to za pewne skutek "leczenia" schroniskowego; straszna bida z Karloska;

poniżej link i zdjęcie tu jeszcze był w formie:

495157cf72287328gen.jpg

http://www.dogomania.com/forum/topic/138380-karlos-psi-staruszek-po-2-operacjach-czeka-na-ratunek-pom%C3%B3%C5%BC/page-29