mariusz pp Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 A to szelki, które nosiła nasza nieżyjąca już sunia, a teraz przypadły w udziale naszemu trzyłapkowi i smycz też od taks :) Quote
Tilia Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Dodaję naszą (wciąż...) tymczasową (i wciąż dzikawą) Truflę w obroży półzaciskowej i szelkach antyucieczkowych. To ta mała czarna po lewej. Jak widać wygodnie i elegancko :) Obroża i szeleczki leżą idealnie i sprawdzają się doskonale. Quote
plinka Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 kiedy można się spodziewać kolejnego bazarku, czy jest coś w planach? :) Quote
Isadora7 Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 ROLKA podopieczna Fundacji SOS dla Jamników w "taksówce" Quote
angineuuka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Żeby był bazarek, to taks musi się pojawić. ;) Quote
angineuuka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Żeby był bazarek, to taks musi się pojawić. ;) Quote
Cockermaniaczka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Taks żyjesz ? :) Obrozki by sie nowe przydaly haha :) Quote
devoner Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 nie wiem jak wy,ale ja się zaczynam poważnie martwić o taks i to wcale nie z powodu obroży,bardzo długo jej nie ma Quote
angineuuka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 nie wiem jak wy,ale ja się zaczynam poważnie martwić o taks i to wcale nie z powodu obroży,bardzo długo jej nie ma tez ostatnio o niej myslalam. Ale widze ze sie ostatnio zalogowala... Quote
devoner Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 tez ostatnio o niej myslalam. Ale widze ze sie ostatnio zalogowala... fakt nie spojrzałam,no to mi ulżyło,bo zaczynałam się martwić Quote
kama210 Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Taks - daj nam znać co u Ciebie i Twoich psiaków ? co się dzieje ? martwimy się --- ma ktoś kontakt bezpośredni z Taks ?? 1 Quote
joteska Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 miałam sie nie odzywać ale się odezwę... chyba czas na refleksje nt zachowań bazarkowiczów i obecnego kształtu forum. Taks przez wiele lat wykonywała ogromną ciężką pracę, która w moim odczuciu nie została ani w pełni doceniona ani uszanowana. Quote
angineuuka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ja tam doceniem i tylko zaluje, ze tak pozno poznalam jej wyroby. :) Quote
FredziaFredzia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nie panikujcie, ostatnio logowała się wczoraj ;) PS, I też doceniam, moje czworonogi chodzą w taksówkach i są to jedne z lepszych wyrobów dla psów Quote
*Monia* Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Forum w obecnym wydaniu nie zachęca do korzystania z niego :/ A co do wyrobów to kupuję taksówki od pierwszych bazarków, mam ich całkiem pokaźną kolekcję (nie tylko obroże i smycze ale też kilka ubranek) i bardzo doceniam :D Quote
malawaszka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 my też kochamy Taksówki nieustająco i wciąż :) oto mój podopieczny Teodor w cudnej Taksówce z eko-skórki :D Quote
vege* Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Ja też kocham taksówki. to najlepsze obroże jakie mam, dosłownie niezniszczalne :) Quote
caha Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 ja też doceniam taks, mam dwa zestawy i są rewelacyjne, do tego polecam każdemu kto pyta i zamówiłabym nawet, gdyby pieniążki miały iść na konto taks (bo praca i materiały kosztują), 1 Quote
kama210 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Udało mi się odzyskać z poprzdniego telefonu kontakty do taks i udało mi się z nią skontaktować . Taks dziekuje za troskę , obecnie jest w miejscu gdzie ma słaby zasięg net , może we wrześniu coś się zmieni . 2 Quote
Recommended Posts