Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Abbi-białasko jak ty dajesz sobie radę na murkowym podworku,przecie ty niskopodwoziówka jesteś-teraz pewnie wyglądasz jak błockowy dalmatyńczyk mini :)

Posted

Dopiero dotarłam na wątek. Sunia prześliczna i faktycznie wygląda jak Gucio :).
Allego ma super piękne, ale ja jednak jako zdjęcie główne, wyświetlające się z miniaturce to bym chyba dała to, gdzie się mizia noskiem z Murką, na obecnym ma takie trochę dziwne oczka, jakby była chora, a tam jest taka słodzizna :)

Posted

MagdaNS napisał(a):

Allego ma super piękne, ale ja jednak jako zdjęcie główne, wyświetlające się z miniaturce to bym chyba dała to, gdzie się mizia noskiem z Murką, na obecnym ma takie trochę dziwne oczka, jakby była chora, a tam jest taka słodzizna :)

Problem w tym, że w wersji "miniaturka" na tym zdjęciu jej prawie nie widać, jest biała kreska tylko, a chodzi o to żeby przy przeglądaniu listy ogłoszeń było widać o jakiego psa chodzi - jak ktoś wejdzie, to zdjęcie miziane zobaczy.

Posted

Proponuję Abbi komu popadnie :evil_lol:
Nasza hotelowa Karmelka pojawiła się w Metrze, szukuje się dla niej super domek a ludzie zgłaszają się nadal. Od dzwoni do mnie Pan z okolic Warszawy, umówiliśmy się, że wyślę mu na maila zdjęcia Abbi - jest tej samej wielkości i postury.
Ciekawe czy mu się spodoba :roll:

Posted

Abbi się nieźle rozbrykała, bryka jak zajączek nawet z większymi suczkami, przypada, czai się i zaiwania jak szczeniaczek, prowokuje do brykanek, zaczepia. A ja myślałam, że to taka klusia nakanapowa tylko, której się nie chce bawić z innymi psami :cool3: