karolciasz28 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 To ja zrobię trochę ogłoszonek, tylko nie teraz bo mnie jakieś choróbsko bierze..:shake: Quote
Tola Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Sliczna:loveu: Mam oplacone allegro - chyba podeslę wątek Abbi; zdjęcia juz są to mozna robic:lol: Quote
sonia71 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 przytulaki,miziaki i buuuuuzaiaki dla Abbi-przemiana boska ,kochana białaska Quote
Tola Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='karolciasz28']Dodałam Abbi na razie na cafeanimal.:p Dziękujemy:loveu: Quote
sonia71 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Abbi-białasko jak ty dajesz sobie radę na murkowym podworku,przecie ty niskopodwoziówka jesteś-teraz pewnie wyglądasz jak błockowy dalmatyńczyk mini :) Quote
Selenga Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zamówione allegro dla Abbi, full wyróżnione oczywiście http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1046548759 Quote
MagdaNS Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dopiero dotarłam na wątek. Sunia prześliczna i faktycznie wygląda jak Gucio :). Allego ma super piękne, ale ja jednak jako zdjęcie główne, wyświetlające się z miniaturce to bym chyba dała to, gdzie się mizia noskiem z Murką, na obecnym ma takie trochę dziwne oczka, jakby była chora, a tam jest taka słodzizna :) Quote
Selenga Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 MagdaNS napisał(a): Allego ma super piękne, ale ja jednak jako zdjęcie główne, wyświetlające się z miniaturce to bym chyba dała to, gdzie się mizia noskiem z Murką, na obecnym ma takie trochę dziwne oczka, jakby była chora, a tam jest taka słodzizna :) Problem w tym, że w wersji "miniaturka" na tym zdjęciu jej prawie nie widać, jest biała kreska tylko, a chodzi o to żeby przy przeglądaniu listy ogłoszeń było widać o jakiego psa chodzi - jak ktoś wejdzie, to zdjęcie miziane zobaczy. Quote
agusiazet Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ciotki i wujkowie Tarnobrzeg potrzebuje pomocy w ratowaniu z powodzi podkarpackich zwierząt: http://www.dogomania.pl/threads/186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC Quote
IVV Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 sorry Abbcia ,ale Torun szuka domkow tymczasowych do ewakuacji psow ze schroniska!!! jesli macie znajomych prosze rozsylajcie watek v http://www.dogomania.pl/threads/185986-TORU%C5%83-przygotowania-do-ewakuacji-schroniska-miejskiego-POTRZEBA-OK.-70-TYMCZAS%C3%93W Quote
Murka Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Proponuję Abbi komu popadnie :evil_lol: Nasza hotelowa Karmelka pojawiła się w Metrze, szukuje się dla niej super domek a ludzie zgłaszają się nadal. Od dzwoni do mnie Pan z okolic Warszawy, umówiliśmy się, że wyślę mu na maila zdjęcia Abbi - jest tej samej wielkości i postury. Ciekawe czy mu się spodoba :roll: Quote
sonia71 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Abusia to nic jeżeli ten domek wybierze jakiego powodziaka ,one mają pierwszeństwo- słoneczko jeszcze będzie dla ciebie rodzinka -buziaki Quote
Murka Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Abbi się nieźle rozbrykała, bryka jak zajączek nawet z większymi suczkami, przypada, czai się i zaiwania jak szczeniaczek, prowokuje do brykanek, zaczepia. A ja myślałam, że to taka klusia nakanapowa tylko, której się nie chce bawić z innymi psami :cool3: Quote
Recommended Posts