Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

IVV napisał(a):
trzymam kciuki Murka...

Ja tez trzymam kciuki.
Zaraz przeleję tę druga kwote od IVV dla Abbci.
Wszystkim oglaszjącym bardzo dziekuję:loveu:
Murka - jak mozesz wrzuc wszystkie ogloszenia na 1 stronę.

Posted

cześć Abcia-jak zdrowko,najlepiej niech nic sie nie zmienia ,trzeba odciążyć Murkę a jak bedziesz zdrowa i radosna to nie bedzie musiała pisać a ten czas poświeci chorym bidulkom-mizianki.(a w myślach -do dooomku).

Posted

Abbi jest w metrze, od 7.00 rano telefony się urywają :shake: dzwonią ludzie z całej Polski, na razie żadnych konkretów. Są nawet żarty (jak to zawsze gdy pojawi się ogłoszenie w metrze) typu: czy Abbi jest w domu i mogę ją prosić do telefonu? Albo dzwoniła pani z Łodzi i mówię, że jak komuś zależy to pomagamy w transporcie, a ona, że aż tak to jej nie zależy :roll:
Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi konkretny.

Posted

OOO! to jeszcze i jaja będą na dokładkę :evil_lol:, IVV co Ty taka skłonna do rozmnażania? :cool3:, wiesz, ze my tu wszystkie przeciwne :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

czerda napisał(a):
florentynka też jest z \krakowa

Napisałam, na wątku 4 psów które ma u siebie na tymczasie z powodzi, zobaczymy, ale ona chyba nie da rady.. 8 psów w domu!:evil_lol: I to 2 mogą się zjeść.:diabloti:

Posted

agada napisał(a):
OOO! to jeszcze i jaja będą na dokładkę :evil_lol:, IVV co Ty taka skłonna do rozmnażania? :cool3:, wiesz, ze my tu wszystkie przeciwne :eviltong::evil_lol::evil_lol:

tak musze uwazac bo mnie wysterylizujecie:evil_lol: