ewelinka_m Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ojej cudna sunia się z niej zrobiła..taka trochę labkowa z wyglądu jak mocno przymknę oczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaaga może uda się jej cyknąć coś nowego? :razz: Quote
Jaaga Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ewelinko, muszę sprobowac, ale ona jest tak żywiołowa, że jeśli zdjęcie nie jest rozmazane, to z profilu. Wszystkim przydałyby się nowe zdjęcia. Chociaz Merlinowi zrobiłam nowe do Allegro, a i tak nie ma dalej odzewu. Quote
ewelinka_m Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Jaaga']Ewelinko, muszę sprobowac, ale ona jest tak żywiołowa, że jeśli zdjęcie nie jest rozmazane, to z profilu. Wszystkim przydałyby się nowe zdjęcia. Chociaz Merlinowi zrobiłam nowe do Allegro, a i tak nie ma dalej odzewu.[/QUOTE] a może ktoś mógłby ją przytrzymać? :roll: widziałam wcześniej, że tu gdzieś padła propozycja obfocenia zwierzyńca u Ciebie..może warto w takim razie skorzystać z takiej pomocy? zaraz poszukam tego posta.. Quote
ewelinka_m Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='leonarda']Jaaga - masz rację. To wstyd dla nas, stąd, że jesteś właściwie sama z psami. Ja wprawdzie raczej schron w Katowicach, ale co to w sumie za różnica... Finansowo na razie nic już nie mogę ze względu na psy, które mam "pod opieką". Ale cokolwiek innego - co trzeba? Ogłoszenia? To, jak Zapka napisała, dobrze wiedzieć, gdzie już będą, żeby się podzielić. Inne rzeczy - daj znać, co najbardziej. Spróbuję napisać fajny, krótki tekst dla Lulki (chyba, że już jest jakiś), mogę podjechać i porobić Twoim tymczasom ładne fotki i je powrzucać tu, na internet - znaczy - na wątek i do ogłoszeń. Może da się im zrobić firmówki (jak się zgodzi fundacja, a jak nie, to bez logo) i porozwieszamy razem z tymi katowickimi (Zapka wie, o czym mówię). Czy jest jakiś wątek Twoich psów? Czy tylko Lulki i Albinki? To też się pomyśli.. Najgorsze, że domy dla psów są - sama mam kilka próśb. O młode, zdrowe szczeniaki mocno w typie popularnej, modnej rasy. Jakby te inne były jakimś koszmarem, a tamte złoto przynosiły w zębach.:nerwy: Czasem to mnie strasznie dobija, a czasem wkurza. Najlepiej załóż sobie pseudohodowlę zamiast ratować bidy, to nie będzie problemów z chętnymi:angryy: Sorry, ale mnie to ostatnio złości, miałam parę takich telefonów, że... W każdym razie - jutro wyjeżdżam, ale w środku przyszłego tygodnia melduję się do pomocy. Co myślisz o tych fotkach? Chyba, że sama wiesz, że potrzebne co innego, niż proponowałam. To pisz:)[/QUOTE] o tutaj leonarda oferowała swoją pomoc w tej kwestii :lol: Quote
Jaaga Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ewelinko, obcego to ona tylko obszczeka. Teraz stała sie głównym stróżem. Poradzę sobie, tylko na wszystko brakuje mi czasu. Quote
Jaaga Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Kolejny miesiąc Lulka otrzymała od jkp pieniądze na utrzymanie - 130 zl. Pieknie dziekuję. Quote
Cleo2008 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 rozgladam sie dopiero po forum, jak znalezc zdjecia Lulki? Quote
Jaaga Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Witaj, fotki sa na pierwszej stronie. Quote
Jaaga Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Lulka pojechała do swojego domu. W kwestii rozliczenia, karmę jaka kupiłam dla niej do końca miesiąca przeznaczę dla innej tymczasowiczki - Łatki, której nikt nie pomaga, a 15 zł pozostałe z konta Lulki na staruszka Oskara. Quote
leonarda Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Do swojego - to znaczy, że ktoś ją adoptował????:) Quote
Jaaga Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tak. Zrobiłam jej serię ogłoszeń i jeszcze o nią dzwonią. Quote
leonarda Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 :happy1:No, po prostu... świetnie:Cool!::Cool!: Quote
agata51 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cudna wiadomość! Rozumiem, że nie wysyłać już wrześniowej deklaracji? Quote
Jaaga Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nie, chyba że chciałabyś wspomóc staruszka Oskara z mojego podpisu ;):eviltong:. Quote
zapka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ciekawe jak tam Luleczka w domku swoim nowym... Bardzo się cieszę, że wreszcie znalazła swoje miejsce Quote
zapka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Można już zmienić tytuł, a może nie zapeszać jeszcze. Quote
Jaaga Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Justyna chyba tu nie wchodzi. Po tych ogłoszeniach, które jej zrobiłam zainteresowanie było ogromne. Nawet dziś jeszcze jedna osoba dzwoniła. Tylko nie wiem czemu, skoro zdjęcia nawet były te, co wczesniej. Quote
Jaaga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Prawie wszyscy byli konkretni, ale akurat na nią. Podobnego psa nie mam, a innych nie chcieli. Jedynie wczorajszej Pani dałam tel Erki, bo może byc inna suka i jeszcze może ją sama odebrać z Kielc, bo jedzie. Tylko z tego, co wiem i tak do Erki jeszcze nie odezwała się. Quote
Recommended Posts