haniabor Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kolejna zmiana: Arniś od paru dni zaczyna domagać się pieszczot. Nawet teraz włazi na klawiaturę i mówi "głaszcz mnie"! Quote
jostel5 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zaglądam do was z przyjemnością wielką,bo czytać o takich zmianach jest och...i ach... :) Pisz ,Hanuś,o Arnisiu,pisz! Niech więcej nas tu zagląda i razem będziemy się zachwycać postępami boksiutka...:) Może są jakieś nowe zdjątka Niunia ,że tak nieśmiało zapytam....?;) Zaraz wrzucę Was na stronę schronu.:) Quote
haniabor Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Arniś nie znosi mrozu i śniegu. Krótki spacer i pies ciągnie do domu. Arniś robi sobie obecnie tylko króciutkie wypady na podwórko, (w głębszy śnieg w ogóle nie wchodzi) i z impetem wpada z powrotem do domu. Dostaje poślizgu na mokrych łapach i zatrzymuje się dopiero po przejechaniu kilku metrów. Jak jest trochę cieplej i nie wieje, to owszem- pobiega i pobawi się. Jak faceci odśnieżają, to też im potowarzyszy (byle nie za długo). Ponieważ Jostel prosiła o zdjęcia, oto kilka. Wracam do domu: Jak ja się tu znalazłem? Do domu Biegiem do domu Quote
haniabor Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A przecież wiadomo, co Arnisie lubią najbardziej: Quote
jostel5 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://i52.tinypic.com/16ktftl.jpg http://i55.tinypic.com/311vt05.jpg Przecudne i chuuulerrra-oryginalne!:) Tak całują tylko boksie!:) Quote
haniabor Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Owszem- robią to dokładnie, powoli i metodycznie- nie można poganiać!:lol: Quote
Kapsel Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Moja Jenny, żeby mogła to by nie wyszła na dwór, Kapsel i owszem, ale tylko wtedy kiedy ktoś obok jest. Arnis przepięknie całuje, echhhh :D:D:D Quote
elmira Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Jejuniu, jaki on śliczny:) Czy dla Was też powiedzenie "pies ci mordę;) lizał"nie ma wydźwięku pejoratywnego? :) Quote
haniabor Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='elmira']Jejuniu, jaki on śliczny:) Czy dla Was też powiedzenie "pies ci mordę;) lizał"nie ma wydźwięku pejoratywnego? :)[/QUOTE] Liże tylko tym, kogo bardzo lubi. Jest to więc wyjątkowe wyróżnienie i każdy (no może przesadzam) chciałby dostąpić tego zaszczytu:lol:. Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Haniu, nie sadzisz, ze przydałaby mu się teraz jakaś koleżanka? Smutno mu samemu :smile::roll: Arniś, nie obrazi się ze na jego kumpla zareklamuję cudowne pierniki prosto z Czech [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom"]http://www.dogomania.pl/threads/1978...h-SOS-Bokserom[/URL]! Quote
haniabor Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kapsel']Haniu, nie sadzisz, ze przydałaby mu się teraz jakaś koleżanka? Smutno mu samemu :smile::roll: [/QUOTE] Ja wiem, że to nieuniknione, ale TZ jeszcze o tym nie wie;) Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='haniabor']Ja wiem, że to nieuniknione, ale TZ jeszcze o tym nie wie;)[/QUOTE] To sie dowie jak juz będzie i wtedy powiesz, co miałam zrobić? wyrzucić? przybłąkała się biedna, to niech już zostanie, miejsca mamy dosyć :):):) Quote
haniabor Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kapsel']To sie dowie jak juz będzie i wtedy powiesz, co miałam zrobić? wyrzucić? przybłąkała się biedna, to niech już zostanie, miejsca mamy dosyć :):):)[/QUOTE] Muszę popracować nad nim. Zresztą, jak zaczynam coś mówić, to na dodatek uruchamiają się dzieci z pomysłami na następne psy Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='haniabor']Muszę popracować nad nim. Zresztą, jak zaczynam coś mówić, to na dodatek uruchamiają się dzieci z pomysłami na następne psy[/QUOTE] Haniu, nie ma to jak dwa boksery... wspomnisz moje słowa, jak już będziesz miała :):):) Quote
Agnezia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 No tak zawsze lepiej mieć dwie ręce do pary powyrywane ze stawów niż tylko jedną :) Ale te całusy wynagrodzą wszystko :) Quote
haniabor Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Agnezia']No tak zawsze lepiej mieć dwie ręce do pary powyrywane ze stawów niż tylko jedną :) Ale te całusy wynagrodzą wszystko :)[/QUOTE] O stawach nie pomyślałam. Łoj!:cool3: Quote
haniabor Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 No i zaczęły się petardy i huki. Arniś reaguje strachem- trzęsie się jak galareta, nie daje się uspokoić. Potem przez wiele godzin leży i powarkuje, szczeka na każdy odgłos, jest rozdygotany. Aż boję się pomyśleć co będzie za kilka dni Quote
elmira Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Oj u nas tez panika i bieganie. Może zapytaj weterynarza, czy Arniś może dostać jakiś środek na uspokojenie. Prześpi spokojnie Sylwestra i nie będzie się męczył. Ja dla swoich tez kupię, bo przez ich panikę cierpi też Fifek, bo czuje poddenerwowanie innych psiaków. Quote
haniabor Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dzisiaj Arniś po długim spacerze wrócił tak brudny, że tylko kawałek grzbietu nie był ubłocony. Nie chciał wejść do wanny i udawał, że błoto ma w uszach- kompletna głuchota. No to mnie olśniło- brodzik. Ale brodzika pies nie znał i wcale nie zamierzał polubić. Wykąpaliśmy się oboje, nawet cała łazienka się wykąpała i tylko o jedną kabinę prysznicową mniej.... Quote
jostel5 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ZDEMOLOWAŁ????Na "szkodniki" go! Ale numer!:evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego?p=16072123#top Quote
haniabor Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Oj tam- zaraz zdemolował. Słaba jakaś taka była....., plastikowa czy cóś.... Quote
jostel5 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Psiuchy są jednak mocne! :lol:Rozśmieszyłaś mnie strasznie,ale fakt niezaprzeczalny,że to pierwsza demolka Arnisia-chłopak po prostu NATYCHMIAST musiał wyjść spod prysznica!:eviltong:Wszystko jeszcze przed Tobą!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ja też zaglądam do Arnisia i wygląda rewelacyjnie:loveu: Quote
haniabor Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Arniś jest u nas prawie rok. Cud, miód, psi ideał. Nie ma wad (może ciągnięcie na smyczy lub bąki jak gazy bojowe). A dziś wreszcie miał wizytę. A jeśli ktoś nie pamięta jka Arniś wygląda, to proszę kilka zdjęć: Quote
Recommended Posts