Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam opis:
Jestem małą, grubiutką, zapomnianą psinką. Zapomnianą przez ludzi i cały świat. Czekam na Ciebie cierpliwie znosząc cierpienie schroniskowe. Chcę żyć, bawić się , wesoło skakać, chodzić na spacer, przytulić się , dotknąć wilgotnym nochlem Twojego czoła. Kochać cię chcę najprościej, najuczciwiej, najlojalniej.
Popatrz na mnie.

Posted

zombie napisał(a):
Ja mam opis:
Jestem małą, grubiutką, zapomnianą psinką. Zapomnianą przez ludzi i cały świat. Czekam na Ciebie cierpliwie znosząc cierpienie schroniskowe. Chcę żyć, bawić się , wesoło skakać, chodzić na spacer, przytulić się , dotknąć wilgotnym nochlem Twojego czoła. Kochać cię chcę najprościej, najuczciwiej, najlojalniej.
Popatrz na mnie.

Można jeszcze dodać: Mam 9 lat, a od 4 mieszkam w betonowym boksie.. w schronisku dla bezdomnych zwierzat.. Proszę podaruj mi dom..

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Nie ma Kasi na allegro. Może ją wstawisz? Byłabym wdzięczna, ja nie mam tam konta..

Kochana Cioteczka Green zaoferowała pomoc...teraz wystarczy pełne dane :) ....grubaska czeka..........

Dorotko......wiedziałam, że pomożesz :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ja już w końcu nie wiem....dogadałaś się Agnieszka z GreenEvil w sprawie allegro? :crazyeye: Czy GreenEvil dostała wszystkie dane, historię maleńkiej i ewentualnie fotkę (pewnie wzięła ze stronY):crazyeye: GreenEvil jest bardzo kochaną ciocteczką i napewno wystawi allegro skoro się zadeklarowała....tylko zabiegana mocno jest....trzeba wszystko ładnie przygotować....ta maleńka musi mieć szansę na dom...jest słodka :)