zombie Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nie chce mi się wierzyć, że ta mała nikomu nie wpadnie w oko. Przecież tak się ładnie całym ciałkiem i duszkiem naprasza....:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ona jest już taka zrezygnowana, że mało kiedy wychodzi z budy i raczej nie pokazuje się ludziom... :placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kasiu..czy ty masz jeszcze jakąś szansę na szczęście ? :placz: Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 :oops: na allegro dziewczynka jest?....nie krzyczcie na mnie jak jest bo ja nie daję rady już czytać całych wątków od początku :oops: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Nie ma Kasi na allegro. Może ją wstawisz? Byłabym wdzięczna, ja nie mam tam konta.. Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ja też nie mam konta na allegro, ale zaraz coś zorganizujemy.....moment :) Quote
GreenEvil Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ja mam konto na allegro, ino potrzebuje zdjecia i jakiegos lzawego opisu, bo pisac nie umiem, oraz danych kontaktowych. Moge wystawic Pozdrawiam GreenEvil Quote
zombie Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ja mam opis: Jestem małą, grubiutką, zapomnianą psinką. Zapomnianą przez ludzi i cały świat. Czekam na Ciebie cierpliwie znosząc cierpienie schroniskowe. Chcę żyć, bawić się , wesoło skakać, chodzić na spacer, przytulić się , dotknąć wilgotnym nochlem Twojego czoła. Kochać cię chcę najprościej, najuczciwiej, najlojalniej. Popatrz na mnie. Quote
Korenia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 zombie napisał(a):Ja mam opis: Jestem małą, grubiutką, zapomnianą psinką. Zapomnianą przez ludzi i cały świat. Czekam na Ciebie cierpliwie znosząc cierpienie schroniskowe. Chcę żyć, bawić się , wesoło skakać, chodzić na spacer, przytulić się , dotknąć wilgotnym nochlem Twojego czoła. Kochać cię chcę najprościej, najuczciwiej, najlojalniej. Popatrz na mnie. Można jeszcze dodać: Mam 9 lat, a od 4 mieszkam w betonowym boksie.. w schronisku dla bezdomnych zwierzat.. Proszę podaruj mi dom.. Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Nie ma Kasi na allegro. Może ją wstawisz? Byłabym wdzięczna, ja nie mam tam konta.. Kochana Cioteczka Green zaoferowała pomoc...teraz wystarczy pełne dane :) ....grubaska czeka.......... Dorotko......wiedziałam, że pomożesz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zombie Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Podnoszę maleńką kluseczkę... I oby nie uciekła sprawa allegro. Quote
GreenEvil Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 _kontakt_ mnie szkurdesz jest jeszcze potrzebny. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 kontakt: [email protected] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Nie wiem, jak to zrobię Kasieńko, ale na pewno nie pozwolę Ci umrzeć w Schronisku.. :placz: Pomocy.. ratujcie to małe serduszko :-( Quote
Aga_Mazury Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ja już w końcu nie wiem....dogadałaś się Agnieszka z GreenEvil w sprawie allegro? :crazyeye: Czy GreenEvil dostała wszystkie dane, historię maleńkiej i ewentualnie fotkę (pewnie wzięła ze stronY):crazyeye: GreenEvil jest bardzo kochaną ciocteczką i napewno wystawi allegro skoro się zadeklarowała....tylko zabiegana mocno jest....trzeba wszystko ładnie przygotować....ta maleńka musi mieć szansę na dom...jest słodka :) Quote
GreenEvil Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ciotka Green melduje sie na Dogo ;) Juz wystawiam, dajcie mi 15 minut Pozdrawiam GreenEvil Quote
GreenEvil Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=100199742 (nie pytajcie sie mnie dlaczego taki link misie zrobil) Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 moto....?...hmmmmmm.........no dobra...już nic nie mówię GreenEvil:loveu: Quote
GreenEvil Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Aga_Mazury napisał(a):moto....?...hmmmmmm.........no dobra...już nic nie mówię Grunt, ze dziala i jest wbrew pozorom w dobrym miejscu :evil_lol: Pozdrawiam GreenEvil Quote
zombie Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 No , mała, teraz to juz tylko bedzie lepiej!!!;) Quote
Aga_Mazury Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 a może by tak do przodu trochę się przesunęła hęęęę?;) Quote
Recommended Posts