Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Ewa mówi, że Klusia jest bardzo fajna. :loveu: Zresztą bardzo możliwe, że pani Ewa zarejestruje się na dogo, więc były by wieści z pierwszej ręki.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Pani Ewa mówi, że Klusia jest bardzo fajna. :loveu: Zresztą bardzo możliwe, że pani Ewa zarejestruje się na dogo, więc były by wieści z pierwszej ręki.

Miło by było :) Super, że już Kasia w swoim stałym domku.. :) :loveu:

Posted

No na razie udało mi się uruchomić grata:angryy:
Kasię odstawiłam (oczywiście zaspałam:oops: ) i jakoś mi się zrobiło strasznie smutniasto, jak zobaczyłam za szybą odjeżdżającego auta jej sterczące uszy...:-( Nie myślałam, że się do małej tak przywiążę... ciocia też będzie tęsknić... Chociaż to przecież super, że Kasia ma nowy dom i panią- mam nadzieję już na zawsze!:p

Posted

Kar0la napisał(a):

byłoby poprostu cudnieeeeee :loveu:

Posted

Z pewną taką...nieśmiałością :razz: weszłam na wątek Kasiuni, bo ostatnio jak juz się na cos bardzo cieszę, to okazuje sie klapa. A tutaj takie dobre wieści. Dziewczyny kochane, jesteście wielkie.
Nasza Klusieńka - Kasieńka już nie jest niczyja, ma swój dom i swoja Panią, której bardzo dziękujemy za wszystko i życzymy duzo radości z posiadania takiej sunieczki.
Usuwam sunię z netu i - dużo szczęścia Klusiu na nowej drodze życia!:multi: :multi: :multi:

Posted

Wyobraźcie sobie, że gdyby nie ten guz to Kasia dalej tkwiłaby w schronisku nie wiadomo ile... gdyby nie dogomania i wszystkie kochane cioteczki Kasi by już nie było.. Ja ze stwojego miejsca dziękuje Ulvhedinn i jej cioci :* Makulce-za wyciągnięcie Kasiuli, MagYi, Bei1, Pani Marzenie z hoteliku, dr Rakowi, Adze z Mazur, Supergodze, Kar0li, Agnieszce (Visennie), Pixi, GreenEvil, Zombie, Czarodziejce czy o kimś zapomniałam ? Ogólnie wszystkim, którzy podnosili wątek, którym los Kasi - Klusi nie był obojętny!
Patrząc na STARE zdjęcie dostrzegłam guza..

Posted

Pomyślałam sobie, że miejsce po Klusi się zwolniło ;)
Nie, nie chcę tam od razu pakować nowej Klusi, ale jest taka panna:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27265
Możliwe, że Szmaja zabierze ją na tymczas do Wrocławia. Możliwe, że dom znajdzie się szybko.
Ale możliwe też, że nie :(
I dlatego pytam cicho, czy byłyby szanse trzymania miejsca po Kasi jako 'zabezpieczenia' na wypadek, gdyby dom u Szmai nie wypalił? (Bierze też bokserkę w ciąży i są obawy, że panny się nie polubią)

Posted

Hej!
Kaśka... na poczatku ciut zdezorientowana, ale odrazu po wejsciu do mojego domu, musiala sie okreslic, co do tego kto tu jest... I 'oznaczyla' teren tzn. chodnik w przedpokoju.. ;) (Żeby tylko moje psy nie poszy w Jej slady, bo @@ )
Kaśka... żywioł! Bardzo spodobało się Jej sąsiedztwo szczurow, ktore wiozlam :P Diablica sciagala z nich (z klatki) nakrycie, lapala przez kratki futerko zabkami ;) Robila takie podchody, ze ho ho ;)
Podroz zniosla bardzo dobrze, zabezpieczona dojechala calo i zdrowo :D Tylko po wjechaniu juz w teren śląski zaczeła szczekać :D ...chyba poszula, ze to jej nowy dom.
Dojechalysmy z poslizgiem, Pani Ewa przyjechala z mezem przywozac ze soba zestaw obróżek ;) .....ale co tam Kaśka... czaiła się na szczury :P
Panie zaprzyjaznily sie, Katarzyna wskoczyla do autka i na koniec pomachaly do mnie obie... i wiecie co? Łezka w oko normalnie......
Z tego miejsca pragne podziekowac Pani Ewie, ze uratowanie skory 2 białych szczurasków.. Brak kontaktu z rybka spowodowal to, ze rozminelysmy sie na stacji. Rece mi opadły.. ale nowi Panstwo Kluski wzieli na przechowanie szczurzynki i mam nadzieje, ze juz sa odebrane przez rybke.

Zdjecia moje drogie cioteczki są robione komorka, bo kamere w posmiechu zapomnialam... dlatego jakos daje wiele do zyczenia. Ale sa! ;)

Posted

czekająć na Panią Ewę... Kasia kożystając z okazji 'zagadywala' 2 białasy z klatki.. szlo Jej calkiem niezle.

..nerwowo wyglądając swojej nowej cudownej Pani..

czyżbym wyczuła zbliżające się SZCZEŚCIE??? ...

ieee....to moze ja jeszcze pojde pogmerac przy szczurkach? ;) ...'no chodzcie chodzcie ... poganiamy sie..."

..przycupne w cieniu z widokiem na Katowice.. mój nowy dom :))

kluseczka na posterunku z widokiem na szczurki i parking...gdyby czasami juz...

hurraaaa... zobaczcie to moj nowy samochod! mam sie czym pochwalic ;) TAKIEJ PANI to ze swieczka szukac..

A to takie komentarzyk odemnie: DZIEWCZYNY chyba SIE SOBIE SPODOBALY ;)

pozdrawiaaaaaaaaam
Mag

Posted

Nowa Pani Misi dzwoniła do mojej cioci:cool3: Psica bardzo jej się spodobała, podobno olała koty -tylko starannie zwiedzała nowy domek. Kurczaka z ryżem wcięła aż miło:evil_lol: Ujęła swoim wdziękiem męża Pani... Swoją drogą Pani robi bardzo sympatyczne i rzeczowe wrażenie!!!
Tylko jakoś u nas pusto:roll:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ulv..możemy zaraz na tą pustkę coś poradzić.....mówisz i masz :evil_lol:

W to nie wątpię...:diabloti: ale to nie będzie Misia:-( ona jest taka, że trudno jej nie kochać...

Posted

Kasia-Klusia miała opłacany pobyt w domu tymczasowym?
Pytam, bo podrzucałam tu Renatkę... kilka postów wzwyż...
Ona ma takie małe szanse w schronie... na cokolwiek :(

Posted

Świetne zdjęcia. Wcale nie taka zła jakość, a Kasia wyszła pięknie. Strasznie się cieszę, że wszystko się układa i obie "kobitki" są zadowolone :multi: