makulka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Posiała, posiała moze coś wyrosnie:mad: Nie mam w domu ,przekopałam cały.Naprawde dziwna sprawa z tą książeczką,bo stare dokumenty kluski mam ... Z ręką na sercu mówie iz nie wiem co sie z nią stało.Nie bijcie :oops: Quote
MagYa^^ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Rozmawialam z Pania Ewa, zdzwaniamy sie po 18-nastej i ustalamy szczegoly odbioru Kasi :) Mam tylko nadzieje, ze godzina ok. 8 rano bedzie odpowiednia :| Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja pani Ewie wcześniej mówiłam, że to by było około 8. Powinno nie być problemu. Quote
ice_t Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Super że Pani Ewa bierze Klusie. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!! Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ups...zapomniałam że Ulv ....komp padł :comp26: Quote
makulka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Mam nadzieje ze to bedzie jej ostatni domek,biedna pewnie przyzwyczaiła sie do cioci Ulv i jutrzejsza przeprowadzka bedzie dla niej przezyciem. Niech Ci sie szczesci klusko :multi: :multi: z nową panią. Quote
MagYa^^ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ..jutro ulv.. taskac sie bedzie z Kasia na smyczasie oraz z klatką szczurkow.. umowilysmy sie w okolicy Hali Ludowej - Stadionu Olimp. Quote
Aga_Mazury Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nie da rady żeby ktoś obfotografował...podróz Klusi?...i poznanie z nową Pańcią? :) Quote
MagYa^^ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Aga_Mazury napisał(a):nie da rady żeby ktoś obfotografował...podróz Klusi?...i poznanie z nową Pańcią? :) Wezmę kamerę :) :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ..tylko co z tymi szczurkami? @@ rybko odezwij sie, cioteczka ulv ma przywiezc szczurki ale co dalej? Quote
Magea Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jejku jak ja się ciesz że wszystko się tak ułożyło. Szczęśliwej podróży :) Quote
Kar0la Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Cieszę się, że wszystko dogadane. Trzymam kciuki, żeby wszystko odbyło się zgodnie z planem i żeby Klusia była szczęśliwa w nowym domku. Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 też na to liczę :)...nasza Klusia Kochana :) ULV...płakałaś? Quote
Kar0la Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Jak poszło? Jak Klusia zniosła podróż? Spodobała się jej pani Ewa? Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 zlota rybka napisał(a):Klusia jest juz w domku u p.Ewy:multi: no tak to się nie robi....:mad: poprosimy tu opowieść na kilka stron a nie :eviltong: Quote
Kar0la Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Chyba zaraz zadzwonię do pani Ewy, bo mnie skręca. Ulv nie ma neta, MagYa w podróży, Złota Rybka nic więcej nie pisze....:shake: Quote
zlota rybka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nic wiecej niewiem tylko tyle ze jest juz u p. Ewy jak do mnie przyjedzie bo ma przywiezc mi szczurki to napisze wiecej:) Quote
pixie Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Dzwon, dzwon, mnie tez skreca z ciekawosci czy jest szansana jakies fotki? czy mozesz o to zapytac Pania Ewe? Quote
Aga_Mazury Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 choleraaaaaaaaaaaa no...toż to nasza KLuska my musimy wiedzieć bo popadamy przy komputerach :mdleje: bez wiadomości i fotek Quote
Kar0la Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Zadzwoniłam. Klusia OK. Podróż zniosła dobrze. Zjadła i zwiedza dom. :loveu:Koty trochę się jej boją, a ona koty olewa. Foty będą później. Quote
shantara Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No to świetnie, że wszystko dobrze przebiegło :multi: Mam nadzieję, że i Kasia i p. Ewa są zadowolone ;) Czekam na fotki ( pewnie jak wszyscy ). Quote
Recommended Posts