Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No już rozmawiałam z Ulv.
Myślę, że wszystko powinno być OK. Ulv będzie się jeszcze kontaktować z panią telefonicznie, ale chyba mozna już kombinować transport. pani by chiała jak najszybciej mieć Klusię już u siebie.

Posted

Myślę, że tak. Pani to bardzo sensowna i fajna kobieta, tylko, że u niej kiepsko ze sprawami komputerowymi;), pomaga jej syn. Jak nie potrafi odpowiedzieć na maila to dzwoni.:lol:

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

z kim ja bede korespondowac ???

:comp26::comp26::comp26::comp26::comp26:

ale oberka na czesc Klusi zatancze...
i cioteczki ulv i ...agi v. ....bez niej Klusi by juz nie bylo

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Posted

A to wiadomość :crazyeye: Aż trudno mi było uwierzyć, że na dobry wątek trafiłam... Cisza.... cisza i nagle BACH!
Strasznie się cieszę :loveu: :loveu: :loveu:

Teraz tylko transport potrzebny!!!

Posted

Rany.. nie wierzę, po prostu nie wierzę w to :placz: :placz:

Kaśka przeszła tak długą i żmudną drogę.. wyrwano jej 4 lata z życiorysu, przepełniono je goryczą i bólem.Potem chciano zabic.Az wreszcie, jako starsza, doswiadczona Pani, poczula trawe pod lapkami.. a ja ze zdumieniem stwierdzilam, ze jej male, gorace serduszko nadal bije..

niech zabije teraz dla tej nowej, wspanialej osoby, ktora zechciala ja pokochac i dac prawdziwy dom.

Bez Was kochani Dogomaniacy, po Kasi zostaloby dzis tylko wspomnienie.. podarowaliscie jej drugie zycie...

Nie powiem juz nic, bo zadne slowa nie sa w stanie wyrazic mojego wzruszenia...

powodzenia malutki grubasku..:placz: :multi:

Posted

Jest możliwy transport w przyszłą środę. MagYa jedzie tą trasą, tylko czy Ulv mogłaby dostarczyć Klusię, gdzieś na peryferie miasta? No i czy nowa Pani mogłaby ja odebrać z Katowic?
Ulv czy Ty byś mogła?
Ja juz pisze do nowej Pani. A jesli by Pani nie mogła przyjechac do katowic to czy ktoś mógłby podrzucić Małą z Katowic do Siemianowic?

Posted

Mogę dostarczyć Misię w dowolne miejsce we Wrocławiu...:evil_lol:
Opowiem dziś psinie o wszystkim i poważnie pogadam, żeby była supergrzeczna w nowym domku:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No wiec dowiedzcie sie cioteczki, jak z obiorem w Katowicach. Jesli nie ma problemu, to pakuje Klusie do siebie :)
Ulv.. najlepiej by bylo okolice Starachocina, jak sie na Kamieniec Wroclawski wyjezdza.
No ale to wszystko jeszcze do obgadania...

Posted

Pani Ewa mogłaby odebrać Klusię z Katowic, :lol: tylko nie dogadałayśmy się jeszcze co do godziny. MagYa o której byś była w Katowicach?
Czy ewentualnie jeśli Pani Ewa nie mogłaby podjechać o tej godzinie to czy ktoś z Katowic mógłby przetrzymać Klusię parę godzin?:roll:

Posted

Chce wyjechac jaknajszybciej, aby zdazyc przed ewentualna goraczka (afto ni ma klimy :roll: ..) jesli od siebie wyskocze o 6, to w Katowicach bylabym ok 8. Takim miejscem, w kotrym moznaby sie spiknac byloby centrum handlowe (ktore notabene jest przy A4).