GreenEvil Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jezuni, byloby cudnieeeeeeeeee :) Pzdr GreenEvil Quote
ulvhedinn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Super!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: To rozumiem, że teraz szukamy transportu do Katowic??:razz: Quote
makulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :B-fly: Az normalnie musiałam dwa razy przeczytac:lol: :lol: Ale super wiadomosc:loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: Quote
Dabrowka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 WSPAAANIAAALEEE!!!!!! :multi::multi::multi: Kar0la, jesteś wielka :) No to teraz Klusię pakować i robić na bóstwo, a Panią ozłocić :loveu: Quote
ulvhedinn Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cieszę się przeokropnie:lol: :lol: :lol: , ale będę tęsknić (ja już tak mam:-( ) Quote
Kar0la Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No już rozmawiałam z Ulv. Myślę, że wszystko powinno być OK. Ulv będzie się jeszcze kontaktować z panią telefonicznie, ale chyba mozna już kombinować transport. pani by chiała jak najszybciej mieć Klusię już u siebie. Quote
Aga_Mazury Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 KarOla :Rose: :drink1: :modla: czy będziemy mieli kontakt z panią, żeby wiedzieć co u Klusi...ja się już tak do niej przyzwyczaiłam, że....będę potwornie tęsknić.... Quote
Kar0la Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Myślę, że tak. Pani to bardzo sensowna i fajna kobieta, tylko, że u niej kiepsko ze sprawami komputerowymi;), pomaga jej syn. Jak nie potrafi odpowiedzieć na maila to dzwoni.:lol: Quote
Kar0la Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Aga Ty zdaje się będziesz niedługo mieć swoje dwie dwunożne "Klusie", nie będziesz miała czasu tęskinić ;) Quote
Tweety Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Klusinko kochana, duzo szczęścia w nowym domku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
pixie Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: z kim ja bede korespondowac ??? :comp26::comp26::comp26::comp26::comp26: ale oberka na czesc Klusi zatancze... i cioteczki ulv i ...agi v. ....bez niej Klusi by juz nie bylo :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
joannal Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cuuuuuuuuudowne wieści z samego rana :loveu: . Quote
shantara Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A to wiadomość :crazyeye: Aż trudno mi było uwierzyć, że na dobry wątek trafiłam... Cisza.... cisza i nagle BACH! Strasznie się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: Teraz tylko transport potrzebny!!! Quote
Bea1 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Cioteczki czyli ogłoszenie już nieaktualne?:evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Rany.. nie wierzę, po prostu nie wierzę w to :placz: :placz: Kaśka przeszła tak długą i żmudną drogę.. wyrwano jej 4 lata z życiorysu, przepełniono je goryczą i bólem.Potem chciano zabic.Az wreszcie, jako starsza, doswiadczona Pani, poczula trawe pod lapkami.. a ja ze zdumieniem stwierdzilam, ze jej male, gorace serduszko nadal bije.. niech zabije teraz dla tej nowej, wspanialej osoby, ktora zechciala ja pokochac i dac prawdziwy dom. Bez Was kochani Dogomaniacy, po Kasi zostaloby dzis tylko wspomnienie.. podarowaliscie jej drugie zycie... Nie powiem juz nic, bo zadne slowa nie sa w stanie wyrazic mojego wzruszenia... powodzenia malutki grubasku..:placz: :multi: Quote
Kar0la Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Jest możliwy transport w przyszłą środę. MagYa jedzie tą trasą, tylko czy Ulv mogłaby dostarczyć Klusię, gdzieś na peryferie miasta? No i czy nowa Pani mogłaby ja odebrać z Katowic? Ulv czy Ty byś mogła? Ja juz pisze do nowej Pani. A jesli by Pani nie mogła przyjechac do katowic to czy ktoś mógłby podrzucić Małą z Katowic do Siemianowic? Quote
ulvhedinn Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Mogę dostarczyć Misię w dowolne miejsce we Wrocławiu...:evil_lol: Opowiem dziś psinie o wszystkim i poważnie pogadam, żeby była supergrzeczna w nowym domku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
MagYa^^ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No wiec dowiedzcie sie cioteczki, jak z obiorem w Katowicach. Jesli nie ma problemu, to pakuje Klusie do siebie :) Ulv.. najlepiej by bylo okolice Starachocina, jak sie na Kamieniec Wroclawski wyjezdza. No ale to wszystko jeszcze do obgadania... Quote
Kar0la Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Pani Ewa mogłaby odebrać Klusię z Katowic, :lol: tylko nie dogadałayśmy się jeszcze co do godziny. MagYa o której byś była w Katowicach? Czy ewentualnie jeśli Pani Ewa nie mogłaby podjechać o tej godzinie to czy ktoś z Katowic mógłby przetrzymać Klusię parę godzin?:roll: Quote
MagYa^^ Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Chce wyjechac jaknajszybciej, aby zdazyc przed ewentualna goraczka (afto ni ma klimy :roll: ..) jesli od siebie wyskocze o 6, to w Katowicach bylabym ok 8. Takim miejscem, w kotrym moznaby sie spiknac byloby centrum handlowe (ktore notabene jest przy A4). Quote
Recommended Posts