Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku ale news strasznie się cieszę :laola: .. Kasia tyle się wyczekała i jest nareszcie ...:sweetCyb: :laugh2_2: :klacz: :klacz: Nawet te minki nie pokazuja jak się ciesze YEAH !!!

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super że kasia będzie miała nareszcie domek, tak długo na to czekała:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :cunao:

Posted

A jak w Katowicach, czy Pani dotrze tak rano? Czy znajdzie sie ktos, kto zaopiekuje się księżniczka _ Kasieńką w Katowicach. Ja juz sie boje, żeby cos nie pomieszało tej szansy.
Piszcie, trzymam paluchy.

Posted

No cioteczki dogadujcie wszystko ;) sa wakacje, wiec moze juz latwiej bedzie kogos z dogo. namowic na 'odbior' Kasienki. Chcialabym by wszystko bylo 'ugadane' ;) zeby nie bylo nieporozumien i nikt na nikogo za dlugo nie musial czekac. Powodzonka ;)

Posted

zapytalam kogos w katowicach o to przechowanie na pare godzin ew bo o to chodzi, czy tak?
moze sie na watku wypowie...poczekamy
tam sa juz dwa psy wiec moze byc trudno...ale moze

sluchajcie a moze w jakiejs lecznicy w katowicach uda sie ja na przechowanie zostawic na te kilka godzin, tylko trzeba by zaswiadczyc ze psa sie odbierze

moze ta pani do ktorej klusia jedzie ma jakas lecznice zaprzyjazniona i tam zostawic kasie????na te kilka godzin?

Posted

Klusia Ty nawet nie wiesz co Ci tu Ciotki szykują....:evil_lol: pewnie nie spalabyś teraz tak spokojnie....ale Kasieńko to już teraz będzie Twój domek na zawsze....to będzie Twoje miejsce na ziemi na które tak długo czekałaś....a my tu będziemy tęsknić ogromnie....ale szczęsliwi, że masz swoje niebo na ziemi .....

...jeszcze nie mogę uwierzyć....:lol:

Posted

prawdopodobnie szczurki ktore maja do mnie trafic przyjada razem z psiakiem wiec jak co to przez te pare godz bede mogla psiaka przetrzymac tylko skad ta pani ktora go bierze jest zebym pozniej sie mogla z nia dogadac?

Posted

Oj już jestem. Przepraszam, że się wcześniej nie odzywałam, ale mam problemy z własną suką. Jutro zadzwonię do nowej Pani i wypytam dokładnie o której by mogła przyjechać do Katowic. Rano z nią rozmawiałam, ale nie ugodniłysmy godziny spotkania. Pani będzie jechać z Siemianowic Śląskich to blisko Katowic, ktoś ją podrzuci samochodem, tylko nie wiem czy będzie mogła przyjechac o dowolnej godzinie. Jeśli nie to jest prośba, żeby ktoś przetrzymał Klusię do przyjazdu Pani. Złota rybko mogłabyś?

Jutro wszystkiego się dowiem.

Posted

jasne niema sprawy;) jak co to przetrzymam psiaka dopuki jego przyszla pani go nieodbierze a skoro bede odbierac moje szczuraski to dla mnie zaden klopot wziasc tez sunie:p ciesze sie ze psinka po tak dlugim pobycie znalazla domek:multi:

Posted

bardzo prosze o pilny kontakt

propozycja przewiezienia Kasi z Katowic do Siemianowic
jak tylko w Katowicach sie znajdzie

Magya jaki jest do ciebie Tel prosze na pw lub inny kontakt

Posted

BLAGAM
wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!!
tracimy chwile, zyskujemy GODZINY

oczywiscie jest to wpis fakultatywny, lecz JESLI CHCECIE POMAGAC EFEKTYWNIE - wpis z jakimkolwiek nr kontaktowym, a nie oczekiwaniem na tom ze ktos wejdzie na dogo JEST NIEZBEDNY!

w tym watku
NIE PIERWSZY RAZ TRACIMY CZAS!!
KTOS CZEKA!!! i zeby to jedna osoba...

LISTA PROPOZYCJI POMOCY oparta na dotychczasowych wpisach
WPIS WOJEWODZTWAMI !!!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645

Posted

uplywa druga godzina od mojego pytania...
do ulv wyslalam sms....cisza
do Magya nie mam kontaktu
Katowice czekaja...
zaraz zastukam do Karoli, tylko ze ona nie z Wroclawia

Posted

no tak ktos powie przeciez to nie jest pilne...bo to dopiero w srode...powiedzmy, ze nie pilne
a jesli bylaby inna sytuacja...a z tego watku znamy te inne sytuacje, to co?

poswieccie chwile i wpiszcie sie , ci ktorzy jeszcze sie nie wpisali...( zlota rybka sie wpisala, niestety bez kontaktu z przyczyn losowych...zdarza sie)

Posted

moje przeoczenie i za to przeprosiny.. 504824840, z rybka juz umowilysmy sie, ze jak wszystko ustalimy to wymiana kontaktami bedzie. (myslalam, ze ktos wypatrzyl moj nr na Wat. transp :oops: ) Jeszcze raz sorki. Ja na dogo.. ostatnimi czasy jestem caly czas dostepna/dochodzaca, wiec jesli jakies pytania, watpliwosci to PW :)
I bez nerwacji ;) wszystko bedzie OK ;)
Jak mowilam w okolicach 8 rano bede w Katowicach przy centrum handlowym znajdujacym sie przy A4, (MediaMarkt), zas przy samej drodze stacja BP, na ktorej najprawdopodobniej sie zatrzymam i bedziemy sie szukac :)
Jesli rybka sie oferuje przetrzymac Klusie , to mysle, ze to bedzie dobry pomysl.
Pozdrawiam M.

Posted

(myslalam, ze ktos wypatrzyl moj nr na Wat. transp :oops: )

nie domyslilam sie:shake: :shake: :shake: ,
bo w transportowym nie szukalam...
raczej szukalam w watku MAPY DOGO,tymbardziej, ze prosilam a Rybka wczoraj sie wpisala, wiec myslalam ze i Ty rowniez, lub o pw

MAPA POMOCY DOGO ,p[owstaje po to by kontakty i oferowane mozliwosci pomocy byly w jednym miejscu, by nie biegac po postach i za miesiac przypominac sobie, ze ktos kiedys chyba podawal numer...na forum
a PW potrafia byc nieodbierane tez...skrzynki zaladowane...roznie to bywa,

Jesli rybka sie oferuje przetrzymac Klusie , to mysle, ze to bedzie dobry pomysl.

a moze dla Pani Ewy ktora idzie do pracy o 13tej, byloby wygodniej, by jej ktos psa zawiozl?
hmmmm???
zwlaszcza ze Rybka wypytywala, o ktorej pani Ewa przyjedzie i czy zdazy, bo ma gdzies jechac...

W kazdym razie ja dziekuje niniejszym dogomaniakom z Katowic, za chec pomocy, ale zdaje sie, ze juz wszystko zostalo zalatwione i zadecydowane.

Posted

Wiem bedzie bicie :oops: przekopałam cały dom , nie mam tej ksiązeczki,prawdopodobnie dałam panu z hotelu lub została w schronisku ,mysle tak poniewaz mam karte adopcyjną i takie stare dokumenty z dnia przyjęcia KLUSI do schroniska(WYNIKA Z NICH ZE kASIA MA 8LAT)
...a ksiązeczki brak.
Nie było w niej nic oprócz szczepienia na wscieklizne ,choroba nie została tam wpisana .przepraszam ,,szczepienie było robione dzien wczesniej kiedy Kasie odbierałam ze schroniska.
P.S SZCZEPIENIA MIAŁA 8.05.06