Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

V.Wrocław napisał(a):
Bylismze jednego psiaka u siebie to Klusie zostawilaby u siebiey z babatem dzisiaj rano u Klusi jest przekochana,duza przylepa

Ojjjj... to nie jest złośliwość, słowo honoru, ale proszę napisz ten początek jeszcze raz, bo ja nic nie rozumiem... :-o

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Klusia pewnie by pozwoliła więc wklejam Wam cosik ;)

Jeśli komuś bliski jest los Salomonka i psiaków z pogotowia psilos

to : taaadam...:multi:

"...mam zgodę TVN na zabranie psiaków :smile:))
Jutro zabiorę Salomonka, Karmelka i Bogusia. Proszę trzymać kciuki!
Być może znajdą dom.
Serdecznie pozdrawiam,
Janusz Orzechowski"

jutro o 8.30 w TVN Pan Janusz i maleństwa wystąpią w programie "Dzień Dobry TVN"

Bądźmy tam z nimi.....:loveu: choć sercem skoro nas nie chcą w TV ;-)

przecież Salomonek to "dogo...psiak"[/guote]

Karmelek znalazł już dom :)

Kluska bierz przyklad
ślicznoto nasza :loveu:

Posted

Pierwszą fotę da się powiększyć. Nie rozumiem dlaczego nie da się rady. Nie raz sama korzystałamm z serwisu imageshack i jeszcze takiej sytuacji nie miałam. Trzeba poprosić autora postu żeby to zedytował.
Szkoda że nie ma ujęć z bliższej odelgłości .. no ale trudno..;)

Posted

Bosheeeeeeeeee...........Kaśka co z Tobą????........czy jest dziś ogłoszenie w GW i jak się prezenyuje?...ULv telefony rozumiem, że się urywają...szkoda tylko, że plakatami nikt oprócz makulki się nie zajął (a może się mylę.....oj chciałabym).....

Posted

Czy ktoś mógłby mi wydrukować trocę plakatów?? Na razie telefon milczy...:-( Za to Kasia była w niedzielę znowu na dłuugim spacerku za miastem!! I nawet pływała w jeziorku w Leśnicy- sama z siebie!!! Teraz się ślicznie błyszczy:evil_lol: bo jeszcze jest wyszczotkowana jak należy...

Posted

Ulv...dobrze wiedziec, że Kaśka jest szczęsliwa...należy jej się to...po tylu latach w schronisku.....dlatego choleraaaaaa jasna...kasy starczy już dosłaownie na moment a potem co???????
słuchajcie tytuł też trzeba by zmienić i dodać miasto .....
...nikt we Wrocławiu nie ma kolorowej drukarki, żeby podrukować plakaty????....
halooooooooo......popatrzcie daliśmy jej nadzieję.....już dawno byłaby za TM .....ona żyje i jest szczęśliwa...postarjmy się aby to szczęscie było już zapewnione na stałe.....

Posted

koniec roku szkolnego....
aga v. moze wlaczy sie w pomoc z tymi plakatami...

agnieszko na twoje wezwanie ratowalismy Klusie, teraz odpowiedz na nasze....

bea1 obiecala w przyszlym tygodniu pomoc z kasia w GW bo spadl jej ten jamnik na glowe ten pogryziony...

aga jesli komorki nie ma, to sa tradycyjne sposoby komunikacji, chocby umowcie sie raz i ustalcie co gdzie i kiedy...
co bedzie gdy pieniadze sie skoncza?

Posted

Ulv moge Ci przekazac pieniądze na wydruk plakatów mi sie cos psuje drukarka -drukuje wszystkie literki dwukrotnie , nie wygląda to czytelnie -dzis udało mi sie wydrukowac 20 i to na tyle....
Albo powiedzcie gdzie najtaniej mozna zrobic wydruk to ewentualnie zrobie hurtowo.

Posted

Słuchajcie kto ma konto na allegro ?Tak pomyslałam ze mam kilka rzeczy z ubran nowych które mogłabym przeznaczyc na sprzedaz moze kaska jakas wpadnie dodatkowo na opłaty Kasi.

Posted

Aukcja to bardzo dobry pomysł. Ja już dawno miałam poszukać rzeczy, które można by w ten sposób sprzedać z zyskiem dla zwierzaków... Problem w tym, że ja całkowicie nie znam się na aukcjach i allegro... :oops:
A tak na marginesie... Jak się daje takie ogłoszenie do GW?

Posted

3 dni byłam poza netem, ale zaglądałam - nie mogłam pisac aktywniej, jeszcze troche a wylot z roboty, bo tyły totalne.
Gdzies wczesniej ktos pisał że wstawia Klusie na allegro, albo snie, więc ja ja wstawiłam we wszelkie znane mi inne portale. Jak nie - to juz sie robi.

Posted

supergoga............dzięki :Rose: ...tak miała być wystawiona na allegro, ale Green coś tam z płatnościami nie gra z allegro i wyjaśnia a my za bardzo czekać nie możemy....:)

a do kogo ten mail i telefon podany?...

Posted

Może to brzmi dziwnie, ale nie wiem. Miałam takie podane namiary, jak wstawiałam na inne portale, a teraz nie dałam rady przeglądać wszystkie posty żeby znaleźć.
Więc jeśli ktoś może, niech napisze, czyje to namiary i czy aktualne - jeśli nie - zmienie, tylko jakie podać.