Dabrowka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 V.Wrocław napisał(a):Bylismze jednego psiaka u siebie to Klusie zostawilaby u siebiey z babatem dzisiaj rano u Klusi jest przekochana,duza przylepa Ojjjj... to nie jest złośliwość, słowo honoru, ale proszę napisz ten początek jeszcze raz, bo ja nic nie rozumiem... :-o Quote
V.Wrocław Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 :evil_lol: Juz poprawilam,ale checa,rzeczywiscie cos sie poprzestawialo,sama z siebie sie smialam jak przeczytalam Quote
Dabrowka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Noo, teraz lepiej :cool3: Czy naprawdę nikt nie zna żadnej starszej pani... albo starszego pana, który pokochałby Klusię???? Quote
Aga_Mazury Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Aga_Mazury']Klusia pewnie by pozwoliła więc wklejam Wam cosik ;) Jeśli komuś bliski jest los Salomonka i psiaków z pogotowia psilos to : taaadam...:multi: "...mam zgodę TVN na zabranie psiaków :smile:)) Jutro zabiorę Salomonka, Karmelka i Bogusia. Proszę trzymać kciuki! Być może znajdą dom. Serdecznie pozdrawiam, Janusz Orzechowski" jutro o 8.30 w TVN Pan Janusz i maleństwa wystąpią w programie "Dzień Dobry TVN" Bądźmy tam z nimi.....:loveu: choć sercem skoro nas nie chcą w TV ;-) przecież Salomonek to "dogo...psiak"[/guote] __________________ Karmelek znalazł już dom :) Kluska bierz przyklad ślicznoto nasza :loveu: Quote
makulka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 :multi: :multi: :multi: Dla Karmelka wszystkiego najlepszego w nowym domku. Quote
Aga_Mazury Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 czemu te fotki takie małe :crazyeye: ...Ciotka już stara i przyślepawa ;) Quote
shantara Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Kasia śliczna jak zawsze :loveu: Szkoda tylko, że nie da się zdjęć powiększyć... Quote
Magea Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Pierwszą fotę da się powiększyć. Nie rozumiem dlaczego nie da się rady. Nie raz sama korzystałamm z serwisu imageshack i jeszcze takiej sytuacji nie miałam. Trzeba poprosić autora postu żeby to zedytował. Szkoda że nie ma ujęć z bliższej odelgłości .. no ale trudno..;) Quote
makulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Kasia spadła tak daleko,dzis jade na wies i tam wywiesze kilka plakatów,choc wiadomo jak to z wioskami bywa...:mad: Quote
Aga_Mazury Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Bosheeeeeeeeee...........Kaśka co z Tobą????........czy jest dziś ogłoszenie w GW i jak się prezenyuje?...ULv telefony rozumiem, że się urywają...szkoda tylko, że plakatami nikt oprócz makulki się nie zajął (a może się mylę.....oj chciałabym)..... Quote
ulvhedinn Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Czy ktoś mógłby mi wydrukować trocę plakatów?? Na razie telefon milczy...:-( Za to Kasia była w niedzielę znowu na dłuugim spacerku za miastem!! I nawet pływała w jeziorku w Leśnicy- sama z siebie!!! Teraz się ślicznie błyszczy:evil_lol: bo jeszcze jest wyszczotkowana jak należy... Quote
Aga_Mazury Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ulv...dobrze wiedziec, że Kaśka jest szczęsliwa...należy jej się to...po tylu latach w schronisku.....dlatego choleraaaaaa jasna...kasy starczy już dosłaownie na moment a potem co??????? słuchajcie tytuł też trzeba by zmienić i dodać miasto ..... ...nikt we Wrocławiu nie ma kolorowej drukarki, żeby podrukować plakaty????.... halooooooooo......popatrzcie daliśmy jej nadzieję.....już dawno byłaby za TM .....ona żyje i jest szczęśliwa...postarjmy się aby to szczęscie było już zapewnione na stałe..... Quote
pixie Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 koniec roku szkolnego.... aga v. moze wlaczy sie w pomoc z tymi plakatami... agnieszko na twoje wezwanie ratowalismy Klusie, teraz odpowiedz na nasze.... bea1 obiecala w przyszlym tygodniu pomoc z kasia w GW bo spadl jej ten jamnik na glowe ten pogryziony... aga jesli komorki nie ma, to sa tradycyjne sposoby komunikacji, chocby umowcie sie raz i ustalcie co gdzie i kiedy... co bedzie gdy pieniadze sie skoncza? Quote
makulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ulv moge Ci przekazac pieniądze na wydruk plakatów mi sie cos psuje drukarka -drukuje wszystkie literki dwukrotnie , nie wygląda to czytelnie -dzis udało mi sie wydrukowac 20 i to na tyle.... Albo powiedzcie gdzie najtaniej mozna zrobic wydruk to ewentualnie zrobie hurtowo. Quote
makulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Słuchajcie kto ma konto na allegro ?Tak pomyslałam ze mam kilka rzeczy z ubran nowych które mogłabym przeznaczyc na sprzedaz moze kaska jakas wpadnie dodatkowo na opłaty Kasi. Quote
ulvhedinn Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Makulka- kochana jesteś... W ogóle może by zrobić aukcję z cegiełkami na hotelik Kasi... Dla małej kochanej przylepki:loveu: Quote
shantara Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Aukcja to bardzo dobry pomysł. Ja już dawno miałam poszukać rzeczy, które można by w ten sposób sprzedać z zyskiem dla zwierzaków... Problem w tym, że ja całkowicie nie znam się na aukcjach i allegro... :oops: A tak na marginesie... Jak się daje takie ogłoszenie do GW? Quote
Aga_Mazury Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 a czy w ogóle Kluska jest na allegro????....chyba nie bo jakiś czas temu prosiiłam supergoga, ale nie podała linku to pewnie nie ma...:( moze już supergoga do nas nie zagląda :( Quote
makulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Halo halo kto ma konto na allegro ,zgłaszac sie trzeba Kasie wystawic .... Quote
supergoga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 3 dni byłam poza netem, ale zaglądałam - nie mogłam pisac aktywniej, jeszcze troche a wylot z roboty, bo tyły totalne. Gdzies wczesniej ktos pisał że wstawia Klusie na allegro, albo snie, więc ja ja wstawiłam we wszelkie znane mi inne portale. Jak nie - to juz sie robi. Quote
supergoga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 http://www.allegro.pl/item111683057_klusia_nie_mloda_ale_tak_bardzo_chce_zyc_w_dom.html Juz jest. Trzymamy nadal paluchy. W sobote przeleje kase na sunie - na Fundusz. Quote
Aga_Mazury Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 supergoga............dzięki :Rose: ...tak miała być wystawiona na allegro, ale Green coś tam z płatnościami nie gra z allegro i wyjaśnia a my za bardzo czekać nie możemy....:) a do kogo ten mail i telefon podany?... Quote
supergoga Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Może to brzmi dziwnie, ale nie wiem. Miałam takie podane namiary, jak wstawiałam na inne portale, a teraz nie dałam rady przeglądać wszystkie posty żeby znaleźć. Więc jeśli ktoś może, niech napisze, czyje to namiary i czy aktualne - jeśli nie - zmienie, tylko jakie podać. Quote
Recommended Posts