malagos Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga, cudowna kobieto! wszystkiego naj, naj za to, że uratowałaś tę sunię. Dobro wróci do Ciebie podwójnie :loveu: Wesołych Świat! Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 :oops: malagos .....jestem jej aniołem stróżem....nie dam jej skrzywdzić...:) Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Wszystkim Wesołych, pełnych miłości, mokrych psich nosów i merdających ogonów Świąt. Jestem bardzo wdzięczna psiakowi Szejkowi dzięki któremu znalazłam to forum i WAS ....najwspanialszych "psich maniaków"!!! JESTEŚCIE WIELCY I KOCHANI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
shantara Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga, ja też na dogo trafiłam przez Szejka ;) Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Shantara połączył nas przecudny psiak, który jest w moim sercu choć nigdy osobiście go nie widziałam .....nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak dogomania ;) Szejk ma wielkie zasługi jak widać ...dzielny i przystojny nasz bohater :) Quote
GreenEvil Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Gadau- gadau, na wspominki sie Wam zebralo :P Gadaj Aga lepiej jak Perelka nasza malutka. Zglosil sie ktos? Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Green...wczoraj jedna pani napisała maila, że na allegro przeczytała, wzruszyła się i być może jest zainteresowana, ale nawet nie wiem skąd ta pani jest, tak naprawdę to nic nie wiem ....a malusia coraz bardziej dochodzi do siebie ( z sikaniem też :mad: niestety w domku...narazie jej nie karcę, żeby się nie przestraszyła i znowu nie trzymała 2 dni....jakoś się przemęczę)...a i bąki zaczęła niezłe puszczać...chyba zaczyna czuć się jak u siebie :evil_lol: ....w radiu dzisiaj też pan o niej mówił....i zapraszał do przygarnięcia Skarba....(Dabrowka wielkie dziękujemy:loveu: :loveu: ) Quote
GreenEvil Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 No to sie pani dopytaj, skad poco gdzie, dlaczego ??? A perelke wymiziaj, i sie nie martw, pomalutku sie nauczy i sikania na dworze. Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 GreenEvil napisał(a):No to sie pani dopytaj, skad poco gdzie, dlaczego ??? A perelke wymiziaj, i sie nie martw, pomalutku sie nauczy i sikania na dworze. Pozdrawiam GreenEvil to też uczniłam i czekam na informację o ile wzruszenie już nie minęło :) Perełkę wymiziam i wycałuję :loveu: Quote
GreenEvil Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga_Mazury napisał(a): Perełkę wymiziam i wycałuję :loveu: NO!!! a sprobuj zapomniec !!! :mad::mad: Pozdrawiam GreenEvil Quote
Dabrowka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga_Mazury napisał(a): w radiu dzisiaj też pan o niej mówił....i zapraszał do przygarnięcia Skarba....(Dabrowka wielkie dziękujemy:loveu: :loveu: ) Nie ma za co, niestety :-( Chciałabym, żeby dało to jakikolwiek efekt, ale nie dało. Fakt - trzeba było dać szansę i chociaż spróbować... Co do hoteliku i Twoich obiekcji dotyczących pieniędzy z Funduszu, powstanie którego sama zainicjowałaś... jeżeli będzie konieczność oddania suni do hoteliku, dołożę się trochę. Quote
Bunia1 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bardzo się cieszę, że sunia jest bezpieczna. Życzę Wam wszystkim samych wspaniałych chwil w towarzystwie wiernych czworonoznych ( i tych dwunożnych też) przyjaciół. Sunię przez święta będę podnosić by nie spadała za nisko i szybko znalazła domek. Quote
shirrrapeira Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 A mnie na dogo przywwiala historia Kubusia, psa pobitego z poderznietym gardlem. Aga jestes wielka Zycze Wam wesolych, cieplych i rodzinnych swiat Wielkiej Nocy spedzonych w gronie rodzinnym z psami u boku. Zycze aby dom dla Perelki znalazl sie jak najszybciej. A Tobie Ago zycze glownie spokoju, radosci,odpoczynku i wszystkiego co najlepsze bys miala sile walczyc z ta cala podloscia tego swiata. Quote
oczko Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Perełko nie daj się, na pierwszą skacz. A dla Wszytkich najserdeczniejsze zyczenia wszystkiego dobrego na święta, rodzinnej atmosfery, usmiechu na twarzy, smakołyków na stole, ślicznej pogody i smacznego jajka!:loveu: :p Quote
shantara Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ja przed Szejkiem też nie słyszałam o dogomanii. Ale jak widać Szejkuś ma już zasługi i dla innych psów - fundusz tego dowodem :) Cieszę się, że ktoś zainteresował się Perełką. To dobry znak. Nawet jesli ( tfu, tfu - wypluć te słowa ) z tą panią nic nie wyjdzie to jest znak, że ogłoszenia działają i docierają do ludzi ;) Aga wymiziaj Perełkę też ode mnie. Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 WESOŁYCH.... WSZYSTKIM TYM CO WIELKIE SERCA MAJĄ A TU SAMI TACY ŻYCZĄC NAM Z CAŁEGO SERCA ABY DOGOMANIA PRZESTAŁA ISTNIEĆ ALE TYLKO DLATEGO, ŻE NIE BĘDZIE JUŻ POTRZEBNA BO WSZYSTKIE PSIAKI, KOTY, KONIE I INNE STWORZENIA BĘDĄ MIAŁY SWOJE DOMY, SWOICH LUDZI, SWOJE SZCZĘŚCIE BO WSZYSTKIE NA TO ZASŁUGUJĄ NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE.... Perełkę dzisiaj zamiziam jak od każdej Ciotki ją wytarmoszę...będzie w siódmym niebie :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Tylko łza się w oku kręci i serce boli, że tyle maleńkich i większych okruszków zostało na Święta bez swojego domu :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: Quote
shantara Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 To prawda, że się chce płakać :-( :-( :-( Ale dzięki Tobie Aga jeden ma na Święta domek :), zamiast marznąć pod lasem . A tak na marginesie to ja strasznie nieudana jestem chyba, ale jakoś nie mogę się połapać jak dodać banerek w podpisie :( Quote
Goswiek Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Podbijam Wątek Ślicznej Suczki i dzielnej Agi. Właśnie się zarejestrowałam, do Dogomanii przyciągnął mnie także wątek Szejka z allegro. Aga, wszystkiego najlepszego, zdrówka. Cały czas myślę o adopcji pieska, ale zawsze ktoś mig wybijał z głowy, rodzice, teraz narzeczony (już niedługo mąż), ale w głębi serca zawsze byłam taką Dogomaniaczką. Mieliśmy kiedyś pieska, jamnika, ale gdy odszedł, rodzice nie chcieli już mieć :shake: Jestem z Warszawy, służę narazie jakimiś drobnymi wpłatami. Nadejdzie czas, że i ja zaopiekuję się jakimś Kochaniem...Teraz nie mam jeszcze warunków. WESOLYCH ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT ZYCZE WSZYSTKIM! :multi: Świeżo-upieczona Dogomaniaczka Quote
iwonamaj Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Goswiek, witamy na Dogo! Skoro myślisz o piesku, to tylko kwestia czasu, na pewno spotkasz takiego, któremu nie będziesz w stanie sie oprzeć :-) Quote
Goswiek Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dzięki, jestem pewna, że tak będzie :) Dobrej nocy, już tutaj siedzę kilka godzin, jest jakaś magia w tym forum. Pozdrawiam, Gosia I hopaj na górę Słodka Sunio!:lol: Quote
shantara Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Ja też witam Goswiek - kolejną osóbkę sprowadzoną tu przez Szejka :) Jak już wpadłaś to iwonamaj ma rację - piesek jest tylko kwestią czasu ( już ja coś o tym wiem :) ), a Ci którzy wybijają to z głowy nie będą mieli wyboru ;) A sunia pewnie z Agą gdzieś bawi na święta. Ale do góry niech hopa :lol: Quote
shantara Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Wszyscy świętują i nikt nie pamięta o Perełce? Mam nadzieję, że ona się teraz u Agi na kolankach wyleguje...:cool3: Quote
Recommended Posts