Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim Wesołych, pełnych miłości, mokrych psich nosów i merdających ogonów Świąt. Jestem bardzo wdzięczna psiakowi Szejkowi dzięki któremu znalazłam to forum i WAS ....najwspanialszych "psich maniaków"!!! JESTEŚCIE WIELCY I KOCHANI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Shantara połączył nas przecudny psiak, który jest w moim sercu choć nigdy osobiście go nie widziałam .....nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak dogomania ;) Szejk ma wielkie zasługi jak widać ...dzielny i przystojny nasz bohater :)

Posted

Green...wczoraj jedna pani napisała maila, że na allegro przeczytała, wzruszyła się i być może jest zainteresowana, ale nawet nie wiem skąd ta pani jest, tak naprawdę to nic nie wiem ....a malusia coraz bardziej dochodzi do siebie ( z sikaniem też :mad: niestety w domku...narazie jej nie karcę, żeby się nie przestraszyła i znowu nie trzymała 2 dni....jakoś się przemęczę)...a i bąki zaczęła niezłe puszczać...chyba zaczyna czuć się jak u siebie :evil_lol: ....w radiu dzisiaj też pan o niej mówił....i zapraszał do przygarnięcia Skarba....(Dabrowka wielkie dziękujemy:loveu: :loveu: )

Posted

GreenEvil napisał(a):
No to sie pani dopytaj, skad poco gdzie, dlaczego ???
A perelke wymiziaj, i sie nie martw, pomalutku sie nauczy i sikania na dworze.

Pozdrawiam
GreenEvil

to też uczniłam i czekam na informację o ile wzruszenie już nie minęło :) Perełkę wymiziam i wycałuję :loveu:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
w radiu dzisiaj też pan o niej mówił....i zapraszał do przygarnięcia Skarba....(Dabrowka wielkie dziękujemy:loveu: :loveu: )

Nie ma za co, niestety :-(
Chciałabym, żeby dało to jakikolwiek efekt, ale nie dało. Fakt - trzeba było dać szansę i chociaż spróbować...

Co do hoteliku i Twoich obiekcji dotyczących pieniędzy z Funduszu, powstanie którego sama zainicjowałaś... jeżeli będzie konieczność oddania suni do hoteliku, dołożę się trochę.

Posted

Bardzo się cieszę, że sunia jest bezpieczna. Życzę Wam wszystkim samych wspaniałych chwil w towarzystwie wiernych czworonoznych ( i tych dwunożnych też) przyjaciół. Sunię przez święta będę podnosić by nie spadała za nisko i szybko znalazła domek.

Posted

A mnie na dogo przywwiala historia Kubusia, psa pobitego z poderznietym gardlem. Aga jestes wielka
Zycze Wam wesolych, cieplych i rodzinnych swiat Wielkiej Nocy spedzonych w gronie rodzinnym z psami u boku. Zycze aby dom dla Perelki znalazl sie jak najszybciej. A Tobie Ago zycze glownie spokoju, radosci,odpoczynku i wszystkiego co najlepsze bys miala sile walczyc z ta cala podloscia tego swiata.

Posted

Perełko nie daj się, na pierwszą skacz.

A dla Wszytkich najserdeczniejsze zyczenia wszystkiego dobrego na święta, rodzinnej atmosfery, usmiechu na twarzy, smakołyków na stole, ślicznej pogody i smacznego jajka!:loveu: :p

Posted

Ja przed Szejkiem też nie słyszałam o dogomanii. Ale jak widać Szejkuś ma już zasługi i dla innych psów - fundusz tego dowodem :)
Cieszę się, że ktoś zainteresował się Perełką. To dobry znak. Nawet jesli ( tfu, tfu - wypluć te słowa ) z tą panią nic nie wyjdzie to jest znak, że ogłoszenia działają i docierają do ludzi ;)
Aga wymiziaj Perełkę też ode mnie.

Posted

WESOŁYCH.... WSZYSTKIM TYM CO WIELKIE SERCA MAJĄ A TU SAMI TACY
ŻYCZĄC NAM Z CAŁEGO SERCA ABY DOGOMANIA PRZESTAŁA ISTNIEĆ ALE TYLKO DLATEGO, ŻE NIE BĘDZIE JUŻ POTRZEBNA BO WSZYSTKIE PSIAKI, KOTY, KONIE I INNE STWORZENIA BĘDĄ MIAŁY SWOJE DOMY, SWOICH LUDZI, SWOJE SZCZĘŚCIE BO WSZYSTKIE NA TO ZASŁUGUJĄ NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE....

Perełkę dzisiaj zamiziam jak od każdej Ciotki ją wytarmoszę...będzie w siódmym niebie :loveu:

Posted

To prawda, że się chce płakać :-( :-( :-(
Ale dzięki Tobie Aga jeden ma na Święta domek :), zamiast marznąć pod lasem .

A tak na marginesie to ja strasznie nieudana jestem chyba, ale jakoś nie mogę się połapać jak dodać banerek w podpisie :(

Posted

Podbijam Wątek Ślicznej Suczki i dzielnej Agi. Właśnie się zarejestrowałam, do Dogomanii przyciągnął mnie także wątek Szejka z allegro. Aga, wszystkiego najlepszego, zdrówka. Cały czas myślę o adopcji pieska, ale zawsze ktoś mig wybijał z głowy, rodzice, teraz narzeczony (już niedługo mąż), ale w głębi serca zawsze byłam taką Dogomaniaczką. Mieliśmy kiedyś pieska, jamnika, ale gdy odszedł, rodzice nie chcieli już mieć :shake: Jestem z Warszawy, służę narazie jakimiś drobnymi wpłatami. Nadejdzie czas, że i ja zaopiekuję się jakimś Kochaniem...Teraz nie mam jeszcze warunków. WESOLYCH ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT ZYCZE WSZYSTKIM! :multi: Świeżo-upieczona Dogomaniaczka

Posted

Dzięki, jestem pewna, że tak będzie :) Dobrej nocy, już tutaj siedzę kilka godzin, jest jakaś magia w tym forum. Pozdrawiam, Gosia

I hopaj na górę Słodka Sunio!:lol:

Posted

Ja też witam Goswiek - kolejną osóbkę sprowadzoną tu przez Szejka :)
Jak już wpadłaś to iwonamaj ma rację - piesek jest tylko kwestią czasu ( już ja coś o tym wiem :) ), a Ci którzy wybijają to z głowy nie będą mieli wyboru ;) A sunia pewnie z Agą gdzieś bawi na święta. Ale do góry niech hopa :lol: