shantara Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ja myślę, że wszyscy wspólnymi siłami będziemy dbać, żeby nie spadła ;) Do schroniska absolutnie malutka trafić nie powinna. Quote
lewkonia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga i Perełka - trzymajcie się! Domek tymczasowy dla Perełki:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Ivory Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Podbijam ostatni raz przed świętami,:shake: jeżeli kiedykolwiek będę mieć kompa i net w domku to tylko i wyłącznie ze wzg na DGM. PEREŁKA SZUKAJ DOMKU Z OGROMNYMI POKŁADAMI MIŁOŚCI_ ZASŁUGUJESZ NA TO! Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Nie oddam jej do hoteliku na Święta bo nie i już :shake: Sorki, że chwilkę nie pisałam, ale.....musiałam podjąć ważną decyzję. Jedzie ze mną i koniec...serce by mi pękło, siedzieć przy stole i sobie zajadać a maleńka sama gdzieś w hotelu...co to za święta by były, przepłakane całe a kto chce patrzeć na płaczącą kobietę w ciąży ;) jakoś wszyscy się muszą przemęczyć :eviltong: Ja i tak będę myśleć o tych wszystkich bidach co się im przed świętami nie udało "ludzia" znaleźć...:-( ....Ciotki Kochane ......DZIĘKUJEMY,ŻE JESTEŚCIE Z NAMI :):loveu: Quote
Tweety Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Chylę czoła i padam na kolana przed Tobą, droga imienniczko moja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
shantara Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga gratuluję decyzji i siły ducha. Psinka ma prawdziwe szczęście, że ją znalazłaś. Trzymajcie się obie. Po świętach musi się znaleźć domek !!! Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Nie zawstydzajcie mnie :oops: :oops: :oops: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: KOCHANA AGA KOCHANA :lol::lol::lol: DOMEK POTRZEBNY DLA SUCZKI DOMEK ZARAZ PO śWIęTACH HALOOOOOOOOOOO Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 ...a po Swiętach we wtorek lub środę na szczepienie, Frontline i o sterylce trzeba pomyśleć dla Perłusi :) Quote
lewkonia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Mimo kłopotów te święta będą dla Ciebie radosne!!! Domek tymczasowy dla Perełki z lasu!!!:modla: :modla: :modla: Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 lewkonia a Ty jutro po Skarba swojego jedziesz? :) Quote
GreenEvil Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :loveu::loveu::loveu: Aga jestes kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
shirrrapeira Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Bardzo sie ciesze, ze psiaczek znalazl taka cudowna kobiete. Aga jestes wielka. Trzymam kciuki za dobry, kochany dom dla suni Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Bardzo bardzo mnie zawstydzacie wszyscy :oops: :oops: :oops: wszystkie jesteście równie wspaniałe albo i dużo więcej :lol: Quote
majap Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aga jestes niemozliwa :) Blizniaki maja super Mame! Dziewczynke podbijam, o domek pytam intensywnie, ale nic :( W razie gdyby trzeba bylo ja gdzies dowiezc to moge pomoc - oferuje samochod i czas (oczywiscie do uzgodnienia). Tylko domku sie znajdz, prosze. Quote
shantara Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Nie ma się czego wstydzić. Przeciwnie dumnym można być. Bliźniaki na pewno będą z takiej mamy dumne :) A o domku dla Perełki nadal cisza... :shake: Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dziewczyny ...no ja myślę, że bliźniaki dumne będą z mamuśki ;) mam nadzieję, że kiedyś podzielą mojego "psiego fisia" ;) Mała napewno nie jest nauczona czystości bo posikuje na dywan ;) na dworzu nie ma ochoty tyłka wystawiać;) niestety z moją jamniczką nie przypadły sobie do gustu...jej mam nadzieję, że może troszkę zbastują na święta :) jak mój owczarek szczeka to ona też się boi i szczerzy na niego te swoje bielusie ząbki, ciekawska strasznie tylko jeszcze się boi, telewizor ją poprostu ekscytuje i człowiek to dla niej Bóg....jak dla tych wszystkich bidul które dostały po tyłku od ludzi a mimo wszystko tak bardzo pragną naszego towarzystwa....cudne stworzenia ....jak ich nie kochać ....ja jak myślę ile ta mała wycierpiała i jak w tym lesie czekała na tego ......(!###!#!) :mad: ...to płaczę.... Quote
shantara Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Jak sobie pomyślę jak ta sunia musiała kochać tego #### który ją wyrzucił to mnie wściekłość na tego "człowieka" bierze. Aga, moja jamniczka też ma problem z akceptacją suczek. Tylko psy - chłopczyków toleruje... Quote
Aga_Mazury Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Gdyby to tylko moja jamniczka, ale i znajdusia nie bardzo jest spolegliwa wobec moich psów....ale moze to strach.... WESOŁYCH ŚWIĄT :) Quote
shantara Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Małe zwierzaczki jak się boją to często reagują agresją. Perełka pewnie czuje się niepewnie... Również życzę Wesołych Świąt ( a dla Perełki tuzin pieszczot ode mnie ). Quote
Recommended Posts