GreenEvil Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=17946&id_kat=12 Jakies jeszcze pomysly??? Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Green :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Wszystkim którzy mnie wspierają choć cieplym słowem wielkie DZiękuję :loveu: :loveu: :loveu: bez Was chyba bym się załamała psinka śpi..bała się zasnąć..może myślała, że to sen i nie chciała się obudzić nagle znowu w lesie :( potrzebuje się przytulić do czlowieka, obserwuje bardzo moje relacje z psami...tak się przygląda....moje psy natomiast odrazu potrzebują więcej czułości (zazdrośnicy) i odrazu muszą ze mną spać.....mam nadzieję, że noc bez rewelacji minie bo dość już mam wrażeń Quote
Alaa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Agauniu nie mam jak pomoc ale chce tylko powiedziec Ci, ze jestes bardzo bardzo kochana i ze zycze Ci z calego serca samych dobrosci - dla Was wszystkich - i dla DZIDZIUNI przede wszystkim i ze jestes wspaniala wrazliwa osoba i ze :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Bunia1 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Śliczna psinka. Bardzo chciałabym móc pomóc, ale niestety za daleko i mam już 6 sztuk sierściuchów. Mogę tylko wspierać duchowo. Trzymam kciuki za pomyślne zakończenie. Quote
shantara Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aga, ja pomyślałam jeszcze o tej stronie - http://kundelpolski.pl/?strona=zwierzaki . Były tam też zdjęcia i ogłoszenie o Szejku. Nie chciałam się jednak sama rządzić i wysyłać prośby o ogłoszenie bez konsultacji z Tobą... Jak się ma psinka dziś? Jak minęła noc? Quote
Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Trzymam kciuki za Ciebie Aga! Nie daj się, powiedz że kobiety w ciąży nie można denerwować!!! Od wczoraj przybyło tyle stron że domek dla małej chyba już blisko- chce w to wierzyć! Mała Inka którą adoptowaliśmy w lutym sikała za to non stop i jak tylko troszkę się zestresuje to właśnie dużo pije i dużo siusia, Perełka ma widać odwrotnie. Aga trzymaj się wrażliwa kobitko, a tą rozpacz w oczach psa goniącego za samochodem widziałam, moja suczka- Nigra zdjęcie obok była wyrzucona z samochodu i błąkała się ponad 3 tyg nim mnie znalazła ale od tej chwili jesteśmy nierozłączne i Kocham ją najbardziej na świecie. Ktoś kto weżmie Perełkę zyska swojego anioła stróża i najwspanialszegop przyjaciela- szkoda że nie mogę jej wziąć, ale chociaż podbijam do góry :multi: Quote
agat21 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aga, a może jeszcze na stronę Palucha ją dać? P.S. A tego mojego kumpla jeszcze pomolestuję...:diabloti: Niech wymysli coś innego Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Po prostu zwariuję, klikałam kilkanaście minut i na koniec nie wyslało L i od początku L Noc minęła dobrze..ja nie spałam bo nasłuchiwałam czy aby wszystko w porządku czy walki nie odchodzą psie, czy któryś nie piszczy...itd... W nocy chyba zrobiła siusiu bo było nasikane w przedpokoju na terakocie a moja staruszka jamniczka jak już nie wytrzymuje to sika na dywan jak przystało na arystokratkę ;) Dobrze, że nie nasikała w buty które stały obok bo ojciec do pracy by nie miał w czymś pójśc a i pewnie my byśmy razem we dwie nie miały gdzie pójść. Boi się wychodzić na dwór, trzeba ją wynosić na dwór na siłe, po schodach nie ma szans żeby weszła czy zeszła, na dworze siusiu nie robi ani koopkę....chce tylko być przytulana i cały czas przy człowieku....nie wiem czy ona spała choć troszkę w nocy, cały czas czuwa...zasypia na stojąco, na siedząco, ale boi się po prostu położyć i spać .... Niestety warczy coraz bardziej na moją jamniczkę , nawet się dziś rzuciła na nią, nie ugryzła, ale......dostała ode mnie klapsa i pogroziłam palcem, że nie wolno....usiadła na swojej wersalce i patrzyła na mnie tymi swoimi wielkimi ślepiami J Oczywiście moje psy momentalnie odczuły bardzo silną potrzebę spania ze mną i jak mój owczarek wczoraj wieczorem położył między mnie a męża to niestety musiałam się nogą o podłogę podpierać ;) a co tam...to moje rekolekcje..... Tyle tu ciotek wspaniałych, że na pewno damy radę dać jej najwspanialszy domek na świecie Shantara, agat ogłaszaj gdzie możesz, nie pytaj tylko pisz gdzie żebym wiedziała gdzie już są ogłoszenia Alaa...dziękujemy...a nie jest to dzidzia tylko dzidzie ;) bliźniaki J pozdrawiamy Quote
anouk92 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Może warto pomyśleć o tym hoteliku. Zrobimy zrzutkę i w między czasie będzie można czegoś szukać. Jeśli ona jest taka wystraszona i potrzebuje ciepła człowieka to szybko zginie w schronisku. Ona nie może tam trafić. Domku, domku gdzie jesteś???!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 anouk ..wiem, że schronisko ją zabije :( panicznie boi się psów więc ją zagryzą bo w panice się na nie rzuca...zostaje tyko hotelik i szybkie szukanie domu :shake: Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 zobaczcie jaka ona bidulka :( dziś odrobaczona.... Quote
Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Bliżniaki?? Gratulacje. To niedługo będziesz miała Aga ręce pełne pracy :) Ona jest piękna. A to całe zachowanie jej ,że nie chce wychodzić na dwór to strach przed porzuceniem, musiało być jej bardzo ciężko samej i musiała się bardzo bać, pies tak jak człowiek jeden poradzi sobie w sytuacji która na początek wydawała się przerastająca go a drugi zginie.Ona ma słabą psychikę i na pewno nie da sobie rady w schronie!!! Ratujmy ją!!! Ostatnio było na psach w potrzebie ogłoszenie że jakaś pani z w-wy chce szczeniaczka sunię ale nie moge teraz tego znaleźć :-( PEREŁKO GDZIE DOMEK DLA CIEBIE?? Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 tylko że ta pani to już chyba ni chce :( wczoraj greenevil dała mi link do stronki :( za gratulację dziękuję :) Quote
Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Kurcze myslę jak zmienić tytuł żeby przyciągnąć jak najwięcej ludzi :shake: nic mi nie przychodzi do głowy :razz: A ta baba to chyba jakaś dziwna była najpierw chce wszystko jedno jakiego a teraz nie chce żadnego??? i dobrze bo pies to nie chwilowa zachcianka!!! :angryy: Quote
Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ona tu się uśmiecha takim nieśmiałym uśmieszkiem Quote
katarzyna kuczewska Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 no to hop :multi::multi::multi: gdzie jest domek dla tej pieknrj suni trzymaj sie Agnieszko i Gratulacje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts