Aga_Mazury Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 beka napisał(a):Witaj Aga. Podaj mi nr konta, to prześlę "cegiełkę" na szczepienie. Ogromnie dużo robisz dla tej suczki. :calus: :modla: DZIĘKUJEMY :loveu: :loveu: :loveu: Agnieszka Korbal Ostróda 70116022020000000047286462 Perełka dziękuje za szansę na życie :oops: Quote
Dabrowka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Aga_Mazury napisał(a): Perełka dziękuje za szansę na życie :oops: Nie znam nikogo w Ostródzie (no, teraz już znam...). Nie znam nikogo, kto mógłby i chciał wziąć sunię do siebie. Wspomogłam trochę konto Perełki - dopóki mam czym ;) Quote
GreenEvil Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Aga, powiedz, prosze, ze odezwaly sie jakies osoby z tego allegro (oprocz tych dwoch o ktorych wiem) Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Odcięli mi wczoraj internet....wrrrrrr....i tęskniłam za Wami :) Niestety Green...nikt oprócz tych dwóch osób się nie odezwał... Perełka już reaguje na swoje imię :) uśmiech ma jak "rogal" białe ząbki jak u gwiazdy filmowej ...no niestety cały czas w kagańcu ściąganym tylko do jedzenia :( znowu na dwa dni się zacięłą z siku i koopą ....ale wczoraj około 22.00 w kuchni powódź...(ufff...lepiej na terakocie niż dywanie)....nawet mój mąż mi pomógł sprzątać...bo brzusio coraz większe ;) a dzisiaj koopa na dywanie ;) a dworze nic....ale to najmniejszy problem.... ....umówiona jest już na sterylizację w następnym tygodniu i potrzebuje około 2 tygodnie opieki ....nie wiem czy to będzie u mnie możliwe, ale postaram się.........tylko naprawdę pilnie potrzebuję dla niej domku bo ona się przyzwyczaja i znowu będzie cierpieć maluszek radosny.... ....potwornie kleszczy nałapała...dostała wczoraj kropelki, mam tylko nadzieję, że żadnego choróbska nie będzie..... DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA ZAOFEROWANE WSPARCIE FINANSOWE I TE NIEFINANSOWE.....dzięki temu jeszcze jakoś daje radę... pozdrawiamy Aga, Polo, Pajda,Kubuś i Perełka Quote
kaerjot Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Perełko! Biegiem na początek, ale juuuuuuuuuuuuuuuuuuż! Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 kaerjot............oj jak dobrze, że przypilnowałaś.....bo pomału zapominają chyba wszystkie ciocie o Perłce :( Quote
Ivory Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aga przepraszam ale narazie nie mogę Ci pomóc, więc tylko podnoszę:shake: Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 przestań:mad: :mad: :mad: bo mi głupio :oops: każdy pomaga jak i ile może :) jesteś z nami tutaj i to się liczy :) Quote
shantara Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aga ja zaraz Perełce prezencik prześlę, ale się boję, że dojdzie dopiero po weekendzie... No nic zobaczymy. Prezencik skromny, raczej w dowód pamięci, ale mam nadzieję, ze chociaż na odrobaczenie będzie...;) Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Shantara....cioteczko..Perełka DZIĘKUJE Z CAŁEGO PSIEGO SERDUSZKA ZA DOBROĆ :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :modla: :modla: Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Dabowka i to jakich masz teraz znajomych w Ostródzie.....fju fju...a Perła to poprostu gwiazda :) Quote
Ivory Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ciotka Ivory jest z Wami i cały czas o Was myśli:roll: nawet jak jest zawalona robotą za którą płacą jej nędzne grosze:razz: Aga dalej tak strasznie musisz walczyć z otoczeniem w sprawie małej?? Jestem pełna uznania dla Ciebie:loveu: Mam nadzieję, że dom się znajdzie tym bardziej że nie dość że piękna, przylepna to młoda. Perła nie obijaj się! Hop na górę Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 no niestety po pogryzieniu jamniczki przez Perełkę zrobiło się jeszcze gorzej a wydawało się, że gorzej być nie może.....sama w pewnym momencie byłam na siebie zła...jak mi maleństwo moje pogryzła, ale za chwilę mi przeszło...;) Quote
Ivory Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ciotka Ivory podrzuca Cię jeszcze Perełko ale od 15-tej mnie nie ma na necie :shake: bo nie mam netu w domku. Quote
Ivory Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Wiem jak jest i nie dziwię się że byłóaś zła, ale z drugiej strony to nie jej wina jeszcze młoda i głupia jest. Trzymajcie się dziewczyny:loveu: Quote
Tweety Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Perła w górę!!! Ciocia Aga nie będzie niańczyc cię w nieskończoność. Szukaj domku leniuchu Quote
GreenEvil Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Podnosze malutka!!!! Pozdrawiam GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Widać, że jednak wc ześniej czy później Perełka trafi do schroniska....bo nikt jej nie chce................oooooooooh.....:( Quote
Goswiek Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hop hop, malutka Sunia potrzebuje domku, no co jest, Cioteczki, pomóżcie Adze....:placz: Perełka nie może trafić do schronu:-( Quote
Recommended Posts