Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mersi1 napisał(a):
O to Super :)
I dom stały :D
Tia a gdzie on będzie mieszkał ???

We Wrocławiu, będzie potrzebna pomoc w transporcie ale myślę że można liczyć na waszą pomoc:)
Domek cudowny, ankieta wypadła bardzo pozytywnie, a mogła by któraś z was zawiadomić panią Ole że
Bolero pójdzie na 100% tylko na końcu czerwca? Bo ja nie mam kasy na koncie i w dodatku gg nie działa mi:/
Zabiorę się za szukanie wizyty, jak tylko pani pod mi dokładny adres i telefon:)

Posted

ja dam znać pani oli :) nie ma sprawy i od razu obgadam czy by mogła powiadomić reszte wolontariuszy w sprawie pójścia do urzędu :)

Posted

Transport będzie potrzebny na końcu czerwca więc jeszcze mamy czas:D
Ale potrzebna wizyta przed adopcyjna we Wrocławiu na ulicy szybkiej, już piszę do Ciotek z Wrocławia.
Mam nadzieję, że jakąś znajdę.

Posted

Poker napisał(a):
Mogę zrobić tę wizytę w przyszłym tygodniu, pasuje?

O świetnie, pewnie że pasuje podam Ci na PW adres i numer telefonu abyś się umówiła z tą panią:)

Posted

Super że jest osoba chętna do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej! :loveu:
Mam nadzieje że wizyta będzie powiedziona i Bolero będzie mógł jechać do DS!

Posted

Angel i jak sprawa z Marcelem?
Odezwała się ta zainteresowana pani? Tola też mówiła, że ktoś do niej dzwonił ale jak opowiedziała że będzie trzeba przeprowadzić wizytę od razu się rozłączył, wiec nie ma żadnych konkretów, a jak u Ciebie?

Posted

Tia-pani do mnie dzwoniła, pisałam z nia na gadu..ale teraz ja do niej pisze, dzwonie - ani nie odbierze a jak napisze i jest dostępna to zaraz robi sie niedostępna na gadu:angryy: to jest takie trucie dupska! pani usłyszała o tym że wizyta potrzebna itp itp i zrezygnowała z tego co widze :(

Posted

Angel napisał(a):
Tia-pani do mnie dzwoniła, pisałam z nia na gadu..ale teraz ja do niej pisze, dzwonie - ani nie odbierze a jak napisze i jest dostępna to zaraz robi sie niedostępna na gadu:angryy: to jest takie trucie dupska! pani usłyszała o tym że wizyta potrzebna itp itp i zrezygnowała z tego co widze :(

Co za ludzie robią nadzieję, każą rezerwować a potem nawet nie napiszą Chamstwo!

Posted

Tia napisał(a):
Co za ludzie robią nadzieję, każą rezerwować a potem nawet nie napiszą Chamstwo!

Niestety - zero szacunku już dla człowieka na starcie...

Posted

Tia napisał(a):
Ten dom widocznie nie był pisany dla Marcela...
Oby tylko szybko się znalazł:D

I się znalazł we Wrocławiu bardzo miła Pani z 10 córeczką chce go zaadoptować !
Lecz potrzebna wizyta przed-adopcyjna i transport nowi właściciele są gotów pokryć koszt transportu do DS! :loveu: