Angel Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 fantastycznie!!! mójj malutki pójdzie do domku :) ahhh..jak sie ciesze ! Quote
Tia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mersi1 napisał(a):O to Super :) I dom stały :D Tia a gdzie on będzie mieszkał ??? We Wrocławiu, będzie potrzebna pomoc w transporcie ale myślę że można liczyć na waszą pomoc:) Domek cudowny, ankieta wypadła bardzo pozytywnie, a mogła by któraś z was zawiadomić panią Ole że Bolero pójdzie na 100% tylko na końcu czerwca? Bo ja nie mam kasy na koncie i w dodatku gg nie działa mi:/ Zabiorę się za szukanie wizyty, jak tylko pani pod mi dokładny adres i telefon:) Quote
Angel Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 ja dam znać pani oli :) nie ma sprawy i od razu obgadam czy by mogła powiadomić reszte wolontariuszy w sprawie pójścia do urzędu :) Quote
Tola^^ Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Cudownie że sie znalazł DS dla Bolera :loveu: Transport potem będzie trzeba szukać mam nadzieje że wszystko sie uda i Bolero bd w DS:loveu: Quote
Akrum Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Co do transportu, może Malwi z Ostrowa Wlkp. by mogła pomóc? Ona jeździ do Wrocka na uczelnie - o ile się nie mylę? Quote
Tia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Transport będzie potrzebny na końcu czerwca więc jeszcze mamy czas:D Ale potrzebna wizyta przed adopcyjna we Wrocławiu na ulicy szybkiej, już piszę do Ciotek z Wrocławia. Mam nadzieję, że jakąś znajdę. Quote
Poker Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mogę zrobić tę wizytę w przyszłym tygodniu, pasuje? Quote
Tia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Poker napisał(a):Mogę zrobić tę wizytę w przyszłym tygodniu, pasuje? O świetnie, pewnie że pasuje podam Ci na PW adres i numer telefonu abyś się umówiła z tą panią:) Quote
Tola^^ Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Super że jest osoba chętna do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej! :loveu: Mam nadzieje że wizyta będzie powiedziona i Bolero będzie mógł jechać do DS! Quote
Akrum Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 jejku, to żeby tylko wizyta wypadła pomyślnie, w końcu Bolerko musi już do domku zmykać :) Quote
Aquifere Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 I ja trzymam mocno kciuki. Mało się tu udzielam, ale regularnie obserwuje co u psiaków. Szczególnie, że one to takie jakby zastępstwo Cekina i Kropka:) Quote
Tia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Angel i jak sprawa z Marcelem? Odezwała się ta zainteresowana pani? Tola też mówiła, że ktoś do niej dzwonił ale jak opowiedziała że będzie trzeba przeprowadzić wizytę od razu się rozłączył, wiec nie ma żadnych konkretów, a jak u Ciebie? Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
Angel Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Tia-pani do mnie dzwoniła, pisałam z nia na gadu..ale teraz ja do niej pisze, dzwonie - ani nie odbierze a jak napisze i jest dostępna to zaraz robi sie niedostępna na gadu:angryy: to jest takie trucie dupska! pani usłyszała o tym że wizyta potrzebna itp itp i zrezygnowała z tego co widze :( Quote
Tola^^ Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Szkoda że nie wyszło nic z adopcją Marcelka może innym razem... Quote
Tia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Angel napisał(a):Tia-pani do mnie dzwoniła, pisałam z nia na gadu..ale teraz ja do niej pisze, dzwonie - ani nie odbierze a jak napisze i jest dostępna to zaraz robi sie niedostępna na gadu:angryy: to jest takie trucie dupska! pani usłyszała o tym że wizyta potrzebna itp itp i zrezygnowała z tego co widze :( Co za ludzie robią nadzieję, każą rezerwować a potem nawet nie napiszą Chamstwo! Quote
__Lara Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Tia napisał(a):Co za ludzie robią nadzieję, każą rezerwować a potem nawet nie napiszą Chamstwo! Niestety - zero szacunku już dla człowieka na starcie... Quote
Tia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ten dom widocznie nie był pisany dla Marcela... Oby tylko szybko się znalazł:D Quote
Tola^^ Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Tia napisał(a):Ten dom widocznie nie był pisany dla Marcela... Oby tylko szybko się znalazł:D I się znalazł we Wrocławiu bardzo miła Pani z 10 córeczką chce go zaadoptować ! Lecz potrzebna wizyta przed-adopcyjna i transport nowi właściciele są gotów pokryć koszt transportu do DS! :loveu: Quote
Tola^^ Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Znacie jakąś cioteczkę z Wrocławia która mogła by przeprowadzić wizytę przed-adopcyjną?? Quote
Tia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Poker przeprowadza wizytę u Bolero też we Wrocławiu, może mogła by też i u Marcela. Quote
Recommended Posts