Tia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zabieram się za szukanie osoby do przeprowadzenia tej wizyty:) Quote
Tia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Angel zmień tytuł wątku że poszukujemy osoby do przeprowadzenia wizyty w Kazimierzy Wielkiej k. Krakowa Quote
brunka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ja mam bliżej, mogę podjechać jutro. Podajcie jakiś nr na priw zadzwonię rano po wskazówki jeśli aktualne Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 brunka napisał(a):Ja mam bliżej, mogę podjechać jutro. Podajcie jakiś nr na priw zadzwonię rano po wskazówki jeśli aktualne fajnie, Marcelek mam nadzieję już niedługo do swojego domku pojedzie :)\ trzymamy kciuki za wizytę :) Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 w razie co jeszcze można spróbować uderzyć z wizytą do innej cioteczki z Krakowa, mianowicie: fizia Quote
Angel Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 oby się udało :) zaciskam paluchy po raz chyba 3 za Marcelka! a mówi się że do 3 razy sztuka więc..... TO MUSI BYĆ TEN DOM ; ) Quote
Akrum Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 jeszcze Asior jest z Krakowa, może też pomóc w razie co. Quote
Tia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Akrum napisał(a):jeszcze Asior jest z Krakowa, może też pomóc w razie co. O ile się nie myle już do niej pisałam, ale nie jestem pewna...bo wyczyściłam skrzynkę. Quote
__Lara Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Angel napisał(a):oby się udało :) zaciskam paluchy po raz chyba 3 za Marcelka! a mówi się że do 3 razy sztuka więc..... TO MUSI BYĆ TEN DOM ; ) I tak idą adopcję w ekspresowym tempie, poczynając od wątku Kropka i Cekina :D :D :D Quote
togaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Marcel jest rewelacyjny.....! No po prostu obłęd... Ciotka togaa zakochana...!:loveu: Kroi mu sie domek, bo wieczorem dopiero przejrzę wątek.?.Dogo mi muli... Quote
Tia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='togaa']Marcel jest rewelacyjny.....! No po prostu obłęd... Ciotka togaa zakochana...!:loveu: Kroi mu sie domek, bo wieczorem dopiero przejrzę wątek.?.Dogo mi muli... Tak kroi się kroi, tylko nikogo nie ma do przeprowadzenia wizyty:( Quote
Tola^^ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Angel napisał(a): TO MUSI BYĆ TEN DOM ; ) Ja się obawiam że Marcelek nie będzie tolerować dziecka właścicielki - 6lat . Nie wiem jak Marcel będzie reagował na dziecko bo on jest bardzo płochliwy i jeszcze nie ufa w pełni ludziom... A na dodatek nie umie chodzić na smyczy boi się jej i ją gryzie jak ma na niej iść. Quote
Wala2006 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Każdy się musi przyzwyczajić... A 6-latek to juz wcale nie taki mały chłopak. A Marcelek tak czy siak musi nauczyć się chodzić na smyczy bo jak na spacery będzie chodził jak czasem do bloku pójdzie... Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ciotki, nadal nie ma nikogo na wizytę? to idę szukać ciotek z Krakowa :) Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nadal działam, powysyłałam do kilku ciotek z Krakowa, ale odpowiedziały że to za daleko od nich, szukam dalej kogoś bliżej. napisałam do eliza_sk - ona jest z Jaworzna,ale skierowała mnie do camara, teraz do niej napisałam i czekam na odp. Quote
Tia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Akrum napisał(a):nadal działam, powysyłałam do kilku ciotek z Krakowa, ale odpowiedziały że to za daleko od nich, szukam dalej kogoś bliżej. napisałam do eliza_sk - ona jest z Jaworzna,ale skierowała mnie do camara, teraz do niej napisałam i czekam na odp. U mnie wszyscy też odpowiadają niestety nie dam rady, bark samochodu, za daleko... Żadnych konkretów...Mam nadzieję, że pani się nie odmyśli jak musi tyle czekać. Trzeba dalej szukać i szukać... Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 napisałam jeszcze maila do met,ona jest z Kazimierzy Wielkiej, zobaczymy Quote
Tia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No to czekamy i zaciskamy kciuki by ktoś się znalazł:) Quote
togaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tola^^ napisał(a):Ja się obawiam że Marcelek nie będzie tolerować dziecka właścicielki - 6lat . Nie wiem jak Marcel będzie reagował na dziecko bo on jest bardzo płochliwy i jeszcze nie ufa w pełni ludziom... A na dodatek nie umie chodzić na smyczy boi się jej i ją gryzie jak ma na niej iść. Przepraszam, a gdzie Marcel ma iść ? Jaka miejscowość? Quote
Tia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Łatwiej by było szukać osób jakby miały wpisane skąd są...pewnie znalazło by się przez wyszukiwarkę nie jedną osobę z tej miejscowości. Quote
Akrum Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 no zobaczymy, co met mi odpisze, jeśli w ogóle sprawdzi maila, bo na dogo ponoć rzadko bywa. Edit: właśnie dostałam odpowiedź od met: nie wezme na siebie odpowiedzialnosci za umieszczenie w domu lub nie cudzego zwierza. przykro mi. pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan Quote
Tia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To dziękujemy Met za pomoc! Kurde, co robimy nikt nie chce wizyty przeprowadzić... Quote
Recommended Posts